Борисов: Ако управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат

Той е готов да се ваксинира, за да даде пример
Обновена: 20 юли 2021 11:49 | 20 юли 2021 11:45,
684
Борисов: Ако управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат
Снимка: БГНЕС

„Ако аз управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат и щях вече да съм се извинил на медиците от „Пирогов”“, заяви лидерът на ГЕРБ по време на среща с актива на партията, предаван на живо в профила му в социалната мрежа.

По думите му здравният министър е разпространил лъжи по адрес на спешния институт „Пирогов“ след проверката на НЗОК, в която бяха открити редица нарушения с фиктивни пациенти, а Кацаров твърди, че е един от тях.

"Цялата страна видя, че Кацаров е просто лъжец, но Радев продължава да стои зад него”, заяви Борисов.
Според експремиера затварянето на зелените коридори за ваксинация като „отмъщение” към самия него.

Още по темата
„Хората на ДПС ги назначиха, а сега, като гледам болницата във Варна, назначават и хора на „Демократична България”. С назначенията на хора като Кацаров и Спецов, доста хора разбраха за подмяната, която беше наложена”, коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново обвини служебното правителство в репресия спрямо членове и симпатизанти на неговата партия.

Борисов направи и коментар на актуалната политическа обстановка в страната.

"В момента, в който се състави правителство, Радев ще си прибере вересиите и всичко ще се изсипе на главата на Слави Трифонов", каза още той

Бившият министър-председател е на мнение, че ваксинационният процес трябва да се възстанови. Той е готов да се имунизира, за да даде пример.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


684
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
423
3
 
7
 
! Отговори
ГЩШЕ преди 2 години
Но никога повече няма да управляваш. ***! Така, че нямаш думата. Да се омиташ в затвора!
422
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВъпросАко продължаваме така да мислим, никога няма да се оправим. Нека напускат и къде ще отидат? По твоята логика не трябва да дразним пожарникарите, защото няма да дойдат при пожар и т.н. Те са лекари преди всичко, а не търговци.Може би ако ги залеем с фалшивите си диагнози през годините, ще млъкнат.
421
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама не управляваш, преглътни го!!! И повече няма да управляваш!!!
420
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 465Въобще не греша, стреляха се с калашници между блоковете, ние "лапетата тогава" ги издигахме на пиедистал, ще кажеш са некакви богове :))) Напиши в тубата мутренски убийства през прехода, ще видиш че изобщо не са се шегували :))) Сега направо си е пълно затишие, мейби хората и мутрите са помъдряли, знам ли :)
419
7
 
3
 
! Отговори
Брей, преди 2 години
големи анализатори се навъдиха на този Борисов бе, знаят какво той "мислил" по-добре и от самия него! Съберете си коментариите и си напишете..."Наръчник на Трола"! Или са ви го раздали от Позитано! Като се е оттеглил, и от него нищо не зависи/според Фигурантът Радев/,защо се напъвате под неговото име да вържете нормата!
418
1
 
15
 
! Отговори
Леля Пена преди 2 години
И СЛАВА БОГУ,ЧЕ НЕ УПРАВЛЯВАШ!!!СЕГА НЯМА КОЙ ДА ВОЗИ ДОКТОРИТЕ ПО ПЪТИЩАТА.ЖАЛКО.
417
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ толкова му е нужна тази власт, че вече се държи като пълен *** на средна възраст. Защо този човек не познава народа си и защо си мисли, че вече няма честни хора, които са против корупцията и кражбите. Против унищожаването на малкия и среден бизнес, който толкова хора очакваха да се случи. Унищожава се заради големия бизнес, който се създаде в мутренските години. По-точно престъпници станаха бизнесмени. Узакониха се. Или всички с измислени заболявания в годините, да си покажем епикризите..
416
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименГрешиш, преди мутрите си биеха помежду си и жертвите бяха малко, а откакто ББ е на власт, разболяват умишлено и убиват масово населението, МАСОВО ,включително и политици,бизнесмени,обикновени хора, само че не шумно с пистолети и автомати, а с лъчеви оръжия!
415
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 457 То бива да лъжеш,но чак пък до там.Можеш да мразиш Борисов,но не бива на бяло да казваш черно,кажи поне сиво.Мнозина от нас помнят началото на прехода,поръчковите убийства,взривяванията,квартирните кражби...Не че сега всичко е ОК,но се живее много по-спокойно.
414
1
 
6
 
! Отговори
ОТВРАТИТЕЛНО! преди 2 години
Отвратително! Отвратително! Отвратително!
413
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацара е кукла на Радеф и изпълнява поръчки. Тука няма принципи, тука има лично отмъщение от президента.
412
3
 
20
 
! Отговори
Наопаки преди 2 години
Ако Кацаров управляваше, ти отдавна щеше да бъдеш махнат.
411
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 457Тук ще те оборя, по спокойни времена, тоест нема гангстерски престрелки, България не е виждала от така наречения преход :)) Явно не си живял през 90-те, както и началото на 21 век :)) Може би се дължи на факта, че мутрите станаха политици, има доза истина нали :))))
410
2
 
10
 
! Отговори
Стъки преди 2 години
Бойко,сърни са,с теб просперираше държавата,демек аз де
409
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова много хора никога не са били избивани, както през твоето управление, толкова много партии и бизнесмени не са били рекетирани,мачкани,съсипавани,унищожавани, ограбвани,убивани, такъв страх ,никога не е съществувал в България, както през твоето управление, нито такъв колосален грабеж!
408
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз , ако управлявах ти щеше да си вързан на площада пред президенството и вси4ки да те плюят докато се удавиш!!
407
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 444Мутрите го сложиха първоначално охрана на царчето, беше млад и симпатичен Бойчето тогава :)) В последствие стана началник на МВР, после кмет на Софето, накрая голямата награда - министър-председател на БГ :)) Нема проблем в това, просто си е откачен нарцис, това е проблема :))
406
4
 
19
 
! Отговори
Бунтар преди 2 години
Само да го попитаме а ГЕШЕВ КОГА ЩЕШЕ ДА ГО УВОЛНИ
405
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако може да попитам с какво ще се ваксинира? Просто информативно. На този човек не му вярвам, дори ако нещо го видя с очите си. Не може да понесе, че с диктатура вече няма как да стане. Има хора като неговите близки доктори Ангелов и Балтов, които направиха много пари, благодарение на Бойко и как няма да искат това да продължи....Ако някой каже, че за един месец ще отреже пипалата, няма как да стане. много ми е смешно като ги наричат мафия. Пародия на мафията. Те са само едни крадци организирани
404
5
 
6
 
! Отговори
най-вероятно преди 2 години
До РАДЕВ И РАШКОВ..скоро ще свършат гробарските пари за ***! Ти какво ще правиш?