Хазарта си направи селфи със среден пръст в НС, извини се, но не съвсем

Музикантът си направи и селфи
Обновена: 2 юни 2022 17:57 | 2 юни 2022 13:56, Нели Христова
323
Хазарта си направи селфи със среден пръст в НС, извини се, но не съвсем
Снимка: БГНЕС

Депутатът Христо Петров (Ицо Хазарта) показа среден пръст в пленарната зала. За това сигнализира Десислава Атанасова от ГЕРБ.

"Откакто парламентаризмът се завърна, освен че Народното събрание осъмна с решетки, народни представители се бият в зала, току що станахме свидетели на още една отвратително грозна демонстранция. Ваш колега, господин председател, от вашата парламентарна група, показа изключително неприличен жест към народните представители. Това е заснето, ще ви предоставя снимков материал. Този народен представител току що напусна пленарната зала", заяви Атанасова..

Тя поиска наказание за Христо Петров "порицание" по член 153, точка 3.

"Това е груба и просташка демонстрация. Моля да уведомите господин Петров, че не сме в кръчма, в която той обичайно се намира, за да пее, а в Народното събрание. Това е недопустимо нито в пленарната зала, нито срещу герба и знамето на Република България и ЕС, нито на дата, като 2 юни", допълни Атанасова.

"Надяваме се, че ще започнете да водите обективно и да налагате наказания, и то заслужени, на хора от вашата парламентарна група, затова че показват средни пръсти на останалите, а през това време с доволна усмивка сами се снимат. Това нещо става, едва ли не, с голямо задоволство за добре свършената работа в пленарна зала. Ние от "Възраждане" считаме, че това е всичко друго, но не и добре свършена работа или нормално държание на народен представител. Така че, моля, знаете го кой е, известен е повече със сценичния си прякор, отколкото с името си, наложете заслуженото наказание", заяви от трибуната Ангел Георгиев от "Възраждане".

Той добави, че нещата в групата на ПП излизат извън контрол: "Почва да става като рецидив - всеки ден става нещо ново. Виждаме, че има какви ли не индивиди. Някои, може би, с фетиш към вратовръзките."

По-късно Ицо Хазарта се качи на трибуната в пленарната зала и помоли да бъде извинен.

"Моля да бъда извинен от хората, които са се почувствали засегнати и оскърбени, и да напомня, че аз сравнително рядко взимам думата тук, защото мисля, че времето на българския парламент е ценно. Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв начин оскърбени, а що се отнаса до хората, към които съм показал този жест, мисля, че това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано", заяви той, визирайки депутатите от ГЕРБ.

Десислава Атанасов от ГЕРБ добави, че това е срам за българския парламентаризъм. "Ако г-н Петров не осъзнава, че този жест не е насочен просто към група народни представители, а е насочен към над 600 000 български граждани от човек, който е зам.-председател на комисията по образование и член на комисията по култура, е изключително жалко", каза Атанасова.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марш, вън, от НС и политиката, на такива идиотикато Ицо Хазарта и хилещият ни се културен министър!
223
5
 
8
 
! Отговори
Въпрос към Дулово преди 2 години
Ама, Дуловсакат Десо! Че има ли по-голяма и по-цинична простащина от тази на сикаджийския ви главатар - Тиквата от Банкя, който нарече действащ председател на парламента " проста кърджалийска пу***ка"?! Вашата герберастката простащина е непостижима, Десо Дуловска, както са непостижими корупцията и престъпленията ви към българския народ! Хайде сега, бягай да си измиеш оная работа, че смърдиш ужасно!
222
13
 
6
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Господин Хазарт, чест и почитание все някой трябваше да им го покаже този пръст на лицемерните андрешковци.
221
2
 
15
 
! Отговори
ПП=ПАРТИЯ ПСИХО ПАТИ преди 2 години
по всички критерии на медицската наука...
220
3
 
2
 
! Отговори
Вицо ГъзарТа преди 2 години
Запомни едно: Средния ми пръст е много е по-добър от мнението ти!
219
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е направо ангел ,ако вземем предвид дупетати като пекайпе,деса дулово,тома неверний,че и биков и прочие...
218
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се прави летен хит? Взимаш няколко пакета,две фрапета, две дупета, депутатки, питиета и показваш пръста среден на народа беден.
217
0
 
0
 
! Отговори
Вицо ГъзарТа преди 2 години
Видя ми се, колега, че си паднал по гръб от козa съм станал малко тъn!Дай ми един от ония партийни куфари да купа на пет украинки мини купъри.Портмонето ми е да е претъпкано, вместо кухо.Дошъл съм за нещо сухо.Имам среден пръст, ако ми наложат глоба. Имам среден пръст, ако ми сложат скоба .Имам среден пръст, ако ми забие компа, a баба ми е човека, който готви боба.
216
0
 
0
 
! Отговори
Вицо ГъзарТа преди 2 години
Видя ми се, колега, че си паднал по гръб от козa съм станал малко ***!Дай ми един от ония партийни куфари да купа на пет украинки мини купъри.Портмонето ми е да е претъпкано, вместо кухо.Дошъл съм за нещо сухо.Имам среден пръст, ако ми наложат глоба. Имам среден пръст, ако ми сложат скоба .Имам среден пръст, ако ми забие компа, А баба ми е човека, който готви боба.
215
2
 
20
 
! Отговори
Ива преди 2 години
Е с какво друго може да блесне наглия подмазвач ,про...Ст. а .ка кръстил се Хазарта .Какъвто той,такъв му е електората .10 000 лв да плащаме всеки месец на този безделник.Как не ви е срам бе,я кажете тоя какво е направил за България,освен да урежда себе си
214
15
 
8
 
! Отговори
Бесен преди 2 години
Не виждам за какво е цялото възмущение във форума. Любимият ви Бойко с цялата си простащина не успя да ви скандализира толкова, колкото едно селфи със среден пръст към група лакеи. Какъв ви е проблемът бе хора?!!!
213
3
 
13
 
! Отговори
АЗАРТА ВИОЛАТА ДБ преди 2 години
С ТОВА ЛИ ЗАМЕНИХМЕ ГЕРБ? ОЛИГАРСИТЕ СИ ПРАВЯТ ПРОМЯНАТА ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, А НЕОБХОДИМИТЕ ИДИО.ТИ СРЕЩУ 50 ЛВ. НАДНИЦА МЯТАХА ЯЙЦА И СПЯХА В ПАЛАТКИТЕ КУПЕНИ ИМ ОТ ЧЕРЕПА НА ОРЛОВ МОСТ? Е, ЗА БАБИКЯН, МИНЕКОВ И ХАДЖИГЕНЧО НАДНИЦАТА БЕШЕ 1000 ЛВ ЗА ТОВА БЯХА ВСЕКИ ДЕН ТАМ, А СЕГА ГИ НЯМА НИКАКВИ? ВСЕКИ СИ ПРЕДСАВЯШЕ ПРОМЯНАТА РАЗЛИЧНО, НО НЯКОИ СЕ НАГУШИХА ЯКО!
212
14
 
6
 
! Отговори
Бесен преди 2 години
Наистина им е малко! Браво на Ицо!!!
211
4
 
11
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
И за това ли герб са виновни ?!? По-неграмотно, нескопосано, неадекватно и откровено просташко правителство не сме имали. За тия дъното е космос...срам срам срам и то в деня, в който отдаваме почит на едини от големи българи дал живота си, за да може тва л.а.но да си прави такива селфита. Толкова ли изпростяхме като народ, че такива хора са в парламента ?!? трагедия...
210
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро иде мариза, нема да има пари и за виза, а ти Ице ще бъдеш на двора, на двора без капка опора.Това са просто рими, не ти харесват ли, кажи ми
209
3
 
6
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
Нима някой е изненадан?
208
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А се е клел да служи на народа и да бъде пример за това. Ех Ице Ице, харесваме музиката ти, ама си петно в политиката
207
9
 
5
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Чета разни коментари - тия си заслужават среден пръст, що па да не им покаже. Ама я да беше Костадинов например с такова селфи - ауууу, БГ "либералите" от викане щяха да заприличат на онуй нещо, наречено "викът на украинската майка". И подписка за оставката на Костадинов вече щяха да спретнат (подкрепена от "интелектуалци" от психодесния сектор), и пред НС щяха да се разчекнат. Костадинов е просто пример, може да е всеки друг извън умнокрасивата секта. А сега - "Браво, Ице, наша гордост..."
206
3
 
18
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Замислете се защо подобни *** влизат в парламента!? Защо има хора, гласували за това недоразумение? Това е тревожното! Иначе на всички е ясно какво може този индивид.
205
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ниския интелект и липсатата на първите седем години не могат да се компенсират с нищо.