Румен Радев: Наредихме се до Уганда и Саудитска Арабия

Той коментира санкциите по закона "Магнитски"
Обновена: 7 юни 2021 12:06 | 7 юни 2021 12:00, Нели Христова
142
Румен Радев: Наредихме се до Уганда и Саудитска Арабия
Снимка: БГНЕС

Санкциите, които бяха наложени на българи и свързани с тях фирми по закона "Магнитски" , са прецедент в ЕС. Така се нареждаме до Уганда и Саудитска Арабия. Противоконституционнно ще е, ако служебното правителство не вземе мерки да защити финансовата сигурност.

Още по темата

Това заяви току-що президентът Румен Радев на излизане от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
31
 
! Отговори
До 13/изнервен преди 2 години
Ааа, бъркаш - не му е Божков протеже, ами той е такова на Божков ! Нали знаеш - който дава парите, той поръчва музиката !
24
4
 
32
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
РУМЕНЕ РУМЕНЕ ТИ ОТ ЛУНАТА ЛИ ПАДАШ БЕ ТЕБЕ ДА НЕ БИ СВЕТЦИ ДА ТА ПОДКРЕПИХА НА ИЗБОРИТЕ
23
1
 
4
 
! Отговори
Скоро преди 2 години
Ще си ходим голи и боси, щом сме стигнали това ниво,само ,че нямаме големи листа за отпред и отзад.и .
22
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители!" хахах Малумната опорка не върви. И 5 годишно дете звучи по-убедително от бойко, кое не ти хареса? Виж го че пелтечи, говори несвързано, кръсти се като поп на задушница и чака да приключи участие. Вече няма и за какво да се хванете и само тъпотии говорите, гърбави стотинкаджии. Може за онуй да ме хванете.
21
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев и останалите политици се състезават по целуване на американски ***.
20
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До отровна гадПак си слушал избирателно каквото ти изнася. Чу ли как Божков каза, че е бил рекетиран от Борисов и Горанов и им е дал 60 милиона лева? А БМБ се оправдавяше, че не е получил и стотинка. Та КОЙ звучи по-убедително?Борисов е пращал смс-и на Божков да помага, не Радев.Борисов се е срещал с Божков, има достатъчно снимки. Севда е ходила при Божков, за какво ли?Та наистина Божков звучи по-убедително като каза, че са го рекетирали. А че Борисов лъже е всеизвестно, доказано и в съда.
19
10
 
26
 
! Отговори
Опаа преди 2 години
Тоя нещо на Конституцията почна да пуска ръка, ще видим докъде ще го докара тоя порочен флирт !
18
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герп за 12 год. ни сринаха със земята, и пред Уганда пасти ще ядем с това безочливо, гадно, нагло крадене от бойко и шайката. Последни във света по всичко. Има държави, коита са във война и са по читави от нас. Тука улици нема бе ей, вие си мислите, че сме в Европа с вип покани.
17
11
 
29
 
! Отговори
генерал Нахуйников преди 2 години
Когато Румен Радев говори пред медиите си мисли, че прави инструктаж на денонощния наряд!
16
5
 
25
 
! Отговори
бай грую преди 2 години
До 14. Я пак се пробвай, че нещо послъгваш май. Викаш преди тиквата нямаше корумпета, а, при него се родиха. Ей, гиди смешници, кой ви ражда такива олигоффрени бе?
15
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тази военна хунта сте си точно на мястото в третия свят. След като не искате да направите европейска демокрация, като хората, стойте си при останалите банановите републики.
14
6
 
35
 
! Отговори
Бунгар преди 2 години
Радев,кога за последно си ходил в Саудитска Арабия? До сега една умна приказка не си казал. Говориш много,но нищо не казваш.
13
4
 
12
 
! Отговори
рубашка преди 2 години
До руснак. А ти как се казваш? Просто руснак, а?
12
32
 
8
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 години
Наследствто на Тиквата е жестоко.В най-големия хаос по негово управление се роиха безнаказано корумпетата.
11
7
 
28
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
9.06.2020 г. Румен Радев: "Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители!" - тези думи не могат да бъдат изтрити от никакви национални съвети за сигурност и от никакви служебни премиери (бивши генерали). Тези думи са камъка на шията на удавника Радев!Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2021/06/07/stefan-ianev-sankciite-na-sasht-sa-signal-che-korupciiata-e-s-dylboki-koreni.492817,3
10
8
 
27
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Абе на тоя Първанов му даде пагоните, а кой лобираше за АЕЦ Белене - Овчаров и Първанов, жалък е тоя грозен селянин, той и Осрашков вкараха хора на Черепа в МВР, НАП и Митниците, Узунов е човек на Шиши, по думите на самия Череп от едно СРС. В Америка дали има корупция, да го вземат Смрадев и там да помогне, как не са са сетили досега?
9
25
 
8
 
! Отговори
Нане преди 2 години
На 50 на 100 от герберастията, трябва да им наложат закона Магнитски...Корумпета и айдуци до мозъка на костите...
8
3
 
32
 
! Отговори
Рачко Пръдлето преди 2 години
Наредиха ни червените кхмери, обръчи от фирми около Доган под вещото "ръководство" на Пеевски. А Доган защо не е в списъка Магнитски.
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А по злостна и античовешка пропаганда далеч задминахме и Северна Кория, и Уганда!
6
7
 
28
 
! Отговори
Той пък Радев преди 2 години
си мислел, че Херо го обикаля щот много Убав, а то било да му намекне, че с тези руски шпиони дето се заобградил, няма да му се получи и за САЩ е пределно ясно на кой бог се кланя. Просто фино му намекваше и преди и след като назначи служебното правителство, ама той не отбира от намеци.