Говорът срещу енергийната политика на правителството граничил с война

Имало координирана атака срещу националния интерес
395
Говорът срещу енергийната политика на правителството граничил с война
Снимка: БГНЕС

Министърът на енергетиката Александър Николов заяви, на брифинг тази сутрин, че „Булгаргаз“ е длъжен да спазва договорите, подписани предварително.

Още по темата

„Много интересно е, че в рамките на по-малко от 12 часа с абсолютно успоредна реторика се изказаха както хора от т.нар. градивна опозиция, бивш енергиен министър, бивш премиер, така и двама бивши вицепремиери от не толкова далечното минало. Което лично за мен като групов говор и доста странни спекулации показва, че срещу енергийната политика на текущото правителство се води така интересен подход, граничещ с война“, каза Николов по повод разпространената вчера информация за продажбата на 60 000 мегаватчаса природен газ на определени фирми, предаде БНР.

След проверка от „Булгаргаз“ заявиха, че са продадени само 37 хиляди мегават часа с цел подобряване финансовото състояние на компанията.

От партия ГЕРБ заявиха, че ще поискат да бъде свикана извънредна парламентарна комисия за случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
8
 
15
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
Не се разбра, искаше да кажеш, че новия министър още в събота трябваше да е в "килия" ли? Че тука само за една далавера говорим! Колкото до "Боко", изчакай Алкохоликът да отрезнее, и ей-сега ще покаже някои "доказателства"!
278
6
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Кирчовците врътнали далаверката за 3 секунди, а щатните плювачи ни "обясняват", какви били Борисов, или Р.Овч.! Пробутали евтиния газ на Румъния, вместо да напълнят хранилището в Чирен, а след месец-два, ще ни отрежат главата с цени! Не дай се Боже, да се започне война, и цената на газа ще скочи до небесата! Но карай, на новите храненници на Радев им било позволено да "крадат" и да гушат...заради "Боко"!
277
1
 
16
 
! Отговори
мафия преди 2 години
Как не ви е срам.Разпродадохте и окрадохте държавата.И това продължава вече 32 години.
276
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички, които са се изказали по темата са хора разбиращи от енергетика. Кой да се изкаже, Асан ли ? Новите правят същото, за което критикуваха предишните. Добре е да се чуе за далаверите на харвардците. И тея, като ония.
275
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бе какви са тия нови министри, като ги гледам и слушам са гола вода , не ми вдъхват никакво доверие със знания и опит, правителството не разпилага с опитни кадри , може да са пилучили добро образование, но нямат опит и са далеч от реалността
274
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента две големи банди се бият за територия и влияние - тази около Асен Василев и тази около Румен Радев.
273
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само война за такива комунистически престъпници като тоя на снимката!
272
4
 
26
 
! Отговори
do Влезте в час, бе! преди 2 години
Нека се доуточним, Павлов беше служ. министър и е лична дружка на рундю, никакъв друг няма. Стига вече се крихте зад паравана на борисов! на рундю му секнаха едни парички, превратаджиите с четворната ламя смучат отвсякъде, .
271
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите са печени крадци и лъжци. За народеца беден ще останат милиарди кредити.
270
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 323 А на теб прави ли ти впечатление, че си с промит мозък? Ама няма как да го разбереш- поради същата причина.
269
3
 
24
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Както обясни уволнен от Борда на директорите,всъщност купувачът дава офертата, а Борда я одобрява! И как така са я одобрили сделката за 3 секунди! Министърът ни баламосва, че това била най-високата цена, а всъщност, тя е висока за момента! След месец може да се окаже, че българите ще я купуваме на много по-висока цена от сегашната! Или накратко казано, тия са решили да напълнят гушите за ...3 секунди! Следете само самодоволните лица на Кирчо и Кокорчо!
268
5
 
35
 
! Отговори
Стига бе, преди 2 години
...войната в българското общество тръгна със стиснатият юмрук на Радев, пред платените агитки на Черепа! И за каква война става въпрос, като самият енергиен министър с провиснал нос обясни, че за 3секунди не били продадени 60 хиляди мегават часа , а само 37/разликата са я профукали по-късно/! Каза ,че продали 14 процента от общия микс, а всъщност ,хранилището в Чирен също влиза в този микс! Значи Борисов се оказа напълно прав!
267
0
 
27
 
! Отговори
Доктор преди 2 години
А увеличението на цените на лекарствата с 300 % е война на Просто Киро с 2 милиона пенсионери и други болни !!!!!!
266
0
 
16
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
До Влезте в час, бе!!! Платен ***, само толкова ли можеш! Що не каза че простото кире е намалило цената на ток, продало е успешно газ на Румъния, арестувал е всички престъпници и вече държавата цъфти под негово управление. Е ако не държавата, то налъмите!
265
9
 
1
 
! Отговори
Веско преди 2 години
До да ви светна Айде няма нужда. Той следващия директор (ама пък много директор в тая София) ни светна даже и какъв е софтуера който прави сделките и, че офертите са анонимни. Никой досега не е споменавал, че е имало и търсене на по-висока цена. Стига спекулации от хора дето не са чували как работи борсата.
264
2
 
12
 
! Отговори
А защо не? преди 2 години
До ПЪЛНА ПРИВАТИЗАЦИЯ: Хайде да направим като украйнците и направо да го подарим на Байденови, пък той може да ни прати и на нас 10-ина самолета с оръжие за да има с какво да се самоизбиваме когато Байдън ни вдигне цената на газа 10-ина пъти!
263
0
 
20
 
! Отговори
Караибрахим преди 2 години
По лицевите чети и характерни особености може да се чете като в отворена книга за интелекта и способностите на това кухо недоразумение плод на Ококорената дружина от комунистически *** опитващи да бутне и срути държавата
262
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лапнахте комисионна от това а ние да плащаме скъп газ.Промяната в сила и действие!
261
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това което хората на прокопиев ще докарат за България, дори и Виденов не си го е представял...
260
13
 
3
 
! Отговори
Според мен преди 2 години
само коалиция между Атака и Възраждане може да ни отърве от тази мафия!