Горанов за новата власт: Некомпетентност и особена агресия

Било ирационално да го задържат заради някакви твърдения
327
Горанов за новата власт: Некомпетентност и особена агресия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви твърдения, коментира пред Нова телевизия бившият министър на финансите Владислав Горанов във връзка с обявените списъци от премиера Кирил Петков, в които той оповести имена, включващи и родни политици, уличени в корупция.

Още по темата

„В България отдавна се води социален експеримент с неясни последици. Част от този експеримент е и изказването на премиера вчера. Веднага след скандала с невнесените данъци на Божков, прокуратурата проведе няколко разпита с мен. Така че в този смисъл инситуцията си е свършила работата. Ако Кирил Петков очаква да ме задържат за няколко часа, заради твърдения- това е ирационално”, категоричен е Горанов.

По думите му освен е некомпетентност новото управление е заредено и с особена агресия.

„Аз също направих проучване в гугъл. Нося ви данни за извършени престъпления от Асен Василев и Петков. Не е сериозно един държавен централен орган на изпълнителната власт да борави с гугъл”, добави още Владислав Горанов.

Той беше категоричен, че не е получавал пари от Васил Божков, не са му били и предлагани.

„Божков за разлика от други бизнесмени, които имаха проблеми с прокуратурата, предпочете да избяга от България. Несериозно звучат обвиненията, за раздавани пари. Нека заповяда и да защити тезата си”, обясни той.

Владислав Горанов добави, че прокуратурата няма какво повече да направи в този случай, освен да вземе обяснения от всички замесени лица.

„Изготвянето на подобни списъци като този на премиера, обикновено се прави като отчаян ход, когато има други проблеми. Премиерът претопля една стара тема. Притеснен съм, че с такава лекота се борави с факти”, каза още Горанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още по темата: горановКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
8
 
22
 
! Отговори
Тоя антипод преди 2 години
Опрости милиарди задължения на приближените си ...а мен за някаква неясна сума от колосалните 45 лв ми направиха запор на сметки , и бях даден на ЧСИ , с огромна заплаха да ме съдят ако не си платя 263 лв такса на ЧСИ-то !!! Ще ми говори този мрАсник , кой бил агресивен....
183
18
 
18
 
! Отговори
павиан герберастки! преди 2 години
Ти си един крадлив,лъжлив и нагъл ***!!!
182
21
 
21
 
! Отговори
Дървен Шоп преди 2 години
Горанов , ти си жалък гербераст , некадърник и корумпиран *** на Тиквата !
181
16
 
22
 
! Отговори
митко преди 2 години
Горанов и ти знаеш,че мястото ти е в затвора.След като чадъра ти Гешев бъде изметен ти ще си от първите партньори на бай Ставри.
180
12
 
8
 
! Отговори
До 207 преди 2 години
Абе ти грам акъл нямаш!!!!!!!!!!!!!Заради ей такива кауни като теб не си струва даже да обяснявам защо сме на тоя хал!То на всички е ясно
179
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво се правиш на луд бе Горанов?Ти и оня до теб и над теб трябва да лежите!!!!
178
1
 
9
 
! Отговори
Пейчев преди 2 години
За голямо съжаление на "плебса " е точно така - всички,до един,са некадърни,арогантни и самовлюбени в себе си и ... властта ?! И на какво отггоре ?! НА КУП ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ, С НИЩО НЕПОДПЛАТЕНИ УВЕРЕНИЯ,ЗА ... светлото бъдеще,което,нали...Само,че ние ве че сме го гледали " тояфилм " :))) Вълната на историческите измамни събития ви калеса по върха си,но едно нещо май ви убягва - НИКОЙ ОТ ВАС НЕ Е ЗАЛЕПЕН С ОЛОВО ЗА МЯСТОТО СИ,БАРАБАР С ТОЯ ДЕТО ВИ ДЪРПА КОНЦИТЕ!!!
177
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владко усеща че вече му пуши под дирника.Обаче вес трябва да се започне от някой,дали Владко,дали Бабуна,Цвъки,Сецка и много други крадци от времето на герб.
176
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Твоята компетентност в какво се изразява , може би в кражби лъжи?
175
7
 
8
 
! Отговори
До Пиян Гъз преди 2 години
Голямо спокойствие и 300 евро заплата в "много малката България"... Разграбване на апетитни бизнеси и източване на еврофондове... Хърватите по-малки на половина от нас като територия и население и вече вземат 800 евро минимална.. кво да ти говоря... тук все още е 300...евро
174
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При ГЕРБ имаше убийства посред бял ден в Борисова градина! Майки умиращи при раждания в болниците!!! Жени заколени от мъжете си!!! Пенсионери на улицата!!!! Трафик на наркотици!!! Палежи и грабежи!!!! Хемус 20 години я строят и все не я дострояват!!!
173
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айдуците много се разсмърдяха нещо.Кога крадоха на воля им беше много добре.
172
8
 
14
 
! Отговори
Ха Ха преди 2 години
Ако бях на мястото на гербаджиите щях да се разприказвам възможно най-бързо, за да отърва затвора! Дано има умни в тази партия... но така като им гледам мазненето и *** на ***, силно се съмнявам.. А можеха да направя наистина велики неща тия хора. През ръцете им минаха едни 200 милиарда за 12г управление. Само да бяха направили едно полезно нещо за обикновения човек, щяха да останат в историята като спасители.. но българската селяния и провинциалзъм се задържаха дълго време..
171
10
 
14
 
! Отговори
Кръгът на крадците преди 2 години
Абе някой ще ми напомни ли тоя в кой университет е учил? А Бойко? А Мустафата?Който не учи не трябва да яде. А пък те ни накараха да вярваме,че който не учи трябва да краде хахахах. И затова сега се присмиват на Харвардските дипломи. Да влезеш в Харвард и да го завършиш изисква години труд. А тея - години мързел, без образование, живот на гърба на народа и гражби!!!!
170
15
 
12
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
При ГЕРБ имаше спокойствие, стабилност, растеж на доходите, придвижване към еврозоната, баланс между Изтока и Запада и т.н. Сега какво има??? Олооу, Радевата чета, кажете какво има сега??? Високи сметки, инфлация и всякакви видове кризи! И виновен, разбира се е ... ББ, нъл тъй? Ама ГЕРБ не управлява вече почти година - вие сте на ход! Хайде да ви видим! Дано поне нещо да успеете да свършите, преди към вас да са полетели ... вие си знаете какво. Там пред Парламента.
169
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влади да си признае за апартамента на кумеца и къщата на кумицата
168
15
 
7
 
! Отговори
Платени от герб преди 2 години
АХ АХ АХ и на трочетата им мирише на мизерия сега като гербаджиите заминаха и скоро ще спрат да им плащат по левче на коментар. Седнете учете, че като ги вкарат в затвора вие ще умрете от глад
167
12
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ=КРАДЦИ преди 2 години
ДА СЕ ЗАЛИЧИ НЕКАДЪРНАТА ПАРТИЯ ГЕРБ КОИТО 10 ГОДИНИ КРАДОХА НАРОДА СИ- ПОЗОР ЗА БГ НАРОД ЧЕ ОЩЕ ИМ ДАВА ШАНС ДА КРАДАТ- КАКВО ДОНЕСОХА ТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ - ПЪРВИ ПО БОЛЕСТИ, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА, ПЪРВИ ПО РЪСТ НА ЦЕНИ НА ИМОТИТЕ И ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ, ПЪРВИ ПО ПРЕСТЪПНОСТ И УБИЙСТВА...ДАНО НОВИТЕ ИМАТ СИЛА ДА НИ ОПАЗЯТ ОТ ТАЯ ШАЙКА КРАДЦИ
166
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Троловете на Прокопиев са много плаща яко, ама Киро и за овчар не става, въпреки рекламата.
165
11
 
16
 
! Отговори
Йончо Попов преди 2 години
Нахално и не премерено изказване на това крадливо и средно образовано момче ... в една нормална държава такъв едва ли би могъл да бъде нещо повече от обикновен счетоводител ... Но това са кадрите и продуктите на 12 годишното герберско управление ... същата пасмина са и Стоян Мавродиев и генералния консул във Валенсия и много други ...