Минчев си пусна теста за COVID-19, Костадинов: Знаел ли е, че е болен преди КСНС?

Той и семейството му са добре
12 яну 2022 15:43, Красимир Ангелов
117
Минчев си пусна теста за COVID-19, Костадинов: Знаел ли е, че е болен преди КСНС?
Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Никола Минчев излезе с позиция във връзка с  изразени мнения по повод положителния му тест за COVID-19 след заседанието на КСНС в понеделник.

"Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар“, написа председателят на парламента в своя профил във Facebook.

Още по темата
"Но явно дължа информация и естествено ще я дам. Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Ясно е, че някои хора и най-вече опозицията се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация. Честно или не, това е положението. Ако се беше случило след пленарен ден в НС, сигурно щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!“, посочи Минчев.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов реагира на публикуваната информация и зададе няколко въпроса в социалните мрежи.
 
"Поисках от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на ковид-19. Днес той най-накрая е благоволил да го направи. Това е снимката от неговия личен профил.

Две неща обаче са притеснителни:

1. Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест.

2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва.

За мен въпросите след показаният от Минчев текст станаха още повече. За сравнение показвам моя тест от вчера, за да стане ясно как изглежда един истински лабораторен документ. Когато моят домашен арест, наречен карантина, свърши, ще му задам тези въпроси лично и публично. Надявам се тогава да изясним всички неясноти.

А иначе да е жив и здрав човека, както и близките му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и сега е така.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 39 Ти правил ли си си изобщо тест? Никой тест не изглежда по този начин,дори и да е втора,трета или пет страница!
46
2
 
5
 
! Отговори
Значи:Минчев отива преди 2 години
на КСНС здрав,(според него),но някой там го олепва и след КСНС вече е заразен.Коя е тифозната личност,която го е заразила?Коя е новата Мата Хари?Инспекторът на републиката Дю-ДюРашков да престане да се безпокои за статута на многобройните си имоти,няма да го питат за тях,а да търси Мати-Харитата в президентството и в НС.Разбирам го защо удря чашките,алкохолът трепе ковида.
45
0
 
4
 
! Отговори
А КостадиВчов .... преди 2 години
... знаеше ли, когато когато баща му се заглеждаше в майка му, какъв нах акан смръдливец ще се пръкне, та Професори да казват, че имаме 100 %-во БЕЗУМИЕ!КостадиВчов прослави БЪЛГАРИЯ, от Камата, и Данчо Клечков, МННОГО ПОВЕЧЕ !
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В 10:00 е знаел, че ще заразява. Ако страницата е от негово изследване, а не чужда..
43
0
 
1
 
! Отговори
Виж лозунга: преди 2 години
Много е готин:"СЛУЖА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ИДИОТИИТЕЕЕЕ НА ВЛАСТ, КОИТО В МОМЕНТА Я УПРАВЛЯВАТ"
42
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните не тъпчат болниците. Айде да спрат да затварят други отделения, за да лекуват антиваксъри. Пак ли ще сме без кардиология и белодробно болните, различни от ковид ще се спасяват както намерят за добре. Сертификата не прави нищо повече от това да помогне на хората да се поваксинират. Толкоз. Свиквайте.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На конвейер ли го е правил тоя тест,че да покаже по10.
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом някой сертифициран може да се зарази и да пренася заразата тогава няма смисъл от сертификата, другото са празни приказки. Инжектираните са с намален имунитет но им дават сертификат все едно са богопомазани, в същото време здравите хора ги третират като прокажени.
39
8
 
1
 
! Отговори
39 преди 2 години
Нали не смяташ, че някой е длъжен да си пуска личните данни за другарски съд в мрежите? Не ви ли идва, че това е просто досие на пациент /оп то това си го пише/ и виждате само втора страница. Познайте какво има на първа...
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На вън си играят хорото а този мошенник продължава да се скатава
37
0
 
9
 
! Отговори
опааа преди 2 години
Чакай сега, Минчев нали след КСНС се почувства зле? Защо тестът му е от предния ден?
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Костя няма причина да му пука, защото ако помня добре за него вирОс няма. Протестира срещу всички мерки, какво дири затворен тогава? Не носи маска. Уж не е ваксиниран, а сега си седи затворен. Хайде стига циркове. Ако стоеше зад думите си, щеше да е на протеста си. Ама не е.А седи под карантина и си прави тестове...парадокс.
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов трябва да ги осъди,ако заради този документ са му наложили карантината.Тук не виждам име на човека,име на лаборатория?Аз не знам какви са му адвокатите,но никой не би трябвало да излиза в карантина докато не му се представи документа заради който трябва да е в карантина.Ако утре някой дойде и ми каже, че приятеля ми Пенчо е положителен,и аз трябва да изляза в карантина,аз няма да изляза докато не ми представят положителният тест на Пенчо!Изобщо не знам Костадинов как им се върза!
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 34 На Костя му пука, защото сега е затворник, заради ваксинирания, сертифициран *** Минчев. Ако ти си затворник, заради някой друг, нямаше ли да ти пука?
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то е прозрачно, че теста е фалшиф. Никоя лаборатория не работи след 17:00. Само ако си спешен случай в болничните може да стане. А този разправя, че бил добре - тоест не е спешен случай.
32
0
 
1
 
! Отговори
Да вметна преди 2 години
Тестовете не се активират веднага след контакта. Тия дето са си ги правили на другия ден не показват познания.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То стана като историята на Джокович. Знаел ли е, не е ли знаел като е ходил на публични събития.
30
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Костя кво му пука?Нали ковид няма. Показания час е часа на разпечатване/изтегляне на резултата от досието Костя. Не на вземане на пробата. Ама то на теб ти подхожда да пишеш тъпотии. И защо се тестваш за имагинерен вирус? Объркваш хората вече. Хем си ваксиниран, хем вирус няма, хем тестове правиш.
29
0
 
13
 
! Отговори
Нане преди 2 години
кирчу канадски, от зор почна да заеква... Дали и татко му не му е упражнявал насилие, кат малък?! Да не би да е нова глобалистка жертва и да се изкара насилена на по късен етап...)))
28
3
 
6
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
То, верно, че има време да се научи, обаче, за да се научи, трябва да има САНКЦИИ. Та това момче е заплашило националната ни сигурност. Къде са здравните власти? Къде са службите за сигурност? Не може така!