Хазарта си направи селфи със среден пръст в НС, извини се, но не съвсем

Музикантът си направи и селфи
Обновена: 2 юни 2022 17:57 | 2 юни 2022 13:56, Нели Христова
323
Хазарта си направи селфи със среден пръст в НС, извини се, но не съвсем
Снимка: БГНЕС

Депутатът Христо Петров (Ицо Хазарта) показа среден пръст в пленарната зала. За това сигнализира Десислава Атанасова от ГЕРБ.

"Откакто парламентаризмът се завърна, освен че Народното събрание осъмна с решетки, народни представители се бият в зала, току що станахме свидетели на още една отвратително грозна демонстранция. Ваш колега, господин председател, от вашата парламентарна група, показа изключително неприличен жест към народните представители. Това е заснето, ще ви предоставя снимков материал. Този народен представител току що напусна пленарната зала", заяви Атанасова..

Тя поиска наказание за Христо Петров "порицание" по член 153, точка 3.

"Това е груба и просташка демонстрация. Моля да уведомите господин Петров, че не сме в кръчма, в която той обичайно се намира, за да пее, а в Народното събрание. Това е недопустимо нито в пленарната зала, нито срещу герба и знамето на Република България и ЕС, нито на дата, като 2 юни", допълни Атанасова.

"Надяваме се, че ще започнете да водите обективно и да налагате наказания, и то заслужени, на хора от вашата парламентарна група, затова че показват средни пръсти на останалите, а през това време с доволна усмивка сами се снимат. Това нещо става, едва ли не, с голямо задоволство за добре свършената работа в пленарна зала. Ние от "Възраждане" считаме, че това е всичко друго, но не и добре свършена работа или нормално държание на народен представител. Така че, моля, знаете го кой е, известен е повече със сценичния си прякор, отколкото с името си, наложете заслуженото наказание", заяви от трибуната Ангел Георгиев от "Възраждане".

Той добави, че нещата в групата на ПП излизат извън контрол: "Почва да става като рецидив - всеки ден става нещо ново. Виждаме, че има какви ли не индивиди. Някои, може би, с фетиш към вратовръзките."

По-късно Ицо Хазарта се качи на трибуната в пленарната зала и помоли да бъде извинен.

"Моля да бъда извинен от хората, които са се почувствали засегнати и оскърбени, и да напомня, че аз сравнително рядко взимам думата тук, защото мисля, че времето на българския парламент е ценно. Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв начин оскърбени, а що се отнаса до хората, към които съм показал този жест, мисля, че това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано", заяви той, визирайки депутатите от ГЕРБ.

Десислава Атанасов от ГЕРБ добави, че това е срам за българския парламентаризъм. "Ако г-н Петров не осъзнава, че този жест не е насочен просто към група народни представители, а е насочен към над 600 000 български граждани от човек, който е зам.-председател на комисията по образование и член на комисията по култура, е изключително жалко", каза Атанасова.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледайте ги хубаво тия, вие ги хрантутите. Да са ви честити. Тоя средняк е за вас всичките овце
203
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма промяна няма що, заменихме едни простаци с други.
202
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато един м-р председател нарича председателката на парламента,и то от собствената си партия с отвратителна и цинична квалификация,с какви очи сега неговите подопечни ще искат оставка за един жест?
201
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако сравним простотиите на Боко от ония записи, с това селфи,Хазарта си и направо аристократ по поведение.
200
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тц, тц , тц, как не ви е срам! На 1.06 се бихте пред децата , на 02.06 - на свята дата се държите вулгарно. Как българинът барабар с управляващите ни политици падна толкова ниско?
199
3
 
13
 
! Отговори
Vip преди 1 година
Не разбирам как интелигентен човек би паднал до такова ниво това не някоя чалготека, а е българския парламент. Това са колегите му.
198
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб последно място в Европа 12 години управление.Точно правилния пръст им е показал.
197
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно кой е този дето го е снимал с този флип телефон за 2500лв
196
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наркотиците не прощават
195
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мисля ,че са 600 хиляди.
194
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина е малко за тези 600 хиляди.
193
1
 
17
 
! Отговори
Му ха ха преди 1 година
Ние чакаме тия да ни водят кьм светлото бьдеще
192
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хазарта иначе си е добре , добре е , ама не съвсем ...
191
3
 
25
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Абе тая партия подмяната се оказа много просташка - бият се показват среден пръст на останалите обиждат
190
13
 
6
 
! Отговори
Кака Деси преди 1 година
Здравейте! Аз съм кака Деси. Не ме бива много в това да давам продуктивно мнение и конструктивна критика и като цяло не съм много начетена. Също така не разбирам от модерни технологии, не се вълнувам от култура или изкуство и смятам природата за даденост, която просто си я имаме. Имам много развито усещане за безнаказоност и мога да плюя по членове на други партии по цял ден и да разтягам локуми. Ниската ми обща култура и голямата ми уста ме правят много ценен кадър за моята партия - ГЕРБ!
189
2
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Ицо ХайванТА е класически про/стак.
188
10
 
4
 
! Отговори
Младежкото ГЕРБ преди 1 година
Като част от работните си задължения, членовете на младежкото ГЕРБ трябва да прекарват минимум по 4 часа на ден пред компютрите, да влизат по форуми, социални медии и традиционни медии и да плюят наред. Смята се, че главна причина за този подход е липсата на кадърни и образовани кадри сред симпатизантите на партията, което налага махленските подходи на поведение присъщи и за членовете на парламентарната им група.
187
10
 
2
 
! Отговори
до 201 преди 1 година
Не, лакей герберастки и *** на дебелия *** на онзи сикаджия в Банкя, не! Виновен е ***, който не те е изтървал на черджето, а е оставил да се пръкне такова жалко геребрастко-сарайско нищожество като теб! Имаш много здраве от Ицо Хазарта! Я *** да питаш Деса общата, дето смърди от километри, защо не "протестира", когато сарайският слуга и *** на султан Сава - Кошлуковото нищожество показа среден пръст пред цяла България, при това по националната телевизия!
186
7
 
4
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Сирийците как така не са разбрали, че Герб са такива добри специалисти по бежански кризи? Ако го знаеха това нещо тогава, сигурно нямаше така да бягат, както се бяга от прокажен от територията на нашата родина. И както каза и самата Сачева, оценката им я писаха тогава сирийските бежанци, защото центровете за приемане бяха празни. Но доколкото си спомням, Герб тогава отчитаха това като плюс на тяхната политика. Сега обаче не са на власт, и ниският бежански натиск по границата вече е минус...
185
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А какво очаквахте от този п...к?Години наред облъчваше с простотия младите.Да твори закони ли?Закон за средните пръсти,марихуаната в задния джоб.