Петков: Режимът на Путин използва корупцията за влияние в други страни

Тя минавала основно през енергийни проекти
248
Петков: Режимът на Путин използва корупцията за влияние в други страни
Снимка: архив, БГНЕС

"На всички партньори в ЕС и НАТО стана ясно, че един от основните инструменти на руската външна политика и по-специално на режима на Путин е използването на корупция. През корупцията този режим успява на влияе на чужди правителства и голяма част от тази корупция минава през енергийни проекти", коментира премиерът Кирил Петков.

Още по темата
"Когато една страна реши да построи Руски поток през българска територия и похарчим 3 милиарда от нашите пари, на всички нас, тогава ясно се вижда, че има някаква друга причина и когато се видя дори "Рейндж ровър"-ът, който е паркиран в гаража на колегите от ГЕРБ, се вижда как тази връзка е абсолютно свързана", добави той.

"И за съжаление всички, които са били от тази корупционна схема, всички наши партньори го виждат и обявяват, че този вид проекти са част от чуждо влияние", отсече Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко не говори чужди езици. Това му е проблема. Както винаги е било - само предатели ще управляват прoстия народен.
203
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин и Бойко искат да свалят правителството за да не излязат кирливите ризи на ТИКВАТА от шкафчето с кюлчетата.
202
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мъже, които си боядисват косата не вярвам.
201
3
 
7
 
! Отговори
Да преди 1 година
Браво на това правителство, което се бори с Корупцията и схемите създадени от години "управление" на русофили. БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ, само прочистването да е до КРАЙ!!!
200
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корупция има навсякъде по света. Няма държава в света която да не е засегната от това. А режима на демократите, които финансират войни по света, с основна цел облагодетелстване на една шепа хора. Купуват медии и създават удобни новини. Сега всички ни убеждават какви загуби търпяла Русия, колко жертви била дала, унищожена и деморализирана била руската армия. Човек ще си помисли,че войната е предрешена и Русия виждаш ли е пред капитулация. Всички пращат оръжия на Украйна, а войната не спира.
199
6
 
2
 
! Отговори
Zа победу Za россию преди 1 година
вече си скъсал отношенията с русия немаш право да говориш за това че рус ако те плюе ще се удавиш
198
2
 
10
 
! Отговори
? преди 1 година
Дадохме 3 милярда за тръба, която дори не снъбдява нас с Газ. За тръба от която се очаква да избием тези пари от транзитни такси след много години, а както виждаме транзита ше намалява и това няма да стане. За сметка на това ГЕРБ забавиха конектора с Гърция 14 години? А само за 3г построиха Турски поток, който е много пъти по-дълъг. ГЕРБ и Пеевски не ми липсват в Управлението. Заедно с БСП, ДПС, Патриоти и тн те са просто крадци,Румъния за 10г ни надмина е задмина многооо.
197
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствената разлика с другите режими , е че те крещят денонощно колко са демократични и надуват главите на хората че само Руснаците са лошите , докато оглушеят или докато полудеят , но иначе и те са си същите диктаури !
196
5
 
2
 
! Отговори
Глупак преди 1 година
Дори и аз се сещам че и другите ( демократите де ) правят същото , и никак не е добре Кире ако само ти не се сещаш ?!
195
6
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 година
Достатъчно поразии направихте,господарите ви сигурно са доволни,време е за ОСТАВКА
194
9
 
4
 
! Отговори
аз преди 1 година
продажен харвардски ***
193
2
 
14
 
! Отговори
Еее преди 1 година
Е те тука е прав и нищо не можем да му кажем
192
5
 
12
 
! Отговори
до димитър преди 1 година
Димитров, Димитров, ти като си толкова "умен", че да разбираш от лъжа и лицемерие, я ми обясни с какво Петков лицемерничи и в какво излъга ? Сега да не вземеш да ми повтаряш глупостите на шайката ГЕРБ, която днес се видя в НС, че всичко нагажда в нейна изгода без да има истини подкрепени с цифри и факти ! Хайде клоун чакам !
191
11
 
12
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Кирчо, Кирчо да си беше седял в Канада - защо ти трябваше да идваш тук да се излагаш с лъжите и лицемерието Си!?
190
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вместо да търси обединение, той разпалва още повече враждата русофили и русофоби. А през това време кой натоварил, натоварил. Най-много икономически далавеи се правят по време на война.
189
9
 
10
 
! Отговори
Просто Киро преди 1 година
Ами арестувай ги руските кавали и изгони агентите (около 100) от посолството им. Ама не смееш. Топки трябват за тая работа, а Кирето е мека китка
188
6
 
8
 
! Отговори
до 199 преди 1 година
Светът така е устроен, че и простите ще съществуват до изчезването /ако има такова/ на света ! Слаб си в мисленето доказваш го без умисъл, с про*стотия ! Питах има ли умна нация бедна или проста - богата ?
187
2
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
До Анонимен 199___Ако не знаеш, дори Раквоски е бил емигрант от България, ако искаш други примери , научи Българската история , "неграмотний юроде" !!!
186
10
 
15
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
ФАКТ-1 - България е най-русофилската страна в ЕС !!!____ФАКТ-2 - България е най-бедната страна в ЕС !!!___Който слага минуси на фактите, няма връзка с главния, и най-вероятно е рашист !!!
185
1
 
5
 
! Отговори
Тото Кутуньо преди 1 година
Иван Костов е виновен - Тото Кутуньо