Тошко Йорданов с нова атака към ПП: Петков и Василев политически ни рекетират

"Има такъв народ" стои зад кандидатурата на Любомир Каримански
10 апр 2022 19:30, Красимир Ангелов
141
Тошко Йорданов с нова атака към ПП: Петков и Василев политически ни рекетират
Снимка: БГНЕС

"Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев е рекет, политически рекет върху "Има такъв народ", върху Министерството на регионалното развитие, рекет върху всеки един шофьор – говоря за проблема с транспортните фирми.

Още по темата
Това каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, който пристигна в Министерски съвет за участие в коалиционния съвет, съобщава БГНЕС.

"Позволяват си да правят намеци, че там има някаква далавера. Това решение е по идея на Кирил Петков, беше подкрепено от финансовия министър. Текстът на решението беше редактиран лично от министър-председателя и от Лена Бориславова. Това няма нищо общо с ИТН. Това не е далавера, а наказателна операция за тези фирми", каза още Тошко Йорданов.

Той потвърди, че "Има такъв народ" стои зад кандидатурата на Любомир Каримански за БНБ, след като по-рано Андрей Гюров и премиерът Кирил Петков съобщиха, че кандидатът на "Продължаваме промяната" се оттегля от надпреварата заради разцеплението в коалицията по темата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
19
 
! Отговори
СЛУЧВА СЕ преди 2 години
М ДА ИМА ТАКЪВ НАРОД КОЙТО ПРОДЪЖАВАШЕ ПРОМЯНАТА СЪС КРАДЦИТЕ ОТ БСП И АГЕНТИТЕ НА ДС ОТ ДА БЪЛГАРИЯ
47
2
 
28
 
! Отговори
Смешници преди 2 години
ИТН вече практически го няма. Те са 5-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.
46
11
 
22
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
МАЙ ЩЕ СЕ МОЛИМ НА БОРИСОВ? БОЙКО, ИЗВИНЯВАЙ! СГРЕШИХ. ВЪРНИ СЕ! ОПРАВИ НИ ДЪРЖАВАТА! СОРОС И РЕШЕТНИКОВ ДА ГО ДУХАТ!
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едни разбойници винаги се избиват за плячката помежду си.
44
2
 
23
 
! Отговори
Виц за чалгаря преди 2 години
Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?
43
4
 
20
 
! Отговори
ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ! преди 2 години
ДАЛИ ЩЕ ИЗТЪРПИМ ОЩЕ 100 ДНИ?
42
6
 
18
 
! Отговори
Народен съд преди 2 години
Оставка и съд за всички участници в настоящито правителство, както и всички, които са гласували или в момента ги подкрепят!Нека се проведе лустрация и екстрадиция извън страната за гореспоменатите, заради пълното забатачване на страната и вкарването й в умишлен фалит!
41
10
 
21
 
! Отговори
УРКО преди 2 години
С ИЗМАМА МАХНАХТЕ ГЕРБ И СЕГА НИ СЕ ПОДИГРАВАТЕ! БОЙКО БЕШЕ В ПЪТИ ПО ДОБЪР ДЪРЖАВНИК, ПОЛИТИК, ДИПЛОМАТ И ПРЯМ ЧОВЕК. СЕГАШНИТЕ ЛИГИ И *** МИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ! КЮРДКАТА НИ НАПРАВИ ЛУДИ.
40
2
 
12
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Дпс2 имат ли смелост да предизвикат Избори? Защото няма да влязат в Парламента, но не са нужни повече- бяха добре употребени от доган или с турското м.индили ( кърпички за почистване) .
39
9
 
8
 
! Отговори
до 37 преди 2 години
Украйна кога на нас ни е помагала с нещо, бе? Като толкова искаш да помагаш, ходи си дарявай заплатата, имотното състояние, времето и всичко останало на бежанците с претенциите и скъпарските коли/джипове, а за самата Украйна можеш да ходиш да се запишеш в легиона и да ги браниш с оръжие в ръка. Аман от морални стожери в тоя интернет.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ши има ли хранилка за наще хора или ще изчезнем като партия ? Борба за хранилки на нереалистични ,,заплати,, за хора от които нищо не зависи . България дори яма право да печата пари . Какво зависи от тоя ? Трябва по голям контрол над търговските бани за което не са нужни шефове на БНБ . Няма никакъв смисъл да се плащат нереалистични ,,заплати,, на българската политическа мафия но такива са ,,ценностите,, на ЕС .
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кое щеше да в по зле при герб?
36
10
 
16
 
! Отговори
ИТН = предатели преди 2 години
ИТН са троянския кон на Тиквун Прости ! Затова едно време не направиха правителство и дадоха на Тиквун Глъмавия време да си замете следите!
35
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички червени изпълзяха само да няма правителство и да не помагаме на Украйна. Нищо, Янев, Корнелия и Слави ще имат славно бъдеще. Да не забравя и Чорапа.
34
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коалицията е с доста проблеми, но сто пъти по-зле ще е да ни управляват герб, дпс и възраждане.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още за първи път като се показа Калимански започнаха приказките че ще става управител на БНБ.
32
0
 
15
 
! Отговори
София преди 2 години
Тошко, като не ви харесва положението - разваляйте коалицията, която очевидно не работи щом не можете да се разберете по никакви точки и параграфи, и да отиваме на избори. Там народа ще си покаже за кой ще гласува и какво ще се случва за напред.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доган знаеше, че няма да изкара и година правителството независимо от кого беше свормирано. Знаеше за кризата и инфацията и умишлено не влезе в играта.
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Итн правят лошо впечатление, те са с малък капацитет, а Тошко Йорданов си е злобничък и то доста.
29
3
 
4
 
! Отговори
Тошко Африкански преди 2 години
Маймун заедно силен!!