ДСБ заговори за надежда в кризата и път към развитите общества

Като приоритети на ДБ Иванов открои реформата в правосъдната система
41
ДСБ заговори за надежда в кризата и път към развитите общества
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В първия работен ден на 47-ото НС ДБС видя надежда в кризите.

"Вече можем да говорим за надежда, сега когато свършва година, това ще е добро начало на нашата работа – надеждата", посочи Христо Иванов.

Според него България има пред себе си огромни основания за надежда заради промените, които се случиха, заради това, че се намираме в тежка комбинация на здрава и икономическа криза, но отвъд тях с нужната амбиция и визия може да се съкрати силно онзи път, който ни е отделял от развитите общества.

"България е другата дума на надеждата“, смята Иванов.

„Ние ще се придържаме към това, че всяка власт трябва да осъзнава своите ограничения. Вярата във фискалния разум и сдържаност ще е много важна в период на трансформация преди да направим скок напред. Ние вярваме в институциите, в процедурите в паметта в ценностите и идеологията, която тръгва от отрицанието на тоталитарния режим“, посочи още той.

Като приоритети на ДБ Иванов открои реформата в правосъдната система, въвеждането на електронното правителство, българите в чужбина, защита на геополитическата ориентация към ЕС и НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: христо ивановДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 2 години
Тоя нали подаде оставка...какво прави още там
10
1
 
1
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
защо не отнемете от първия ден имунитета на Шишо? Защо се излагаме? Ние силна Държава ли сме или корумпирана терористична страна? Шишо е терорист.
9
0
 
7
 
! Отговори
Муахахаха преди 2 години
Снимката кърти!!!!
8
0
 
10
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Личи си, че пак са тръгнали по кривата пътека и ще я докарат до крив завършек. Освен това, те така се мразят, че ако омразата беше под формата на куршуми, отдавна да са се изпотрепали. Но има и нещо нещо общо между тях, което ги свързва в диалектическо единство - увеличението на собствените им заплати. С тези присмехулници и лаици чертаят мрачно бъдеще.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-полечка с "развитите" общества, че веднъж вече спасявахме евреите. Светът и Европа не са това, което бяха само преди две години. България в момента е много по-добър пример за развито общество от тях.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приказките са едно... з делата съвсем друго нещо... Това е разликата между Борисов и тези неадекватници около Киро Ментето и Асанчо.
5
0
 
4
 
! Отговори
9 преди 2 години
Ква промяна ще вкарват тези господа!? Като видя на снимката кой се разхожда...
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откъде пък ДСБ сега дойде?!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ ни докара до главите БКП да ни управлява сега имало надежда. За Христто има надежда, че пак взима 10 000 лева заплата. Комунистче и в червата. Лапачки и баници сънува.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
път към развитите общества...Демек, броят ни за недоразвито такова
1
2
 
5
 
! Отговори
Марш преди 2 години
ДСБ са защитници на строителната мафия