Борисов: Ако управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат

Той е готов да се ваксинира, за да даде пример
Обновена: 20 юли 2021 11:49 | 20 юли 2021 11:45,
684
Борисов: Ако управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат
Снимка: БГНЕС

„Ако аз управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат и щях вече да съм се извинил на медиците от „Пирогов”“, заяви лидерът на ГЕРБ по време на среща с актива на партията, предаван на живо в профила му в социалната мрежа.

По думите му здравният министър е разпространил лъжи по адрес на спешния институт „Пирогов“ след проверката на НЗОК, в която бяха открити редица нарушения с фиктивни пациенти, а Кацаров твърди, че е един от тях.

"Цялата страна видя, че Кацаров е просто лъжец, но Радев продължава да стои зад него”, заяви Борисов.
Според експремиера затварянето на зелените коридори за ваксинация като „отмъщение” към самия него.

Още по темата
„Хората на ДПС ги назначиха, а сега, като гледам болницата във Варна, назначават и хора на „Демократична България”. С назначенията на хора като Кацаров и Спецов, доста хора разбраха за подмяната, която беше наложена”, коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново обвини служебното правителство в репресия спрямо членове и симпатизанти на неговата партия.

Борисов направи и коментар на актуалната политическа обстановка в страната.

"В момента, в който се състави правителство, Радев ще си прибере вересиите и всичко ще се изсипе на главата на Слави Трифонов", каза още той

Бившият министър-председател е на мнение, че ваксинационният процес трябва да се възстанови. Той е готов да се имунизира, за да даде пример.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


684
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
443
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко си го знаем. Той си живее в негов свят, че без него света е свършен.Има нужда от власт. Той вече е минало. Проблема е, че в момента това, което се случва в Пирогов се е наслагало в годините по всички болници. Никой, който е минал през тази власт не е мислил как да се оправят нещата и да не се измислят фалшиви диагнози. Странното е, че в момента се появяват същите тези по разни медии и дават акъл. Но защо чак сега? Защото навремето и те са си оправяли само своя живот благодарение на поста.
442
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отрежете частните болници от здравната каса, да се оправят сами,а да не точат касата,като искат да са частни,а не да продават дори лекарствата на десеторна цена с цел печалба,но и ощетяване на касата, поставете и добри редовни(твърди) заплати на лекари ,сестри,санитарки, а не един герберски лекар да взима 200 000 лева заплата или 50 000, а хиляди лекари да варират малко над 1000 лева заплата!
441
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога някой ще започне да пуска сигнали и информация до Европа за политическите репресии в България? Борисов може да го обвиняват в какво ли не, но той никога не е правил чистки и не е говорил за изчегъртеане. Сега в България всеки ден се говори за заличаване на партия, зад която стоят огромно количество хора.
440
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До УжасПред български съд, запис от камера или подслушвателно устройство не важи като доказателство :)) Опекли са си работата мутрите-политици :) Такъв е закона, остават връзките ако ги имаш разбира се :))
439
1
 
3
 
! Отговори
Браво, преди 2 години
Следвайте заръката, след всеки нормален пост, да зацапате поне с десет! Напред!
438
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 482Вярвай си герберунгел.По неук и мафиотизиран мин председател сме нямали до сега.
437
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буци шкафчетата Буци , къде скри парите , парите и златото къде ги скри Буци
436
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ЗАПОМНЕТЕ!НИКОГА ПОВЕЧЕ БОРИСОВ!!!!!ТОЗИ ЧОВЕК ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ!!!СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е НЕГОВО ДЕЛО!!!
435
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаем, знаем..ако беше ти..всичко щеше да е по старо му.Всеки знае, че здравната ни система е продънена и болниците точат касата...но ти щеше да излезеш и да кажеш, че всичко е наред...и е по мед и масло.
434
2
 
11
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ТОЗИ КАЦАРОВ НЕ ИСКА В ЖИПКА , СЕЛЯНИНО ОТ БАНКЯ !!! ДАЖЕ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕН КАКТО БАЛТИЕВ !!!
433
3
 
5
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Тая парателна реалност няма край на боко.То фигуранта ща опрай няма страшно.Пак който не му се е налагало да се занимава с болници и прочие той не знае че нещата са за наши и ваши. Здравна каса покрива ама дай пак под масата някой лев ако искаш да е както трябва.
432
10
 
1
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Дерзайте товарищи тролли, въртете опорките,Борисов ...власт, пари, милиарди, бай Ставри, Боко, ...! Ако целта ви е с тролска полюция да зацапате форума ,че да не напише някой нормално мнение, успявате! Само че с евтина помия не може да се управлява, трябва си и акъл! Борисов си остава най-добрият български политик, и тепърва нещата ще зависят от него! Затова се надпреварвате да плюете един през друг!
431
3
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
До БАНко - Хей БАНКО, докажи! Някой да предаде каквито и да е доказателства и ще повярвам. Много мразя доносите! Всички казваха, доказателства за подслушване след изборите, е минаха изборите, КЪДЕ СА ПО ДЯВ.ОЛИТЕ? Покажете само едно, доказано. Схемата с магистралите? ОК? Защо служебното по същата схема без обществена поръча и през държавна фирма купи машината. Иначе казано МНОГО БЪРЗО НАУЧИХА СТАРИТЕ КОРУПЦИОННИ ПАТЕКА МАЙ? Идва 4та ковид вълна, някой ще плати ли на бизнеса?
430
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 474 "Защо ти е тази власт бе човек? Имаш си достатъчно пари. Ходи някъде по екзотични места. Живей си живота!" Не знам откъде знаеш колко пари има, но теб трябва да те интересува, че в момента държавата се срива и започва гигантски обир само както комунисти могат, а не да се правиш на интересен.
429
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 477 Казано накратко, днес мутрите си имат Гешев. Затова не им трябват вече бухалки.
428
1
 
3
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ХЕЙ УЖАС , ВЯРВАШ ЛИ СИ ???
427
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес терора,бухалките и грабежа на гражданите е чрез институциите,законите, днес убийствата са безшумни,тихи, но са много повече отколкото през мутренските времена, когато нямаше мутри директно в парламента и политиците бяха по-свободни,както и гражданите!
426
7
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Доста глупости се пишат тук. Айде малко факти. 1.Няма доказано послушване.2.Магистралта я спряха?3.По-малко с 54% чужди инвестиции от май месец!4.Борсата за електроенрегия от когато управлява служебното е от 90 до 250лв на мегават.5.Няма доказано нарушение за правителствената болница.6. В момента никой не управлява ковид кризата.7.Противно на Хан Кубрат и снопа стрели, Президента ни раздели, до къде ще стигнем?8.Няма едно доказателство в коя да е институция за откраднати пари или кюлчета=доноси
425
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ти е тази власт бе човек? Имаш си достатъчно пари. Ходи някъде по екзотични места. Живей си живота!
424
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото което правеше е да раздава пари и да казва псле че пари няма явно пари в Държавата има достатъчно въпреки краденето защото тези пари не ги е раздавал от собствения си джоб