Даниел Митов няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ

Румен Радев можело и да не стигне до втори тур
Обновена: 12 сеп 2021 10:50 | 12 сеп 2021 10:30, Камелия Цветанова
235
Даниел Митов няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Даниел Митов съобщи, че той не е кандидатът за президент на ГЕРБ.

„Ще обявим нашия кандидат, все още водим разговори със структурите“, аргументира се той пред БНТ.

Още по темата

На въпрос не е ли ясно, че на втория тур ще е настоящия държавен глава Румен Радев, Митов бе категоричен: "Не е ясно, той тежко раздели нацията, той излезе от рамките, предписани от Конституцията, взе участие в политически партии, до голяма степен той носи вина, че няма редовно правителство, целта му бе да управлява до президентските избори и да ползва държавния апарат за своето преизбиране. Голяма част от проблемите сега, са негова отговорност. Трябва да е човек с ясна геополитическа ориентация, с прозападна ориентация".

Митов обясни, че той не е единственият в ГЕРБ с продясна ориентация, разпознат от хората, който може да върне доверието в президентската институция.

Запитан дали ГЕРБ ще продължи с промяна в лидерството, той отговори: "Ние си имаме лидер Бойко Борисов, в последните 2 парламента той казва: "Няма да влизам в парламента". Моето мнение е, че трябва да си води листа, ние сме избрали ясно политическото си лидерство. Другите партии не могат да ни поставят условия "ГЕРБ без Борисов".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още по темата: Даниел Митовпрезидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко! Щеше да гледа като леля Цецка на 14 ноември вечерта!
141
1
 
6
 
! Отговори
до к.144 преди 2 години
Кристалина Георгиева е изп.директор на МВФ - втората по големина фондация след Световната банка и тя ще се втурне да се бори за президент на БГ! Ти луд ли си или си гербаджия? Николай Младенов е кооптиран високопоставен служител на ООН и като такъв е негов представител в Близкия Изток и Африка.Ще си зареже авторитетната и представителна работа, а той е авторитет в апарата на ООН, за да се състезава с някой си за президент на 27-та дупка на кавала ЕС!Виж какво, пий си хапчетата преди да говориш!
140
12
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Митов го пазят за министър-председател, който ще управлява след изборите, понеже вече и на децата е ясно, че ГЕРБ се връща начело на държавата
139
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярвате ли, че Деси Митофф ще събере гласове срещу ген.Радев, така че да стане президент? Та мозьъчният му багаж е почти същият като на Пожарникаря от Магнаурската школа - Симеоново.Преди 5 г. беше съветник на Цецка Цачева и така я съветваше, че генералът-летец премина покрай нея като бърз влак край сточна гара. Сега кандидатут на ГЕРБ ще бъде философът Т.Дончев. Не е учил в школата-Симеоново, не е бил пожарникар като Боце, не се излага като него. Боце да се конкурира с РР, тая няма как да стане
138
6
 
5
 
! Отговори
Осман преди 2 години
ТОЗ *** НАРОД НАИСТИНА МОЖЕ И ДА ПОВТОРИ РАДЕВ..НЕ НАРОД А ***..БЪЛГАРИН ГО Е КАЗАЛ НИЩО ЛИЧНО..............
137
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сю е просто невероятна...Няма лошо човек да държи на външния си вид, напротив, препоръчително е..., но човек трябва да има също така и мозък....
136
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си мислят от ГЕРБ, че некой от СДС ще отнеме поста на Радев.....да се замислят хубаво, щото седесарите никой не ги брой за живи в политиката, абсолютно никой, те са просто забравени от народа :)) НДСВ и СДС са погребани, нали видехте Славчо като предложи Малкия Мук за премиер какво стана, сринаха се :)
135
1
 
8
 
! Отговори
за сега преди 2 години
Борисов няма да е, Митов няма да е, така как сте подхванали що изредите всички де няма да са , ми сирки мили. Както е казал поета - ние сме малък, но пр оЗ нароТ
134
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ОтговорКогато човек с име Карадайъ, се опитва да обясни на българския народ, че високо образован човек с име Кирил Петков, не е български гражданин е нормално да получи въпрос:" А коя е твоята Родина"? Въпроса ви е шокирал, но мен ме шокира отговора на г-н Карадайъ.....Не може да си в български парламент и да казваш, че Турция е твоята родина. Колкото и да се опитваха да замажат, този отговор залегна сълбоко в съзнанието на българския гласоподавател......
133
7
 
6
 
! Отговори
Електорат преди 2 години
ИЛИ КРИСТАЛИНА ИЛИ НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ .ПОБЕДА НА ПЪРВИ ТУР СРЕЩУ ШИФОРА НО САМОЛЬОТА.....ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ ЩОТО ЛОШО НИ ЧАКА С ТОЗ *** ВОЕНЕН.....
132
8
 
9
 
! Отговори
до 143 преди 2 години
Румен Радев ще е следващия президент. Ако не искаш да е той, накарай страхобойко да се кандидатира и да премери сили като се има за много велик. Но Боц сега е седнал на клозетната чиния в Банкя със смъкнати ***, а мартинките му треперят, докато серка.
131
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво противно, високомерно изражение има тоя Митов! Сериозно ли си е помислил, че някой би хукнал да го избира за президент? Та даже и се отказва. Под достойнството му е да бъде президент, тая убост ненагледна, бойков слуга.
130
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който и да е кандидат на ГЕРБ, вече се знае, че следващият президента няма да е Румен Радев. С репликата "Коя е твоята родина" си направи ритуално харакири.
129
5
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 131 Трябва ли да ти се обяснява, че по Конституция един Президент трябва да е аполитичен, и да е равноотдалечен от всички партии? Ако кажеш ,че Радев е такъв, ще е откровена лъжа! Всеки го знае! Има ли някой да не разбра, че служебното правителство е "предизборния" щаб на Радев ? Или и това не си разбрал? И всичко това според теб не е в противоречие на Конституцията, просто спорът спира дотук !
128
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия нямат президент, всичките приличат на урунгели. Най-готин беше Барни Ръбъл и го изгониха задето е писал във Фейсбук. 112-то място свобода на словото, Господ ги наказа за туй злодеяние.
127
1
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
"Хора,гледАхте ли сабале по НОВА Главен инспектор Златка Падинкова и ХВАЛБИТЕ й как МВР имало "значителен процент на разкриване на телефонните измамници - 16% от 38 случая"?16 % ОТ 38 прави 6.08!!!Е такива СТАТИСТИКИ НИ ПРЕДСТАВЯТ от МВР,дами и господа!Това го казва СТАРШИ ИНСПЕКТОР!!!представете си тия под тая КАКВИ РЯПИ СА!"
126
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 136Ако наистина са верни слуховете за Стоянов, ептен нема да имат шанс срещу Радев....хахахаха :))
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквун си въобрази, че е цар, опростачи нацията, не признаваше закони, а само собствените си прищевки, обгради се с *** и бандити... Сега разбра, че остава сам и това го влудява. Дано излезе той срещу Радев, че след разгрома повече да не го видим
124
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кандидата на ГЕРБ ще е Петър Стоянов, който също няма да стигне до втори тур.
123
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Върнете Цецка за кандидат-президент, ко стана с тая, да не е изпратихте на заточение в Сибир.....хахахаха :)))