Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...

„Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си
256
Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...
Снимка: БГНЕС

Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка ще бъде гласувана днес в Народното събрание. Тя използва социалните мрежи, за да заяви своята подкрепа и неодобрение за първата оставка в кабинета на Кирил Петков.

"Простете, Генерале, не сме дорасли.

"България има насъщна нужда от сърцати юнаци и честолюбиви войници, които не от смърт, а от позор се боят."

Има хора, които излъчват такова достолепие, че неволно ставаш на крака, когато ги видиш. И ако си войник, отдаваш чест. Такъв е Генерал Стефан Янев – Министър на отбраната на България.

Днес „лоялните“ марионетки от НС ще се съберат и ще гласуват, поисканата чрез Кирил Петков, оставка на Генерала.

Причините?

Още по темата
Думички…  Думичките, били причината?! Ако не бяха думичките, щяха да измислят друго. „Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си - те затова са „лоялни“. А България - междинна спирка.

Няма нужда да бъда многословна.

ДУМИТЕ на един от големите герои на България – Полковник Борис Дрангов - загинал в бой за Родината си, по-прилягат на Генерала..

„За да живее България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци… Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!”

Простете, Генерале - не сме дорасли..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
29
 
! Отговори
Станой преди 2 години
Ох който и военен министър да дойде все едно и също трябва да слуша Европа, иначе го чака смяна. Омръзна ми от това да сме на килимчето на колене пред някой. Абе няма ли силни характери да вземат самостоятелни решения, да се противопоставят, да искат независимост, та дори и да се пазарят, но да отстояват националните интереси. Аман от пудели.
38
6
 
21
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
До Самата истина, казваш самата истина, така е. Тоя пенделгейзер Кирето, като назначи другия дърт педерус Тагарев, дето плачеше за американски войски в Б-я, току виж пак да посрещаме "освободители", не че ги харесвам рашките, ама такава е геополитиката. А най-големите фецеси ги дефекираха САЩ - Империята на лъжата и злото!
37
21
 
20
 
! Отговори
Minuva42 преди 2 години
Нешка Робева е като руското DW. Само като погледнеш заглавието и няма нужда да четеш нататък...
36
26
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изкуфяла червена коза. Преди време беше застанала и зад недоразумението Бареков, пък после се извиняваше.
35
27
 
24
 
! Отговори
К-н Кочо Стоянов преди 2 години
Ген. Янев, време е за преврат, а на Кирчо трябва да се натроши черепа, също като на Денди! Все долни пенделгейцери са! Ген. Радев какво чакаш, изкарвай войската и да се приключва с таз смърдяща димукрация.
34
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължава ли промяна? Ох колко сте наивни, колкото има още да патите.
33
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Нешка да си върти обръчите , не да се изказва по въпроси дето не я касаят
32
17
 
21
 
! Отговори
до 29 преди 2 години
браво бе, трябваше бомби да вземат да падат че да зе сетите за българите в Украина. 30 г къде бяхте. И Янев какво общо имс с бомбите, той ли ги хвърля. Сега протежето лобиста за хартиените Ф16 Тагарев какво ще направу ще пидари самолетите ни на Украиба лу, ще прати флита да питопи руския или ще организира десант в тила на руснаците с 68 бригада.
31
22
 
24
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Не мога да разбера защо тая дълбоко увредена от комунизма жена се чувства длъжна да изразява личната си позиция публично всеки път. Ами не си ни пътеводната звезда в живота, госпожо, за да го правиш. Нямаме нужда от твоята лична позиция. Запази си я и се извинявайте с господина Янев в по-интимна обстановка.
30
23
 
18
 
! Отговори
Защо ли преди 2 години
Не се очудвали,че тази дърта комун иска подкрепя Янев!Измъчвайки деца,си създаваш ореол на непогрешимост!Бабе,гледай си котката и си трай!
29
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от генерали . Инженери и трябват на тази държава.
28
26
 
21
 
! Отговори
Stolz преди 2 години
Госпожа Робева не е лошо на стари години да не се излага и да си гледа старините. Всички я уважаваме, но разпространението ѝ на руска пропаганда, не бива да се толерира сред медиите.
27
10
 
21
 
! Отговори
Бареков преди 2 години
Тя стоеше плътно и до БАРЕКОВ, изстреля го в Евро парламента , а ние му гледаме номера на обувките.
26
30
 
27
 
! Отговори
Чоката преди 2 години
Тия като нешкето и Янев и сие забравиха че сме 2022 а не 1985, хайде в Москва бе тик*веници стари
25
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почти на 50 съм. Цял живот се опитвам да съм балансиран, безпристрастен. Но. Русофилията е някаква особена болест на психиката. Хората страдащи от нея не бива да заемат държавни постове и не бива да получават медийна трибуна.
24
36
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руски бомби убиват етнически българи в Украйна! Гот ли ви е русофили? Хубаво ли ти е Нешке? Съвест имате ли? А чест и родина? *** продажни...
23
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
жалко че живеем втв времена на неграмотници. Днес на всякъде във военната наука ср говори за оперативно изкуство за водене нс бойни действия. Планират се и се водят операции, отбранителни, настъпателни. НАТО е заложено че едновтеменно може да води две операции... Във структурите на НАТО има департаменти Оперативно планиране.... но Кирето е неграмотен, той живее с пинятията за бойни действия от първата и втората св войни. Жалка историа сме.
22
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - .....младостта нали управлява, вижда се помията
21
35
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нешке, варшавския договор бе прекратен през 1991 година. СССР го няма. България е в НАТО, годината е 2022. Предвид тия факти един генерал не може да си пише у фейсбука квот си иска, разбираш ли??? Патетичните изблици си ги запази за маса с приятели.
20
4
 
38
 
! Отговори
До: 32 преди 2 години
Много сте елементарен в мисленето, а просташката лексика, която използвате, показва що за персона сте! Младостта без опита и мъдростта на старите е път заникъде. Доказателстата са пред очите ни - неграмотни персони, без опит, без дар слово и елементарни умения за анализ, но със самочувствие без покритие. Съсипана и разделенеа България.