Тошко Йорданов с нова атака към ПП: Петков и Василев политически ни рекетират

"Има такъв народ" стои зад кандидатурата на Любомир Каримански
10 апр 2022 19:30, Красимир Ангелов
141
Тошко Йорданов с нова атака към ПП: Петков и Василев политически ни рекетират
Снимка: БГНЕС

"Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев е рекет, политически рекет върху "Има такъв народ", върху Министерството на регионалното развитие, рекет върху всеки един шофьор – говоря за проблема с транспортните фирми.

Още по темата
Това каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, който пристигна в Министерски съвет за участие в коалиционния съвет, съобщава БГНЕС.

"Позволяват си да правят намеци, че там има някаква далавера. Това решение е по идея на Кирил Петков, беше подкрепено от финансовия министър. Текстът на решението беше редактиран лично от министър-председателя и от Лена Бориславова. Това няма нищо общо с ИТН. Това не е далавера, а наказателна операция за тези фирми", каза още Тошко Йорданов.

Той потвърди, че "Има такъв народ" стои зад кандидатурата на Любомир Каримански за БНБ, след като по-рано Андрей Гюров и премиерът Кирил Петков съобщиха, че кандидатът на "Продължаваме промяната" се оттегля от надпреварата заради разцеплението в коалицията по темата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
9
 
! Отговори
до истината преди 2 години
Прав си, щом учиндолската кукла на Доган бърза да си назначи човек начело на БНБ за 6 години мисля, че беше мандата, значи толкова и вярва в коалицията. Нинова пък вече действа по команда от резидента Ал Бънди да се разцепва. Явно фуражката изпуска юздите над кирови и ще докарва държавата до нова поредица от избори. В негов интерес е.
67
0
 
22
 
! Отговори
истина преди 2 години
От самото начало беше ясно, че тази коалиция ще се разпадне скоро защото партиите в нея ги обединява омразата към един човек а не общи идеи и възгледи.
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм подсрекател , но не може да развалите седянката на Коалицията -парите не миришат ... Иначе локуми в изобилие
65
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой да пита пиян Тошко на руска водка или на финландска е.
64
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко идва от Дондуков 2. Явно се подготвят за нови избори и русофилска коалиция с Янев. През това време чорапчето ще си управлява.
63
1
 
11
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
Подходящ ли е за шеф на БНБ човек, който твърди, че не гледа документи за изплащане на 1 млн. в брой, докато ги подписва? Така твърди Каримански.Такъв разсеян човек ОК ли ли за гуверньор на БНБ?А ако не е разсеяни е знаел какво подписва, излиза, че в момента лъже, а преди време умишлено е нарушил закона. Човек, който лъже и умишлено е нарушил закона, подходящ ли е за гуверньор на БНБ?Едно от двете е. Или разсеян за милиони, или лъжец извън закона. Славчо отказва да го оттегли. ЗАЩО???
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малкото ДПС по команда с Нинова реват, че ще разцепят коалицията, изненадани има ли?
61
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вкарват ви във световна война, а вие се занимавате с банки, сметки, рекети. Ето това са чалгарските политици - коне с капаци. Какво ще правите с всичките тези пари и ферарита, като започнат да валят ракетите?
60
0
 
2
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Хора, които съвсем умишлено настройват други хора против мен, така е защото някои хора искат аз да не се оправя в този живот !Искат да живея зле цял живот !Точно заради това настройват хора против мен !Тези хора са истински и алчни демони !
59
4
 
12
 
! Отговори
Ива преди 2 години
Може ли някой да ми обясни тая мутра какво прави в Парламента
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми излизайте от тая коалиция, кво ще правите когато Киро клекне на Херо за С Македония ... по-добре сега отколкото след националното предателство!
57
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да не се рекетирате повече закривайте цирка и да ходим на избори. Забирайте със себе си и Юмрука дето ви докара.
56
2
 
1
 
! Отговори
Тош и т.н. преди 2 години
Apes Together Strong!
55
2
 
12
 
! Отговори
Като сценарист преди 2 години
не струваше, като политик - още по-малко. Другите оттеглят кандидата си, вие - не, обаче тия, дето отстъпват, ви рекетират. Логика Тошкова.
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо се поддавате на рекет - правете каквото трябва, пък да става каквото ще. Обяснете на хората какво и защо правите, обикновения българин не е толкова ***, повечето ще схванат в кого е вината.
53
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излезте от тая "коалиция" на изгонени от ГЕРБ и комунисти и запазете поне малко уважение!!!
52
1
 
13
 
! Отговори
Тъй преди 2 години
И сега кой ще плаща заемите и поръчките за самолети?
51
4
 
17
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
ОСТАВКА ПОДМЯНАТА ИСКАМ СИ ДЕМОКРАЦИЯТА ИСКАМ СИ БЪЛГАРИЯ СТАБИЛНА СПОКОЙНА ОСТАВКА НА ВСИЧКИ КОИТО ДОКАРАХА ТЕЗИ *** И НЕЗНАМ КАКВО НАКАЗАНИЕ НА ВСИЧКИ РАЗРУШИТЕЛИ ДЕТО ДОВЕДОХА БЪЛГАРИЯ ДО ТОВА ПАДЕНИЕ НО КАКВО ВИ ПУКА НА ВАС МИЛИОНИТЕ СА В СМЕТКИТЕ ВИ А ТАКИВА КАТО МЕН ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ ДЕТО ЖИВЕЕМ ТУК И ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ
50
2
 
29
 
! Отговори
ЛЮСПЕСТ ШАРАН преди 2 години
МАЖОРИТАРЕН ВОТ, ЕДИН ЛЕВ СУБСИДЯ, 120 ДЕПУТАТА, ПРОЗРАЧНОСТ, 4 МОСТА, 3 ТУНЕЛА, 2 МАГИСТРАЛИ, 1 ЦЯЛ ПРЕЕВАН НАРОД.
49
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е ИТН да се разграничат от корупционера Кирил Петков. За Петков рано или късно ще бъде съден за кражбите, които извърши.