Петков: Няма наши, няма ваши, закачаме кръга на крадците

Примерът чака сигнали от ДПС за Иво Прокопиев
472
Петков: Няма наши, няма ваши, закачаме кръга на крадците
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Напрежение в НС между премиера Кирил Петков и депутата от ДПС Йордан Цонев.

"Не искам да има основание да ви нарекат марионетки на задкулисния кръг Прокопиев, а такива основания се дават всеки ден", обвини Цонев от парламентарната трибуна.

"Когато казвате дори в частни разгоори - не ни закачайте за този кръг", продължи Цонев, а премиерът репликира от място "Лъжа", при което се наложи на председателя на НС да не си разменят такива реплики.

"Чиста, проста, откровена лъжа е това, с което си послужихте днес. Никога не сте чули от мен -не закачайте този или онзи кръг, единственият кръг, който за съжаление за вас, ще закачим и то много здраво е на всички крадци и на всички, които са свързани с корупцията в България. Съжалявам, ако това ви притеснява или изнервя, аз съм председател на цяла България и на всички българи данъците няма да им се харчат от определени кръгове все едно че им е бащиния, това време свърши, приемете новата реалност", отсече Кирил Петков.

Относно сигналите, които той занесе в прокуратурата премиерът обясни: "За 19 от тях бяхме събрали медийни публикации, а на 20-ия ги предадохме, заради това казах в Брюксел, че са 20“.

"Няма наши и ваши, всички са равни пред закона. Ако имате сигнали, включително за Прокопиев, радвам се да ми ги предадете и - всички под един аршин. Чакам сигнали от вас и бих ги предам с удоволствие на прокуратурата", обърна се той към Йордан Цонев от ДПС.

По думите на депутата основният източник за този списък е Гугъл.

„Очевидно, че лицата, които са излезли там, за тях има дебати в обществото и очаквания да бъдат проверявани за корупция, коментира Цонев и обясни, че колегата му Делян Пеевски няма кредити като физическо лице от ББР.

"Прочетох и фейсбук публикациите на вашия депутат. Преди правителството на САЩ да сложи хора в листа „Магнитски“ има един голям филтър – минава пред посолството, оценява се дали ще донесе до дипломатически сигнал, администрацията на Белия дом, шансът цялата американска администрация да се е объркала... Знам, че обжалвате, но аз имам повече вяра на тях отколкото на нашата прокуратура в този момент, защото тя се управлява непрозрачно и е неефективна", каза Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Също така е необходима и конфискация на имуществото на всички разбойници и техните роднини! Всички, били на власт през последните 30 години!
333
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да страдате троловете на мафията герб-дпс, вашето време свърши! Ще гниете по килиите, заедно с поръчителите си! Прекалихте с алчността и кражбите, идва време за сметката!
332
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо е поразен от Ефект на Дънинг-Крюгер илюзия на превъзходството.Обикновено хората, жертва на тази когнитивна заблуда, не само че взимат лоши решения или достигат до погрешни изводи, но и не разбират, че това се дължи на липсата на достатъчно познания и осведоменост.С прости думи ефектът на Дънинг-Крюгер показва как някои хора са прекалено некомпетентни, за да разберат колко са некомпетентни. Те доказват защо малкото знания са опасни и колко лесно подвеждат човек да мисли,че е експерт.
331
2
 
4
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Дръжте крадеца !!!
330
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма леви - няма десни, има кучета бесни. Този Киро е побеснял.
329
4
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Този канадски май никога няма да разбере, че големият проблем не е в този или в онзи кръг, а се нарича ***.
328
10
 
4
 
! Отговори
0 преди 2 години
Гешев кога ще го ''закачите'' на... бесилото?
327
0
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 2 години
До баа Пена.Уф, това съм го чел стотици пъти още през 2013. После знаеш какво стана, нали, тъпчо?
326
7
 
11
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
Канадски ***. Този списък е тотално избирателен и тенденциозен и в него могат да се добавят поне още 119 имена. А крадците са точно около просто Киро и приятелчетата му. Слепи ли сте?
325
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 377. Глу.пак смотан, че тя мафията е точно зад просто Киро. Аман от зомбирани слепци като теб.
324
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков, не видях в това списък името на Васил Божков, защо така?
323
3
 
11
 
! Отговори
Рейгън преди 2 години
Опаа, Божков, Бобокови, Баневи и Маринелка НЕ СА в списъка, а някои от тях са в Магнитски! Ти да видиш, на какво бил способен Киро-кръвоследа!?
322
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Кире - На прав път си , и дейставй без милост и прошка - Това не са хора които ще се засрамят !
321
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям майтап.Тъжно.Бедния народ вика мачкай Кире мафията ха ха ха.Простите хора най лесно се лъжат и управляват.Така работи политиката другари.Мутрите викат мутри вън.А бедният народ не се развива не чете книги но пък яде пасти за по 20 лв.На никой не му пука за вас човечеството.Този който ви обича е един и той е БОГ.
320
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай мафията Кире! С теб сме
319
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зад Киро стои Корнелия и закачат кръгът на крадците. Жива да не бях, от смях умрях!
318
5
 
8
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 години
Търсете в гугъл Киро мошеника.
317
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя палляякк сега за следовател ли се има, за съдия ли, за прокурор ли. Няма идея, че е премиер и за какво отговаря. Неадекватен е, а зад гърбът му се крадат милиардите нови кредити.
316
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Доган е изпуснал нещата в депесето.
315
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро е един мало умен празно думец. Дори и пробиотикът му с евтиното етикетче беше спрян от продажба в Лидл, никой не го искаше даже и за 14.99 лв да си го купи