Минчев си пусна теста за COVID-19, Костадинов: Знаел ли е, че е болен преди КСНС?

Той и семейството му са добре
12 яну 2022 15:43, Красимир Ангелов
117
Минчев си пусна теста за COVID-19, Костадинов: Знаел ли е, че е болен преди КСНС?
Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Никола Минчев излезе с позиция във връзка с  изразени мнения по повод положителния му тест за COVID-19 след заседанието на КСНС в понеделник.

"Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар“, написа председателят на парламента в своя профил във Facebook.

Още по темата
"Но явно дължа информация и естествено ще я дам. Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Ясно е, че някои хора и най-вече опозицията се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация. Честно или не, това е положението. Ако се беше случило след пленарен ден в НС, сигурно щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!“, посочи Минчев.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов реагира на публикуваната информация и зададе няколко въпроса в социалните мрежи.
 
"Поисках от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на ковид-19. Днес той най-накрая е благоволил да го направи. Това е снимката от неговия личен профил.

Две неща обаче са притеснителни:

1. Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест.

2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва.

За мен въпросите след показаният от Минчев текст станаха още повече. За сравнение показвам моя тест от вчера, за да стане ясно как изглежда един истински лабораторен документ. Когато моят домашен арест, наречен карантина, свърши, ще му задам тези въпроси лично и публично. Надявам се тогава да изясним всички неясноти.

А иначе да е жив и здрав човека, както и близките му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и сега е така.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
9
 
! Отговори
То час има преди 2 години
Ама датата хич не се вижда. Може и 11 да е
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ционистите, масоните ръководят театъра, разбирачо
25
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия и за лъжци не стават. Поне като ще лъжат, да го направят като хората. Колко му е да си изкара един фалшив положителен, вместо да се занимава на ексел да прави таблички. Ама то и затова трябва акъл. Нищо, младо е момчето, ще се научи и по-добре да лъже.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Театъра от 1991г. продължава.Гой е ръководен от Америка и Турция ,геноцида е явен с запалти,пенсии ,хранителни продукти ,население.
23
19
 
9
 
! Отговори
Средна класа преди 2 години
Костадинов нахъса своите и се скри при чуждите!
22
0
 
21
 
! Отговори
aa преди 2 години
абе вие ще излезете по-големи лигльовци от бацето бе. свършени ни сте до март.
21
0
 
23
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
В ПП има много нежни същества!
20
1
 
17
 
! Отговори
Нане преди 2 години
А и тоя минчев ли е... Или минджев... На фона на тия утепляци, кърджалийската започна ми става симпатична... Па мож и се загаджиме с Нея...)))
19
23
 
7
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Кажи му Копейкин и повече не го обиждай...
18
4
 
26
 
! Отговори
Почтена Промяна;))) преди 2 години
При почтената промяна, председателят на НС показва фалшив документ за ковид тест, без дори да му мигне окото;))), че е третият човек в държавата, тъй да се каже;)))
17
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Константинов и неговите депутати са против ваксините... и са ваксинирани. Така, че да не дава оценки преди да се огледа и се види. Когато протестиращите започнат да пълнят болниците ще пита защо здравната система е в тежко състояние и ще търси отговорност. А неговата отговорност кой ще я потърси?
16
4
 
35
 
! Отговори
Купонджия преди 2 години
Какво ще прави Рашков, ако ковид теста на Минчев излезе фалшификат?:)))
15
4
 
20
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Мъ що ме интересува, че тоя *** си побликувал теста у метата... Тройно набучен и заразява наляво надясно... Махайте сертификата, че България, ще ви се стори тясна...
14
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пусна една хартийка без име с час много преди времето за срещата и отново забърка гаф. Имам няколко теста, нито един не изглежда така, като тази хвърчаща хартийка! В стремежа си да замажат гафовете, които правят, забъркат, още по големи!
13
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали е ваксиниран и има сертификат.Още ли мисли ,че сертификата ще му помогне.
12
1
 
8
 
! Отговори
Ей гадовееее... преди 2 години
Как тъй аз станах Обществен враг номер 1? Васко Ангелов съм? Да питам как аз, а не Васил Божков, Сакскобурготски, Борисов, Дянков, Даниел Вълчев, Сергей Игнатов и да ви питам куууурвиии царски що ми спретвате на мене тия номера дето правя нещо за някакво бъдеще дето може и да го има, а не ги спретвате на тия дето ощетиха хазната с десетки милиарди и сложиха етикети на децата ви колко струват на година? И ония 1, 5 милиона човека в гробовете сигурно аз съм виновен за тях?
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горе що пише 9:57АМ?
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С какво се занимават политиците?Кой болен кой заразен кой има листче .Достигнаха на ниското ниво на общуване.Всъщност от 1991г те са едни и същи
9
9
 
8
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 години
Не е лошо момчето , но е неопитно
8
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, и на тоя доказателствата са като на Рашков. Има ги, ама не баш. Поне името на лабораторията да пишеше. А то - нищо. Преди няколко месеца и Кирчо пускаше във фейсбук подобно доказателства, че не е канадец - някакви платежни бележки. Накрая се оказа, че малко е поизлъгал. Ама нищо, нали са учени младежи, ще им простим, нали?