Румен Радев: Наредихме се до Уганда и Саудитска Арабия

Той коментира санкциите по закона "Магнитски"
Обновена: 7 юни 2021 12:06 | 7 юни 2021 12:00, Нели Христова
142
Румен Радев: Наредихме се до Уганда и Саудитска Арабия
Снимка: БГНЕС

Санкциите, които бяха наложени на българи и свързани с тях фирми по закона "Магнитски" , са прецедент в ЕС. Така се нареждаме до Уганда и Саудитска Арабия. Противоконституционнно ще е, ако служебното правителство не вземе мерки да защити финансовата сигурност.

Още по темата

Това заяви току-що президентът Румен Радев на излизане от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
28
 
7
 
! Отговори
Достоен преди 2 години
Най-достойният президент. Избран от два и половина милиона, Българи. Вторият мандат е сигурен. Истински ГЕНЕРАЛ. Класи над шофьора от банкя
44
8
 
15
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Радев е русофил, но българите са ***, и не могат да го разберат този факт, затова си мислят, че Радев целува американски ***.
43
11
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Борисов не знам дали е канибал, ама ако отиде в Уганда ше го сготвят тоя. Външно да му уреди визита в Уганда, ше се радвам, ако не се върне.
42
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Радев!
41
7
 
24
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
До АнонименС Боже не! С Радев ще сме там, в Уганда, Венецуела, Турция.... Всички нови партии ни дакарахте тези ужасии на главата. Господ да пази България!
40
9
 
30
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 2 години
НЕКА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАК ДА СИ СТОЯТ В КЪЩИ А ВМЕСТО ТЯХ ДА ГЛАСУВАТ МУТРИ И ЧАЛГАРИ !!!А СЛЕД ИЗБОРИТЕ И ПЕНСИИТЕ ЩЕ СПРАТ ЗАЩОТО РАДЕФ ЩЕ НИ ЗАКОПАЕ ЖИВИ!!!!!!
39
11
 
13
 
! Отговори
Радеф кукла от Фащ преди 2 години
Най-интересното е колко умело е скрита слушалката на телефона му, с която Мустафа му диктува. Явно майстори по специални технически средства.
38
2
 
36
 
! Отговори
Миро преди 2 години
Да ааааааааа наредихте ни ,всички които те подкрепят са корумпирани -Божков,Маджо,Сашо Дончев, ДБ,БСП,Учиндолците всички свързани с олигарсите,Цветан Василев.....Реакцията на САЩ ви дойде като гръм от ясно небе иначе щяхте да зомбирате хората само с Борисов.Нещо да кажеш за юмрука дето размахваше, за мутрите ама те са твои хора а?Изчезвай и не се прави на невинен..
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Попитали радио "Ереван" - Къде жената е най-къдрава? Отговорили - В Уганда!
36
5
 
35
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Рундю е пътник. САЩ свиха сърмите на спонсорът му Черепаха :))))))))))))))))))))))))) За капак Сл.Трифонов ще се кандидатира за президент, подкрепен на балотажа от ДПС :)))))))))) Рундю е пътник :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
35
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже със тебе и след уганда и судан ще бъдем
34
4
 
36
 
! Отговори
ФИГУРАНТ преди 2 години
на изборите за президент Румен Радев е вече със сигурност на трето място, загуби ДПС-то, загуби и пенсионерите, сега и САЩ-ците ще го опаковат
33
3
 
34
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
Не се наредихме. Наредихте ни!
32
4
 
37
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Все повече запричва на куклата от КУ-КУ
31
3
 
31
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
Тоя измислен генералопрезидент за дипломатически скандали не е ли чувал?! Сега какво? Да очакваме протестни дипломатически ноти от държавите Уганда и Саудитска Арабия?!
30
6
 
41
 
! Отговори
Безсрамник преди 2 години
Фугуранта дължи на българските граждани, които му плащат по15 000 лева а месец отговор на въпроса защо назначи на 2 трудови договора държанката си, защо и плаща с държавни пари квартирата. Не се ли срамува да говори за корупция, когато лично той е корумпиран.
29
13
 
5
 
! Отговори
ето какво каза преди 2 години
Прецедент за ЕС са тези санкции по закона Магнитски. 10 години ние уж вървяхме към европейско развитие, а се озоваваме в един момент редом с Уганда, Судан, Саудитска Арабия. Няма ясна нормативна база, по която да се действ по отношение на страна-членка на ЕС и НАТО, която е санкционирана. Но категорично трябва да е ясно - служебният кабинет е длъжен да предприеме мерки, с които да минимизира риска за държавните институции и българските граждани във финансово отношение.
28
4
 
13
 
! Отговори
хахахахаха преди 2 години
Ние сме отдавна СЛЕД тях,след СА и Уганда...
27
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много от Гербавите избиратели,не искат просто да повярват,че ГЕРБ наистина е корумпирана и крадлива партия! Хайде събудете се бре! И приемете фактите! Държавата се тресеше от корупция през последните 12 години! ГЕРБ приключи с властта!
26
8
 
1
 
! Отговори
Скоро преди 2 години
Ще си ходим голи и боси, щом сме стигнали това ниво,само ,че нямаме големи листа за отпред и отзад.и .