Кирил Петков: Хора с майбаси имат проблем с оставането на Асен Василев

"В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където неоценяват финансовите стратегии"
Обновена: 29 юли 2021 18:13 | 29 юли 2021 18:09, Красимир Ангелов
177
Кирил Петков: Хора с майбаси имат проблем с оставането на Асен Василев
Снимка: БГНЕС

"НАП, преди Асен Василев да влезе във финансите, се беше фокусирал върху малки кафенета, ресторантчета и плод-зеленчук. Сега НАП се е фокусирал върху компаниите с големи обществени поръчки, компаниите с много кеш в сейфовете. Предполагам, че някои от тези компании в момента не искат да видят отново Асен Василев министър на финансите".

Още по темата
По този начин служебният министър на икономиката Кирил Петков защити колегата си Асен Василев, срещу когото днес изненадващо се появи персонална атака от страна на "Има такъв народ".

Както е известно, в декларация от името на партията, Тошко Йорданов посочи, че срещу Василев са се водили дела в миналото за кражба на интелектуална собственост.

"В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където неоценяват финансовите стратегии, финансовата мисъл на финансовия министър, който за мен направи уникален бюджет. За първи път имаме бюджет, в който и на пенсионерите се дадоха пари не се взеха от учителите, не се взеха от здравните работници, взеха се от майбасите", каза служебният икономически министър, цитиран от БГНЕС.

Така че, според него, може би хората с майбаси имат проблем с неговото оставането в един бъдещ кабинет.

"Нищо лошо срещу колата, но ако сте си я купили на базата това, че сте направили иновативен бизнес и сте правили експорт на дейност - браво. Но ако сте били част от системата, където сте усвоявали едни средства и сега не искате да се види как тези средства няма да отидат при вас и стреляте към финансовия министър, това за мене е много жалко. Трябва всички да следим много внимателно нещата, които се направиха", каза още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
14
 
! Отговори
Кристиан Таков преди 2 години
Точно така. А ние сме остриетата на копията на промяната - долу мафията, долу коруцпията. ББР, КТБ, руски поток, Е-образование - ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ окрадени от нас и бъдещето ни. С теб съм Кирил!
15
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков на снимката даде 35 млн лв за гола нива, която той нарече завод за електричеси коли. Да не се окаже, че и той като Асен Василев е прибрал вече милионите в офшорна сметка?
14
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПЕТКОВ- ТИ ОЧЕВИДНО ГРЕШИШ- ХОРАТА С МАЙБАСИ ПЛАТИХА ЛЕТНИТЕ НАРОДНИ ПРОТЕСТИ И ВДИГНАХА ОНЯ ЮМРУК ЗАЩОТО ЕДИН СМЕЛ ПРОКУРОР ЗАПОЧНА ДА ГИ ПРИБИРА ЕДИН ПО ЕДИН ЗА ТОВА ЧЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ. КЪДЕ СА ПАЛАТКИТЕ НА МАЙКИТЕ С БОЛНИТЕ ДЕЦА, А ДА БЕ ВЕЧЕ НЕ СА НУЖНИ НА ГАЛЕВА И ТЯ ГИ РАЗКАРА- ТЕ ВЛОШАВАТ "СОЦИАЛНИЯТ" ВИД НА РАДЕВАТА ХУНТА....
13
5
 
27
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Както беше казал покойният Кристиан Таков: "Вече започва да се съмва", в милата ни родина са започнали необратими процеси на връщане на държавността, законността и справедливостта, колкото и мрАсните ДС *** с изтъркани, едни и същи методи да се опитват да всяват безнадеждие, че нормалността е продължение на досегашния модел, на управление от Сараите и джипката, на потъване на милиарди в обръчите от фирми, народът е пред избухване, за да измете тази гнусна ***.
12
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СанчоАз подкрепям служебното, обаче такава глупост да направи челяка за е-колите с офшорката Life .....хехехехе :)) Какви Майбаси и байпаси сънувате не знам :)))
11
33
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
УМЕН ЧОВЕК НО СИ ОСТАВА МАРИОНЕТКА НА РАДЕВ И ПЛЕЩИ КВОТО МУ НАРЕДИ РАДЕВ!
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАП трябва да се закрие. Незнам върху какво са се фокусирали, но като подавам сигнали, никаква работа не вършат. Не искат да си вземат парите, които им дължат фирмите.
9
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! Нека не спът от притеснения . Свърши се тяхната. С един замах парите вместо в чекмеджетата на *** отиват за пенсии. Браво.
8
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След гафовете на Василев, Спецов и Петков, нормалният човек, на тяхно място, би си замълчи, поне. Всеки ден в медиите, да се самопредлагаш и да продължаваш, да обвиняваш бившите управляващи, след 3 месеца власт, не е добра атестация, за участие в бъдещ кабинет. Апропо, Петков нали каза, че си имал бизнес/за което отдавна знаем-вДубай/ и не се натиска за министър?
7
12
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бирника спецов да връща 2 милиона с лихвите са вече 5 милиона :)))
6
2
 
2
 
! Отговори
Taню преди 2 години
"...неоценяват..." Красьоо...
5
1
 
13
 
! Отговори
Санчо преди 2 години
Троловете на Саруман с майбаха сега се развихрят да сипят ако навсякъде, подкрепяйте си местните дерибеи и продължавайте да лапате трохи от масите им..
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдаааа ... накрая Славуцата ще се прегърне с Бойчето и ще танцуват лудо пред Доганя.
3
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кви Майбаси, бе бате! Те майбасите бяха през 2007-***. Сега пак има, ама още не са тръгнали да ги продават.
2
47
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слабата брънка в служебното правителство, горкото харвардче :)) Кажи пак за е-колите мен, кога ще стане врътката :))
1
45
 
14
 
! Отговори
1 преди 2 години
Слугите на Рада ....хахаха