Борисов с шега и закачка за списъка на Петков: В нашия са Василев и Янев

Така е било и през 1944-45 г. – по списък са изтрепали цвета на нацията, каза лидерът на ГЕРБ
12 фев 2022 14:26, Елка Василева
400
Борисов с шега и закачка за списъка на Петков: В нашия са Василев и Янев
Снимка: архив, БГНЕС

„Младежката ГЕРБ също е изготвила списък, в който на първо място е вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, а след него е министърът на отбраната Стефан Янев“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Помолен да коментира изнесения списък с имена, които може да са свързани с неправомерна дейност, посочени от премиера Кирил Петков на срещата му с главния прокурор Иван Гешев, Борисов каза, че ще го направи "ведро, с шега и закачка". Той показа списък, направен от МГЕРБ, ползвайки Гугъл, като на първо място в него бил Асен Василев.

Той определи списъка на Петков за несериозен, защото е събран от „Гугъл“.

Още по темата

Според Борисов с подобни действия Кирил Петков цели да назначи свои хора в прокуратурата. „Ако това е съдебна реформа – да сложиш свои хора в МВР и прокуратурата и накрая да носиш по „Гугъл“, каза Борисов.

„Така е било и през 1944-45 година – по списък са изтрепали цвета на нацията“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов списъка с имена, които премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата.

Зеленият сертификат трябва да отпадне още от днес, защото той не се спазва и няма нужда от неговия "побългарен" вариант. Това каза в отговор на журналистически въпрос лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес се срещна в Сливен с членове и симпатизанти на партията. По думите му зеленият сертификат е изиграл своята роля, въпреки че в Европа и света продължава да има значение за безпрепятственото пътуване.

Той отправи критика към правителството за управлението на пандемията, като посочи високата смъртност и липсата на компенсации за бизнеса.

Борисов разкритикува бюджета, готвен от редовния кабинет. По думите му с това разпределение още преди следващия бюджет през ноември ще бъдат достигнати таваните на дълговете.

„Предупредихме за „Руменрадевата зима“ преди 7-8 месеца – фактът е факт. Ако тези хора продължат да управляват по този начин, ще стигнат таваните на дълговете“, коментира той.

Борисов коментира и съобщението на американското посолство за изтребителите. „Радев беше толкова отчаян. Той обвини мен лично и правителството за самолетите. Ние договор с фирма не сме сключвали, а договор между правителства“, каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я кажи кой държи хотелите и плажовете в слънчев бряг
303
7
 
6
 
! Отговори
наемам тролове преди 2 години
Голямо струпване има тук на нови *** - Кирчо-язовирчо плаща дебело. После ще носи изявите ви в прокуратурата. Или пък простото е купил *** - най-лесно.
302
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-337 ти от неплатените *** на тиквата си,та той сам каза,че Мата Хари му е напълнила чекмеджетата,и не му е написала името върху кюлчетата,а президента с дрон е направил всичко,колко сте *** вие гербери-комунисти
301
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тази медия вече е купена от ПрКиро.Няма нищо реално, само лъжи срещу борисов. Видьов ден дойде - оказа се, че той няма банки, няма барцелони, няма пачки. Остават само глупаците и платените, които повтарят тъпотии.Чао, тук няма нищо за четене.
300
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов и твоя дядо е бил сред трепачите,макар че лъжеше,че бил убит от комунистите,а негови съселяни казаха истината за него.До кога ще ни тровите живота,като давате трибуна на този индивид,който вече трябва да разбере,че е никой.
299
6
 
3
 
! Отговори
само два минуса преди 2 години
аз очаквах 200 мишкииииии смотани.тиквата е история!
298
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Радев е в списъка заради Грипените, ама му се размина. Само ни баламосват. Един общ Октопод са , а новите фалират държавата.
297
3
 
6
 
! Отговори
Раследващ катастрофи преди 2 години
:- Десния мигач на Пилота не работи....самолета се клати на Ляво...
296
1
 
1
 
! Отговори
Барна Мерано преди 2 години
-Ахх, кога ще доживея,...тоя "Свиневът"... да ме сграбчи рано,...прес крста...
295
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тоя ПростоСмешка да беше казал на баламурниците, които гласуваха за него, че ще оправя България чрез Гугъл и жълти статии, хахахаха. От както е назначен за "премиер" не сме чули да е направил нещо за нашата държава. А забравих - вдигна тока 5 пъти за бизнеса, досъсипа малкия бизнес, цените на всичко излетяха в небесата, сега щял да вдига и тока за бита. А има и още - раздава нашите пари на сатанистите за "ваксини" и "тестове" за децата ни. И всичко това да знаете е за наше добро.
294
2
 
4
 
! Отговори
Грабна титлата... преди 2 години
...и на Банско-конкурса "Керкенези кики-рики евридей",... от ноктите на Пиринския вплевнадрислиеви славей...
293
4
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
ПростоШутаНаСорос трябва да сложи и себе си в списъка, както и faтмaka. За тях пише в Гугъл, че са престъпници, защото са пиkaли на Конституцията - единия престъпник с ясното съзнание че има двойно гражданство е приел "поканата" на другия престъпник, който уж не знаел. Освен това в социалните медии всеки знае, че тия двамата са служители или по-точно придворните шутове на Сорос, който им плати предизборните кампании.
292
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая харвардска пodлoгa би всички рекорди по простотия. За тоя Халвалд явно Сорос е правил конкурс за най-пpoct и най-глупав подобно на оня филм с м-р Бин, където беше на изпит с агенти от ми 6. Не мога да повярвам, че е взел изрезки от вестници и разни жълти сайтове от Гугъл, събрал ги в папка и ги връчил на прокуратурата. Не знам да се смея или да го пcyвaм тоя очеваден кpeтeн. Вариантите са 2 - или има сериозни психични отклонения или се гаври с нас.
291
4
 
3
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
317 До 312 --- Никой не е казал нищо за ВСВ. Човеко дума за избитите светила в икономика и бизнес, банкери, икономисти, фабриканти, собственици на частни предприятия. Изброените са избити от проздтакерията слЕзнала оД БалканЯ, където се е крила от оня Гешев, защото това са били жестоки престъпници и червени терористи, осъдени задочно на смърт. Те са мразили умните, образованите и богатите и са ги изтрепали безмилостно. Ето защо в момента България е чалга държава със затъпяващо население.
290
2
 
8
 
! Отговори
До 312 преди 2 години
Има предвид и другия списък отворко,преди Народния съд когато са избити 20 000 души без съд и присъда ей така,повечето по лични причини.И как само забравяш ,че БГ участва в Освобождението на Европа през ВСВ,дава стотици жертви,спомни си битката при Дойран,освобождава Мекадония,Сърбия,стига до Австрия,а преди това обявява война на Германия,като по време на изтеглянето на бълг.войски от Югославия има пленени бългр.военни от германците.А по времето на Хитлер БГ не участва с войска на Източния фронт
289
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Борисов с шега и закачка" -- така като го гледам е доста далеч от шеги и закачки, има много държавни пари да връща и изходът е ясен.
288
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Достоен за отрязване на главата. Всякакви престъпления и предателства на поста премиер.
287
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ние договор с фирма не сме сключвали, а договор между правителства, каза Борисов. -- разлика няма никаква. Американското правителство са банда разбойници, а ти трябва да бъдеш съден за тази сделка -- парите ги няма, трябва да ги възстановите на българския бюджет.
286
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долен американски слуга, за бесилото.
285
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"по списък са изтрепали цвета на нацията" -- една селска тиква не може да определя кой е цвят и кой не е. Това са били военнопрестъпници, които са въвлекли България във война, която е била загубена, тиквун очаква може би да бъдат величани?