Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...

„Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си
256
Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...
Снимка: БГНЕС

Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка ще бъде гласувана днес в Народното събрание. Тя използва социалните мрежи, за да заяви своята подкрепа и неодобрение за първата оставка в кабинета на Кирил Петков.

"Простете, Генерале, не сме дорасли.

"България има насъщна нужда от сърцати юнаци и честолюбиви войници, които не от смърт, а от позор се боят."

Има хора, които излъчват такова достолепие, че неволно ставаш на крака, когато ги видиш. И ако си войник, отдаваш чест. Такъв е Генерал Стефан Янев – Министър на отбраната на България.

Днес „лоялните“ марионетки от НС ще се съберат и ще гласуват, поисканата чрез Кирил Петков, оставка на Генерала.

Причините?

Още по темата
Думички…  Думичките, били причината?! Ако не бяха думичките, щяха да измислят друго. „Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си - те затова са „лоялни“. А България - междинна спирка.

Няма нужда да бъда многословна.

ДУМИТЕ на един от големите герои на България – Полковник Борис Дрангов - загинал в бой за Родината си, по-прилягат на Генерала..

„За да живее България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци… Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!”

Простете, Генерале - не сме дорасли..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
28
 
23
 
! Отговори
Карл Бенц преди 2 години
Махни се най-накрая от публичната сцена!
18
40
 
23
 
! Отговори
Бат- Баяни преди 2 години
Тази па червена кукондела какво я показват. Била гласувала за Кирчо, а сега съжалявала. По това ще разбереш колко е проста. Наричаше Бойко еднокнижник, ама се оказа,че той е прочел повече книги от нея.
17
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв дълбок сън, продължаващ вече 76 години. Плуващ в тази кома е единствено манталитетът, породен от безличието на едно отминало време.Ясно и точно отекват думите на лидерите........ Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях строят....... А вече просто е дошъл 21 век. Цитирам думите на Р. Овчаров-"Власт на всяка цена". Другарю, всяко начало има своят край, бих казал. А ТИ, ДЕТО СИ МИНИСТЪР.:ТИ НЯМА ДА ПРОМЕНИШ РАЗВОЯТ, НО МОЖЕШ ГОРДО ДА КАЖЕШ, ЧЕ СИ СЕ ПОУЧИЛ ОТ МИНАЛОТО.А дали е т
16
20
 
29
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
С уважение към г-жа Робева, която пише второ писмо в последните дни. Но, много ми е интересно защо гласувахте за тези? Те бяха ясни от самото начало, въпреки усмивките и благите думи?! Тази работа с писъмца не става! България има нужда от ДРЪЖАВНИЦИ, които незабвон да направят референдум за членствоот на България в НАТО и ЕС!
15
35
 
23
 
! Отговори
баба Ленче преди 2 години
Респект пред белите коси на Нешка Робева. Но всеки трябва да знае кога е най-добре да се оттегли.
14
23
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бъзете сигурни обаче, че ако стане напечено генерал Янев ще стои на поста си, докато Кирча ще се измъкне с първия възможен полет!
13
41
 
29
 
! Отговори
Black Sea преди 2 години
Другарко Робева. Няма прошка. Или сме с Европа, или с Путин. Както казваше Тодор Колев в деойникът тук не е място за шеги. Омръзна ми такива като теб, Нинова, Овчаров, Кутев, Борисов, Симеон Мадридски и прочие да определят бъдещето ни свързвайки ги с руската мизерия. Никой не е натискал Кирил Петков и компания да предприемат тази мярка. Просто се оказаха българи.
12
44
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък евала правя на Петков. Показа, че е човек с характер и визия. Аз също се дразня на хора наказващи или незаемащи позиции по дадени теми. Особено за сериозни. Това говори ,че си слаб и мек човек. Премиера показа, че държавата си има управленец, за което браво. Само Киро говори една идея по малко и намали агресията спрямо Русия. Диктатора в момента е луд ме го дразни излишно. Казал си вече позицията.
11
26
 
47
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Браво достойни думи кьм един достоен човек
10
22
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди 33 години беше извършена смяната на един режим, при който инакомислещите не се харесваха особено от властимащите. Всички се равняваха по партията и нейния по-голям брат в СССР. Явно обаче комунистите са били на прав път, щом днешните лапниташа.ци на САЩ и придворни на ЕС сменят човек, осмелил се да изкаже мнение, различно от налаганото по всички информационни канали, определено като българска позиция. Нито комунизма, нито комунистите са си отишли...
9
26
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харесвам Янев и цялото правителство на КИРО- ЛЪЖЕЦА ! Но, не мога да подмина поисканата му ОСТАВКА по тоя начин - без причина , само да угодиш на господарите си от запада !
8
39
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте го жалили тоя. Неможе да говори. Още като беше служебен не ми харесваше. Може да е хубав човек, просто не е за политика. Това е.
7
34
 
31
 
! Отговори
Sostin преди 2 години
Руските поклонници се показват без срам вече.
6
20
 
36
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Как може да се маха министър за такива глупости. Не било война а операция. Да не е казал спектакъл на Болший театър? Кирето се издъни. Абе забелязвате ли че всички войни почват с учения. Карабахската, сега Украйна. Та в този дух, Китай май прави учения донТайван. Да не вземат да нападнат? Но мисля че няма. Те са друга порода
5
10
 
10
 
! Отговори
Фердо преди 2 години
Анонимни сте и анонимни ще си останете!
4
18
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев го сменят , защото се противопостави на изпращането на наши войници във Украйна !
3
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Нешка по принцип си отявлен русофил.
2
47
 
38
 
! Отговори
така ли преди 2 години
Да вземе Нешка въпросния Янев и да застанат на някой граничен пункт с идващи от Украйна, и той да им обяснява, че те не бягат от ВОЙНА. Срамно е такъв да ни е военен министър. Без да харесвам просто Киро, в случая той май беше в цугцванг. И го направи.
1
49
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Луда жена.