"Зеленият сертификат" можел да доведе до спасението на много хора

Ваксинирането -равни права до обществени места за всички
Обновена: 6 яну 2022 22:06 | 6 яну 2022 21:11, Екип на Bulgaria On Air
173
"Зеленият сертификат" можел да доведе до спасението на много хора
Снимка: БГНЕС

Правна комисия одобри влизането в НС само със "зелен сертификат".

"Зеленият сертификат" може да доведе до революция, но може и да доведе до спасението на много хора. Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров в студиото на "Денят ON AIR".

Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места.

На въпроса кога ще спре войната между МВР и прокуратурата, той отговори пред Bulgaria ON AIR по следния начин: Когато Гешев си подаде оставката. Една такава война не не води до нищо добро.

По думите му никой не може да го накара да си тръгне, но работят по това да бъде разследван.

Депутатът добави, че Планът за възстановяване трябва да бъде изпратен финално в Брюксел до 15 януари.

"Има неща, които се доуточняват. Трябва да се направи това, което ще бъде добре за държавата. И се надявам да няма повече забележки", допълни гостът в студиото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: Зелен сертификат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
36
 
! Отговори
до 129 от славянин преди 2 години
А 8-те % набодени защо са умрели, нали отровите поне от смърт пазели!? Та май вашите лъжи, пардон, аргументи отиват в отходната канализация!?
116
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е сертификат той трябва да важи за много дълъг срок как документ поне 100 години сертифициращ производството и продукта проучен по начин,метод,състав,съдържание с ползите и вредите от него в рамките на държавен стандарт с уточненията по раздели за вложени продукти съответстващи за производството му възоснова на които се издава сертификат и право на производство производителя и разпространение за обявените цели на назначение и приложение с значение по показатели на продукта с технология вечна
115
49
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера 72 починали, 92% неваксинирани. Ето го аргумента!
114
2
 
64
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Зеленият сертификат е безмислен след като ваксинираните се заразяват и безпрепятствено разнасят вируса.
113
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато дойде време да се вземат комплексни решения както в случая с ваксинациите човеците ги избива на фашизъм.Сега осъзнавам ЗАЩО е имало Хитлер, Мусулини, гилотини, инквизиции и т.н.
112
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До епидемиолог- "Доказано е също, тия 'ваксини' имунитет не създават и при 100%"....Но ние вярваме на правителството, неподкупните Кунчев, Кантарджиев, Гломб, Бомб и професори математици и честни загрижени за нас журналисти, че докараме ли ги до 70% ваксани ще си върнем нормалния живот. Естествено създадения имунитет не се брои, а само пречи и затова трябва са се спира с яки мерки.
111
1
 
49
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
И как тоя сертификат за 'ваксинирани' има логика въобще. А от мединцска гледна точка е лудост направо. 'Ваксинираните' заразяват и се заразяват. В тях откриха Омикрон и те го разнесоха. Но им дават възможност за по-лек живот от другите. А това да ни казват че 'ваксинирани' го карали по-леко? Първо няма данни за това и второ какво значение има от кого са се заразили 'ваксинираните'-от 'ваксиниран' или не'ваксиниран' щом го карат леко? Доказано е също, тия 'ваксини' имунитет не създават и при 100%
110
1
 
54
 
! Отговори
Този депутат Иван преди 2 години
Димитров е изключително глуппав. Изтърпях да изгледам цялото 12-минутно видео и първо се смях, после ми се доплака. Сега остава да се надявам той да е най-глуппавият депутат в НС. Щото ако не е, здраво сме загазили.
109
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И това е депутат в българския Парламент? Само като превъртя историята и се сетя, че по нашите земи са се раждали роби на Османската империя. Родени роби, но са се намирали и такива да излязат в Балкана и да се чувстват свободни. С тоя зелен сертификат в какво ще сме равни - в робството? Понеже в 21-век няма такова нещо като Балкана и свободата, всичко е 5G .Стане ли тоя сертификат, ще завиждаме на робите на султана, нашите дядовци.
108
2
 
25
 
! Отговори
Класика преди 2 години
Абе.... Най добре е да дойдат казахстанците и тогава всички управляващи по корумпираните страни да отидат при бай Ставри за буферни дози! А Байдън ще умре от първата доза,ще му изпаднат батериите и Меркел да отиде при сестрата на бай Ставри за буферни дози с ръждясали винкели да и уплътнят висящите фуги!
107
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленият сертификат отврати много хора от йезуитските методи на управляващите да изнудят хората да се ваксинират... Вижда се, че той не повлия изобщо на смъртността от коронавируса...
106
1
 
46
 
! Отговори
Владислав преди 2 години
Дали помагат ваксините ....не знам.Знам едно ,че колкото повече се делим на черни и бели,на ваксинирани и неваксинирани ,толкова повече губим всички.
105
2
 
49
 
! Отговори
Владислав преди 2 години
Аз съм твърдо против ваксините.....доводи бол и са си само мой.....***.прави,остри....мой са си.Съпругата ми е ваксинирана и е "за" този метод на превенция.Дойде детето от училище един хубав ден и хоп ,мама и тате с Ковид.И двамата ,по едно и също време и с почти еднакви симптоми.Тате беше с температура и се потеше като прасе а мама 5 месеца след това все още няма обоняние само по това се различавахме, иначе всички други симптоми еднакви.Къде е истината.....не знам.Дали помагат ваксините....не
104
3
 
44
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Ами аз избирам революция, така че депутатче пази се другата седмица.
103
2
 
26
 
! Отговори
Владислав преди 2 години
Ех,много омраза ,много нещо,което води до още омраза.Едни ваксинирани плюят жлъч и пепел по неваксинирани и обратното.Едни лекари плюят по други и обратното.Едни налагат своето мнение и плюят по всички други които не го приемат и обратното.А някой пък гледат от страни и се смеят и хвърлят дърва в огъня защото от това им е изгодно.А накрая.....накрая си на два метра под земята или в урна и ти е през ....за ваксини ,за власт ,за пари и за хорската простотия.Не разбирате ли,че чрез разединението ни
102
53
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжите са запазено марка и единственото оръжие на антиваксърите. Всички факти и аргументи са против тях.
101
3
 
62
 
! Отговори
Ваксинирането давало преди 2 години
равни права на ВСИЧКИ??? Обаче сме равни, само ако сме ваксинирани?! По-голяма тъпо-тия не бях чувала. Този депутат надминава даже Кантарджиев по тъппащина и наглост. Предпочитам революция, за да изметем тези ментално и морално осакатени индивиди.
100
51
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова много лъжи на едно място! Явно сайтът е свърталище на антиваксърите . Напускам отвратена!
99
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия наистина си просят въжето. На фона на цялата криза в държавата може да са първите изб.есени отр,..епки в Европа.
98
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може и да доведе. Много българи ще се спасят ако политиците ни бъдат заплатени с шутове при бай Ставри. Той се точи на новодошлия бг предател - онзи задокеански хубавец.