НСО се противопостави на идеята да бъде обвързана с партийни интереси

Това е позицията на службата по повод честванията на връх Шипка
6 мар 2022 12:22, Петя Славова
56
НСО се противопостави на идеята да бъде обвързана с партийни интереси
Снимка: БГНЕС

Националната служба за охрана е деполитизирана военизирана служба за сигурност и категорично се противопоставяме на всички опити НСО да бъде обвързвана с партийни интереси, намерения и действия.

Това заявяват от НСО в своя позиция във връзка с коментари на дейностите на Националната служба за охрана (НСО) по охраната на лица по време на честванията на връх Шипка на Националния празник 3 март.

Ръководството на Националната служба за охрана изразява благодарност на своите служители, които с професионалното си поведение допринесоха за овладяване на възникналното напрежение и съобразно своите правомощия не допуснаха да се стигне до нежелани инциденти по време на честванията на Националния празник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: връх ШипкапозицияНСО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
Киро Парцала преди 2 години
Тоя селски бабаит си мисли, че е на Дискотека някъде у Дупница .. Нещо доста въздъх е вземал и се е главозамаял. Това обаче никък не е добре за България, започнал е да сваля чорапогашника и скоро ще има пак империалистическа Любов, а не както едно време с И.КостоФ той направо си исхлузи потурите и си беше живо EVANE Иване, но сега е един от главните резиденти от Коза-сокак.
44
0
 
3
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Какво е виновно НСО-то, че "просто киро" е неадекватен! Предупредих го: нека си тръгваме, хората ще ви ошамарят!!! Какво точно са сгафили? Трябвало е да се бият с народа?
43
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До 1то ще се намери кой да ги охранява...уволнете ги...доган ои търси пазванти!властта...е Сивмол на Държавността ни...Институциите им !я агите от възраждане идете замерете ...путин...!България замеряте не някакви имена и личности...легитимно избрани са...представляват Държавата България...и няколко дрогирани можело да си го позволят обслужвайки копейкин костя,та костя изпрати *** да замерват България на Шипка..на 3-ти март...намерете ги и съд безжалостен...или сте уволнени,гледаме ви!!!
42
11
 
2
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Поредната посткомунистическа, милиционерска структура ,предана на кремъл ,путин и доганя Тези трябва да бъдат разпуснати ,съдени и вкарани в затвора.
41
2
 
18
 
! Отговори
1 преди 2 години
НСО да спре да ги охранява да могат управляващите да се насладят на народната любов.
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пет тира с надпис Взривоопасно напуснаха България в посока Украйна през Дунав мостПОЗОР КИРО къде си с нсо и без нсо ще има още снежни топки, яица , домати , гледай и гориво да не донесем
39
9
 
5
 
! Отговори
Bg. преди 2 години
Тя не е обвързана, тя е купена от Тиквата, Доган и Пеевски.
38
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То вече и за партийни интереси не можем да говорим. Само за интересите на САЩ. И какво образование полиха децата ви там? Страхотно. Та дойдохте тук да го прилагате.
37
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ясно, че е НСО е подчинена на Радев. Нали НСО са пуснал дрона на Радев да снима Борисов по хавлия в спалнята?
36
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НСО представлява специализиран военизиран държавен орган, ПОДЧИНЕН на президента на Република България.
35
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Националната служба за охрана (НСО) е специализирана военизирана държавна служба към Президента на Република България.
34
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НСО е под шапката на президента. Президента ръководи службата за сигурност. Той е главнокомандващ. Може и да са искали да унижат Киро. Аз не вярвам, че има пропуск в службата. Няма нищо случайно. Радев за това не отиде за първи път на Шипка. Всичко е режисирано от години. Хората, които разнасяха ковчези и мятаха свински уши, риба и какво ли не по МС, сега се целят в Киро. Прозрачно е. Дори слепец ще види сценариите им.
33
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НСО се провали, допусксайки да бъде опорочен националия празник и да бъдат физически застрашени държавни длъжностни лица.Радев да не се прави на "ни кук ял, ни лук мирисъл". ОСТАВКА на шефа на НСО !
32
21
 
10
 
! Отговори
Прожектор преди 2 години
НСО се провали и допусна да бъде опорочен националия празник и да бъдат физически застрашени държавни длъжностни лица. ОСТАВКА !
31
16
 
9
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Няма нито една служба, или звено която/ито да не са обвързани политически след 12 години тиквуване. Наследството на тиквата е тежко и ще мина време, докато се изстържат лека полека. Но ще правят мръсотии до последно
30
11
 
23
 
! Отговори
Аааааааа не преди 2 години
КИРЧО ша си тръгне ! Тук има голяма инфлация и няма да устиска ФИНАНСОВО !!!! ВЕРВАЙТЕ МИ !!!!!!
29
8
 
24
 
! Отговори
Не искаш Кирчо преди 2 години
Ама гледай ся как няма да му се тръгва към КАНАДА , май му ареса тук !!!!!!!
28
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КИРО , ОТИВАЙ СИ ! НЕ ТЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ !
27
2
 
14
 
! Отговори
Унищожават Българи преди 2 години
В се Екзекутират мирни Българи с наблюдението на МВР и ДАНС!
26
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ясно,че ще се противопостави. Събев поискал оставката на шефа на НСО заради снежните топки по китарата на Киро. Дори каза:"Ами ако беше камък?". Да, може и жълти павета да полетят, но когато техните платени протести мятаха павета по полицаите, когато палеха със слама полицаи, значи можеше, а сега не може? Влизам в риториката на Киро: "Протестът е начин на протест ", а хората на Шипка явно са имали защо да целят Киро. В Гугъл пишат, че Радев ги пратил и за това не се качил на Шипка.