Кирил Петков свиква Съвета по сигурността

Той ще се проведе във вторник от 16,30 часа
24 яну 2022 15:26, Красимир Ангелов
109
Кирил Петков свиква Съвета по сигурността
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността. Заседанието е насрочено за 25 януари от 16:30 ч., съобщиха от правителствената пресслужба.

Участниците ще обсъдят напрежението около Украйна и плановете на съюзниците в НАТО да укрепят източния фланг на Алианса.

Съветът по сигурността е на пряко подчинение на министър-председателя. Неговата основна задача е да анализира състоянието на системата за защита на националната сигурност, посочват от пресслужбата на кабинета.

Днес се провежда Съвет на външните министри на ЕС, който е посветен на казуса Русия-Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
20
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
А не може ли този път да сме неутрални като Скандинавието и Швейцария? Миналите две световни войни заехма страна и е видно до какво доведе това...
46
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ХЕХЕХЕХЕХ - Хейят те, брато! Ама и аз ще псоледвам. Чао, машехо Българио! Хич не ми беше приятно!
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 45 - Променил се е. Ама нека ти кажа една работа - ако сега пратя 200 000 от нашите, за 1 седмица, ще умрат 20 000 от глад, 20 000 от студ, а другите я се върнат 20-30 000, я не. Или искаш да ми кажеш, че едно време, като беше *** у даскало и пияният 110 килграмов алкохолик, дето наричаш тате, като те заплюи с шамарите, ти го набиваше, щото намираше вътрешната сила, нали? Отивай са бий, кат знайш толкоз. Аз битки, които няма да псечеля, не водя.
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ваксинирани ще мобилизират, нали?
43
8
 
3
 
! Отговори
ХЕХЕХЕХЕХ преди 2 години
Вече съм на летището. Имам прекалено много пари, за да се бия във скапани войни и то за България, от всички страни :D
42
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така като чета коментарите българина не се е променил последните 700 години :))) се гледа да клекне да не дразни големия да е така яваш яваш :) жалки мишoци :)
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"На Приднестровието може би?" - На кое?
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми казал си, *** кой туй твойто катк кажеш последните години хората разбират 3-4, не 15 ... аре марш на форнта, кат сиакш.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Повиквателна - Тоя номер дедя го е играл. Още ан първата овиквателна запалил един обор- затовара, там изкарва войанта, идват комунисите и го пускат, зщаото бил "политически затворник" ...итъъър ейййй ....
38
0
 
16
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Просто Киро.Кога ще се заемеш с вътрешните проблеми като зелен Дискриминат,супер инфлация? Не чувстваш ли,че изпревари отдавна император Тиквоций по дебилност??? Че скоро може би пак ще се самоизолираш?? Че този път ще сме в много повече пъти,от колкото бяхме на 12.01.22г.
37
0
 
9
 
! Отговори
до 35 преди 2 години
А недей така метнахме и две гранати.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България обевява безусловно предаване и признава загубата на войната, може би 6-7 секунди, след като чуе първата бомба. Нека бъдем реалисти - Освен ако нямаме системи, дето ще стурват 50-100 милиарда, и ще отнемат поне половин година, да се инсталират и въведат в експлоатация + 300 000-на армия с нунжата техника и провизии, шансовете ни са между нула и никакви, като вероятно ще падат бързо, след всеки ден във война :)
35
2
 
12
 
! Отговори
Повиквателна преди 2 години
всички до 35 годишна възраст, стагайте се за Източно-Украинският Фронт, там ще ви изпратят съвсем скоро да се биете за ВластИмащите! финализирайте си и нещата, щото от там няма връщане в някой общ гроб изкопан от Руската Армия ще прекарате вечноста си!!
34
2
 
16
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Янев много да си помисли, кои ще са тези български командири, които ще наредят на български войници да тръгнат срещу Русия. Народът ще ви помете, внимавайте, какво решавате.
33
0
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Последния набор, отслужил наборна военна служба е набор 1988 г. III смяна. Тез младежи ли ще мобилизират?!? Дето за цялата служба бяха изсреляли по 2 пълнителя патрони :)))))))))))))))))))))) Другото време ринене на сняг и събиране на фасове :))))))))))))
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАШЕТО НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО, А ДЕТСКА ГРАДИНА. ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВИ ХЛАПЕТА СА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СОЦИАЛНАТА КОМИСИЯ В НС И МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА, ТЕ ОЩЕ ИМАТ ЖЪЛТО ПО УСТАТА, МАМИНИ СИНЧЕТА И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВА. БОЖЕ ОПАЗИ НИ!
31
0
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 2 години
Казах последните години не последната година :)
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ем пичове - аз съм вече на границата ;) ... Ще се видим след 2 месеца до 5 години, ако все още я има тая държавица. Айде лека!
29
4
 
9
 
! Отговори
Русофил преди 2 години
Ако някой знае адреса на братята Кличко да им изпратя колет с памперси,щот джендърчетата до последно си мислеха че това което предстои ще е като боксовия ринг!!
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 25 - Ако си служил в последните гони на казармата, трябва да си на 31-32, а не на 45 ... осевн ако не си "закъснял" доста.