Минчев си пусна теста за COVID-19, Костадинов: Знаел ли е, че е болен преди КСНС?

Той и семейството му са добре
12 яну 2022 15:43, Красимир Ангелов
117
Минчев си пусна теста за COVID-19, Костадинов: Знаел ли е, че е болен преди КСНС?
Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Никола Минчев излезе с позиция във връзка с  изразени мнения по повод положителния му тест за COVID-19 след заседанието на КСНС в понеделник.

"Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар“, написа председателят на парламента в своя профил във Facebook.

Още по темата
"Но явно дължа информация и естествено ще я дам. Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Ясно е, че някои хора и най-вече опозицията се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация. Честно или не, това е положението. Ако се беше случило след пленарен ден в НС, сигурно щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!“, посочи Минчев.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов реагира на публикуваната информация и зададе няколко въпроса в социалните мрежи.
 
"Поисках от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на ковид-19. Днес той най-накрая е благоволил да го направи. Това е снимката от неговия личен профил.

Две неща обаче са притеснителни:

1. Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест.

2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва.

За мен въпросите след показаният от Минчев текст станаха още повече. За сравнение показвам моя тест от вчера, за да стане ясно как изглежда един истински лабораторен документ. Когато моят домашен арест, наречен карантина, свърши, ще му задам тези въпроси лично и публично. Надявам се тогава да изясним всички неясноти.

А иначе да е жив и здрав човека, както и близките му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и сега е така.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
1
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: Да в болниците вземат и през нощта разбира се ! Няма да чакат някой да умре за да стане 8 часа и да заработи някоя частна лаборатория. Разбира се ,че ще дойдат у тях да му вземат проба ! Това е третия по власт в държавата ! То не бе глу пави конспирации не бе чудо ! Още вярвайте на мангъра и ще умирате средно по 100 на ден !
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-елементарни не сме имали в Парламента.
85
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ново 20 , Минчев извикал на частно вирусолог , в къщи който му взел проба /обработил я през нощта и я вкарал в регистъра , добре ама право да вкарват в регистрите имат пак определени лаборатории , така , че да си покаже лабор удостоверение , и тоя регистър и през нощта ли работи
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
цънцарова нали е голям репортер да ходи да търси лабораторията дето денонощно прави пср тестове и да взима интервю от дежурния които му е направил теста , ей адвокатчета тези фалшификации минават в съда ама тука всички ви гледат
83
4
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Копейкин го прекараха.Има и по тарикати от него.
82
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбрахме че е знаел че е положителен а отишъл на КСНС който е от 14:00
81
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безотговорно отношение на инфантилните продажници.
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтри го вече. Тестът нямаше нито име, нито нищо. Може да е бил и на баба му.
79
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е бившия министър Ангелов, да пита, кой му направи ПСР теста през ноща?
78
1
 
0
 
! Отговори
90, скрий се некъде! преди 2 години
Не ти обърнах внимание, но баба ти Тодорка, Три мандата е любовницата на г-н Кмета на с. Долна грешница, КН. Той се ядоса, излезе с пушка на рамо, а не можах да го спра!
77
11
 
8
 
! Отговори
Баамаа преди 2 години
Абе тука списват повече гербери отколкото вакснираните антиваксъри от възраждане , и кой може да иска оставка освен герберясълите?!
76
1
 
11
 
! Отговори
87-ми, чуваш ли ? преди 2 години
Кака ти Цвета, Кърлежанката, уж не лъжеше, но ББ я издебна и я хвана, и я нарича пр.ста п.тка, а тя се направи, че не го е чула, и с разтворени кърка, си запази поста!
75
13
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Минчев май още не е разбрал, че политиката е мpъсна игра и каквото и доказателство да даде, мутрите и пуделите им от Възраждане все ще го плюат и ще лъжат.
74
0
 
2
 
! Отговори
Човека с Пянъ гзъ... преди 2 години
.. яко се запени, ноо, не можа да обясни, как така, РБ била "сравнително подредена" !?
73
6
 
1
 
! Отговори
баба Тодорка научи.. преди 2 години
...че всички Онанимни* завиждали на момчето за хубавата булка.
72
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинооов ти ,нали си .Докрор Костадинов ?!Значи ,ги разбираш нещата !Щом смяташ ,че ваксинираните не се разболяват ,по твоите думи ,значи ги разбираш. :)))Психопат !
71
3
 
19
 
! Отговори
малиии преди 2 години
Да знаеш, че си положителен още в 10 часа и да ходиш да заразяваш...Е, на това му се вика загриженост за хората. За този човек ще има ли последствия?
70
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз по скоро се съмнявам за теста на Копейкин.Той е правен при Мангъров л, а както всички знаем и както пише на страницата на НС Мангъров получава 2/3 от депутаската заплата за да му бъде съветник. Така че изниква въпроса. Един служител дали няма да подмени резултата за да утоди на шефа, които то храни.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Теста е от 10 ти Костадинов каза да направи вчера след като стана ясно че седял три дни вируса .Защо не се вижда лабораторията? И аз мога да си направя графа и даси пишан нещо
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Конспирация, световна конспирация!