Списъкът на Костадинов: Надига се нещо черно и страшно

Коментар на журналистa Александър Андреев за "Дойче веле"
1 юни 2022 20:08, Йоана Цонева
191
Списъкът на Костадинов: Надига се нещо черно и страшно
Снимка: БГНЕС

Костадин Костадинов нарече свой колега от друга партия „тъпак“, след което мина в „саморазправа“. Работата не е нито за смях, нито за подигравки. Тук се надига нещо страшно, което България не заслужава, пише журналистът Александър Андреев за DW.

Според мен г-н Костадинов е обществено опасен. Ако Народното събрание свали имунитета му, г-н Костадинов може да бъде съден най-малкото за обида. При това днешната му парламентарна изява изобщо не е изключение, напротив – тя хармонично се вписва в едно агресивно поведение, което насажда у хората злоба и омраза и пряко води към бъдещи насилия. Още преди няколко години пишещият тези редове беше набелязан като индивидуална цел на такива насилия.

Кой е врагът?

Ето „нежните“ редове, с които в блога си г-н Костадинов посочи врага: "На уродливия мутант, роден от абсурдната симбиоза между културния марксизъм и либералния фашизъм, очевидно не му остава много време." И по-нататък, лично към автора на този коментар: "Така че скоро ще дойде моментът, в който на неговите служители и проводници у нас ще се наложи да плащат за деянията си. И накрая да не забравя – в този ред на мисли, Сандьо, ти ще си един от първите в списъка, нали знаеш?".

Още по темата
Правоприлагащите органи в Република България може би трябва да се заинтересуват от този списък, за чието съществуване уведомява самият Костадинов. Кои хора фигурират в този списък? И каква съдба им отрежда лидерът на „Възраждане“, когато неговата партия евентуално дойде на власт? Тези въпроси трябва да се зададат не само от името на хората в списъка, но и заради съдбата на демокрацията и правовата държава в България.

Има и други ужасяващи примери

Защото световната история дава редица ужасяващи примери за подобни списъци, които един ден се превръщат в кървава реалност. Нека не изброявам всички. Един от сравнително по-пресните примери е свързан с расистка организация в САЩ, която е известна със съкращението КК.

И нека не фейлетонизираме повече политическата роля на г-н Костадин Костадинов, пришивайки му смешен прякор. Защото работата изобщо не е нито за смях, нито за подигравки. Тук става дума за надигането на нещо черно и страшно, което България не заслужава.

Този коментар изразява личното мнение на автора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
6
 
5
 
! Отговори
рибока преди 2 години
Таванът на патриотите го удари Сидеров с 23 депутата и няма как да бъде задминат.Подкрепата бе от възрастни,а те се преселиха в един по-добър свят както ни успокояват религиите от които ми харесва израза пръст при пръстта,може би защото никой не се е върнал оттам по естествен път.По изкуствен ще е само физически същият.Когато са снимали Джурасик парк не е ли имало 3-D принтери,че са си "играли" с епруветки?
127
1
 
13
 
! Отговори
SS преди 2 години
Ще има както казва народа Видовден ! Рано или късно !
126
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов е жалък, като му види човек автобиографията става ясно че е абсолютен некадърник с огромно его готов срещу пари да прави всичко, включително и да лиже
125
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов отиде при тъпака за да правят мъжка любов, ХАХАХА
124
5
 
13
 
! Отговори
Костадине, преди 2 години
зодия Овен си, но си сдържай нервите !! Пред кого ги изпусна ? Пред един м.хъл, никога не прави това повече.
123
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хехе Костадинов обаче как веднага реагира, явно си знае прякора и се идентифицира с него. Жалката мъжка секретарка на ВМРО
122
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес ВЪЗРАЖДАНЕ официално минаха 25тия процент :)
121
10
 
14
 
! Отговори
Черно и страшно преди 2 години
... и космато.Надига се и ще ви помете ю включително и вас, господа, дами и "други" от Дойче веле.За мене изборът ще е между Възраждане и партията на Янев. За вас изборът ще е между затвор и изгнание.
120
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хъхъ, нациста Костадинов със списък ще прочиства както комунистите и нацистите в Кремъл !Долната пасмина му се радва, а не се усещат че ще бъдат и те затворени в концлагер !
119
11
 
13
 
! Отговори
Прост и глупав преди 2 години
Истината е,че няма за кой да се гласува!ГЕРБ,БСП,ПП,ИТН,ДСБ,ДПС...и останаха Янев и Костадинов.Честито на печелившите :)
118
5
 
20
 
! Отговори
Справедлив преди 2 години
След фалшивата демокрация идва реда на чистките.
117
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
do 127: Абе тя и май-ти е от бранша,но DW не пише статии за нея
116
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страх тресе всички национални предатели, идва Вторият Народен съд! Скоро!!!
115
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 120 преди 2 години
Всъщност го подкрепяш, но така даваш повече тежест на думите си!
114
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А нещо за джендъра от ПП и как започна да му гали вратовръзката?
113
2
 
0
 
! Отговори
SS преди 2 години
Коментар 106 не съм го писал аз ! А някой !
112
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черният PR в България е доказано най-добрия.Неслучайно чалга певиците като закъсат сами си пускат по свой адрес пикатни истории и после се скъсват да ги канят на участие.
111
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Статии от DW не се четат, само коментарите към тях
110
10
 
21
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Дойче веле да продьлжава да каля - костадинов искам повече статииДори лошата реклама е реклама която му печели все повече гласове за изборите
109
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не подкрепям Костадинов, но това е 100% фейк статия