Даниел Митов няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ

Румен Радев можело и да не стигне до втори тур
Обновена: 12 сеп 2021 10:50 | 12 сеп 2021 10:30, Камелия Цветанова
235
Даниел Митов няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Даниел Митов съобщи, че той не е кандидатът за президент на ГЕРБ.

„Ще обявим нашия кандидат, все още водим разговори със структурите“, аргументира се той пред БНТ.

Още по темата

На въпрос не е ли ясно, че на втория тур ще е настоящия държавен глава Румен Радев, Митов бе категоричен: "Не е ясно, той тежко раздели нацията, той излезе от рамките, предписани от Конституцията, взе участие в политически партии, до голяма степен той носи вина, че няма редовно правителство, целта му бе да управлява до президентските избори и да ползва държавния апарат за своето преизбиране. Голяма част от проблемите сега, са негова отговорност. Трябва да е човек с ясна геополитическа ориентация, с прозападна ориентация".

Митов обясни, че той не е единственият в ГЕРБ с продясна ориентация, разпознат от хората, който може да върне доверието в президентската институция.

Запитан дали ГЕРБ ще продължи с промяна в лидерството, той отговори: "Ние си имаме лидер Бойко Борисов, в последните 2 парламента той казва: "Няма да влизам в парламента". Моето мнение е, че трябва да си води листа, ние сме избрали ясно политическото си лидерство. Другите партии не могат да ни поставят условия "ГЕРБ без Борисов".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още по темата: Даниел Митовпрезидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
2
 
13
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
Нямат нищо свястно,за това шикълкавят...накрая,банкянския пак ще изкара някоя цецка
161
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадайъ за президент! Османците ни управляваха 500 години- най-светлите години за БГ: мир и спокойствие!
160
7
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Гласят Петър Стоянов ?
159
7
 
8
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Интересно, Митов би събрал най-много проценти, цели 9%. Да не би главния пожарникар да е събрал кураж да се кандидатира?
158
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къдравата Сю
157
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Данчо не спряха да ни го набутват, ту за премиер, ту за президент, а може би и за крал на цялото кралско войнство? Е, такъв убавец, требе да се похарчи. Коя мома, че го вземе? Айде, някоя девойка да го земе, че да артиса. Или момък? Не знам, че къвто е пухкав и нежен...
156
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственият който отговаря на критерия по скоро мъж за президент е Плювнелиев. По-скоро той е готов винаги да пристане на мафията. А къдравата Сю не отговаря на този критерий за по-скоро мъж
155
5
 
6
 
! Отговори
Ivanoff преди 2 години
За една и съща работа в България ми плащаха грубо 50 000лв годишна заплата. Сега в САЩ за същата работа, в по-малък обем, получавам 110 000... ама доларес. Играйте си на политика там и си мислете, че правите нещо. Хората тук мислят по съвсем друг начин, имат съвсем друг манталитет. Никога Европа няма да ги стигне.
154
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще предложат човек близък до дпс. .... Това е .мазника Близнашки това е единствения им шанс да де приборвт с радев ..нсдеждата дпс да им помогне
153
2
 
3
 
! Отговори
dq преди 2 години
Проблемът на ГЕРБ е, че който и да предложат ще бъде считан за човек на Борисов. По-скоро имат шанс ако подкрепят 'независим' кандидат, който да не е 100% техен човек. ГЕРБ за да остане да съществува трябват още силни фигури освен Борисов, а в момента не е така.
152
7
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Айде сега протестърите почват да гадаят кой ще е кандидатът на ГЕРБ! Вие си гледайте Руменчо, Кирчо и Кокорчо, а ГЕРБ вероятно са си го избрали! Дано повече не правят грешки, като с предишния кандидат, защото батакът сега е голям и още един мандат батак, едва ли ще оцелеем!
151
4
 
10
 
! Отговори
someone преди 2 години
Трябва да е човек с ясна геополитическа ориентация, с прозападна ориентацияНе драги ми смехурко трябва да е с ПРОБЪЛГАРСКА ориентация , а не *** и подметка като Роската Плевнелиев.
150
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимендо 158 - А Станишев защо не влизе депутат като водеше две листи? А Слави Трифонов като водеше в Плевен защо се отказа? А Пеевски? Защо стоварваме всичко на Борисов. Конституцията дава това право.
149
5
 
18
 
! Отговори
Тикваров преди 2 години
Като разбра, че няма шанс за президент взе курс - аз не искам щото не ми е интересно, и както винаги при напечено положение се крие като тиква в царевица.
148
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гроб ще извадят някой от конниците на апокалипсиса. Или Годжи, или Перуката, или Балтията.
147
3
 
7
 
! Отговори
КОЙ, КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ. преди 2 години
РУМЕН РАДЕВ... РУСОФИЛ .. или..... НАТОВЕЦ......е...???........НЕ МОЖЕ ДА Е И ДВЕТЕ -!!!!!
146
3
 
2
 
! Отговори
тлъстогъзата меркел преди 2 години
който и да дойде ще работи под зоркото наблюдение на хазарските роми който управляват сащ и марионетката си ес.Такива като Костадинов на Възраждане и Сидеров никога няма да бъдат допуснати на власт защото водят анти-хазарскироми политика.
145
6
 
11
 
! Отговори
ИСТОРИЧЕСКАТА ГРЕШКА преди 2 години
Е РУМЕН РАДЕВ-ГЕНЕРАЛ ЗАКЛЕЛ СЕ ВЪВ ВЯРНОСТ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР/КОМУНИЗМА /РУСИЯ-И ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА В НАТО........................ПРЕДАТЕЛЯ-ТРЯБВА ДА БЕДЕ ИЗРИТАН ОТ ПОСТРАДАЛИТЕ БЪЛГАРИ.......
144
9
 
8
 
! Отговори
Една от многото преди 2 години
В номента, колкото и да му се иска на Борисов, няма друга, такава, политическа фигура, която да е добре позната и ползваща се с доверието на народа. Радев ще е. Всякакви други интерпретации се тиражират, за да разводняват впечатленията и объркват нагласите. Всеки, който приеме поканата за кандидат на ГЕРБ би си поставил петно и не вярвам някой сериозен човек да се жертва.
143
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като води листа Борисов защо после не влиза депутат? Ето това разрушава демокрацията и парламентаризма