"Тъпак", среден пръст: Къде е границата за добро поведение в НС?

Едва ли сте гласували за Хазарта, защото е добър по латински, коментира експерт
3 юни 2022 16:30, Петя Славова
174
"Тъпак", среден пръст: Къде е границата за добро поведение в НС?
Снимка: БГНЕС

Христо Петров - депутат от "Продължаваме промяната", познат още като Ицо Хазарта показа среден пръст в пленарната зала вчера, с което предизвика недоволството на опозицията. Ден по-рано за малко не се стигна до ръкопашен бой между депутатите от "Възраждане" Костадин Костадинов и колегата му от Продължаваме Промяната Искрен Митев.

Още по темата

Къде е границата, която не трябва да прекрачват народните представители?

"Те за това са избрани тези хора. Да не се лъжем. Вие, ако сте привърженик на Костадин Костадинов, най-малкото, което искате да прави в прави в парламента е да се спречква с някакви хора. Ако сте гласували за Христо Хазарта – вероятно имате предвид неговото творчество, което казва много лоши работи за политическата класа. Едва ли сте гласували за него, защото е добър по латински, примерно", заяви пред Нова тв социологът Първан Симеонов.

"Тук се играе за своите. Те знаят, че чуждите няма да ги харесат. Номерът е да стегнеш своите. Арман Бабикян – примерно, хвърляха яйца, риба, по някакви сгради, те като влязоха в парламента – влязоха с такава обществено поръка – да разчупят модела, да им натрият носа. За съжаление това е новото нормално", допълни той.

"Донякъде съм съгласен с казаното. Макар че аналогията между яйцата, които се хвърляха на протестите и неприличните жестове – не е особено удачна. В единия случай ставаше дума за кауза, която мобилизира десетки хиляди граждани. Във втория случай наблюдаваме едно много силно его в парламента, което със сигурност се харесва на клиентелата, на избирателите, на електората на тези партии. Съответно работи за имиджа на тези депутати. Но трябва да държим сметка за това къде минава допустимата граница в политическия театър", посочи от своя страна експертът по политически комуникации Иво Инджов.

"Не мога да се отърва от мисълта какво би направила Нери в тази ситуация. Какво би казала, какво би си помислила. Пропълзя ми сред цялата тъга мисълта, че би пратила някой при децата горе, дошли на посещение в НС, да ги попита дали им е харесало видяното. И вероятно те щяха да кажат – да, хареса ни. Въпросът е дали публиката вече се е вдетинила дотолкова, или политическото представителство  е решило да заговори на по-символен и разбираем език", коментира от своя страна бившият депутат и PR специалист Арман Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
5
 
! Отговори
PR преди 1 година
Няма граница с хора хванати от пътя, такива като Ицака...*** парчета.
138
2
 
6
 
! Отговори
Asparuh преди 1 година
Всичките депутати са за измитане от НС. Много са жалки и алчни.
137
4
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Слънчевите лъчи произвеждат витамин Д в потта върху кожата Ви, а не в кожата Ви!... Затова когато сте на плажа не отивайте веднага да се къпите със ЗАПУНЯГАТА, понеже ще изхвърлите полезния за здравето Ви витамин "D". Оставете го да попие в кожата и на следващият ден преди отново да отидете на плажа. тогава рано сутринта се изкъпете като си търкате кожата със стъргална спаржа. Не използувайте тая химия наречена -САПУНЯГА- тя е една от днешната съвременна химическа КОЖНА ДОФТОРСКА БРУДЯГА!
136
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т.ъ.пак не е обида ,а квалификация, стига политкореност, трябва да назоваваме нещата с инстинските им имена,за да изчистим него.дниците ,които се натискат да ни управляват към още по-дълбоки кризи . Ако още продължавате с диктатурата, ще има избухване , по тънък лед вървите масончета, още малко брикс да напредне с финансовата война и ще бъдете линчувани, дори по островите в Америка
135
3
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Най важната новина за деня е "НОВИНАТА ЗА САПУНА". Хора събудете се! КОГАТО СЕ КЪПИТЕ В БАНЯТА НЕ ИЗПОЛЗУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЦАПУН! ТОВА НЕ Е ЦАПУН, А ОТРОВАЧ ! САПУНА СПИРА ФУНКЦИЯТА НА КОЖАТА НА ТЯЛОТО НА ЧОВЕКА ... КОЖАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЧОВЕШКИ ОРГАН,,, КОГАТО СЕ ИЗПОТЯВАТЕ И СТЕ НА СЛЪНЦЕ, СЛЪНЧЕВИТЕ ЛЪЧИ ПРОИЗВЕЖДАТ ВИТАМИН Д Не се къпете, оставете го чрез потта да попиец в тялото ви! Бъдете Умни! Витамин Д от аптеката го дайте на ДЕПУТАТИТЕ!
134
1
 
7
 
! Отговори
Накратко преди 1 година
Е то от селяяндурр какво да очакваш.Лошото е че простотияттаа почва да взима превес.
133
0
 
10
 
! Отговори
Финансист преди 1 година
Във вчерашния доклад на ЕЦБ пише за България : Слабо институционално управление. Честито на работещите в институциите като БНБ, НС и МС.
132
2
 
9
 
! Отговори
Мила, Петя! преди 1 година
Какъв ръкопашен бой бълнувате?!? За няколко месеца получовеците от Провалени Пр0дажници съсипват с всяка стъпка милата ни оцеляваща родина! Вместо да си спазят предизборните фантасмагории за нулева корупция,махане на Гешеф и четири моста и две магистрали годишно, видяхме пълна м***лоумщина и продаване на България в полза на западните си господари, уреждане на "наши хора" на топли места, целуване на гза на Зеленоида и презрително и арогантно отношение към българските граждани,които ги избраха тия.
131
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе тука все са се събрали чалгари които гледат сапуни и шесторазрядни филмчета.
130
4
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Опасно изкушение го гледа цяла България
129
0
 
2
 
! Отговори
До 115 преди 1 година
На вас ви трябва ендер ще млькнете
128
1
 
0
 
! Отговори
Опасно изкушение преди 1 година
Опасно изкушение засега има 5 сезона
127
1
 
0
 
! Отговори
По бТВ лейди преди 1 година
Опасно изкушение повторение сезон 3
126
1
 
0
 
! Отговори
Опасно изкушение преди 1 година
Опасно изкушение сезон 3 по бтв
125
0
 
2
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Защо все обиждате ицо
124
1
 
0
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Забранената ябьлка е името на опасно изкушение
123
2
 
0
 
! Отговори
Опасно изкушение преди 1 година
Четвъртък вечерта от 20 до 21 часа по бтв
122
2
 
0
 
! Отговори
Опасно изкушение преди 1 година
Сряда вечерта от 20 до 21 часа по бтв
121
1
 
0
 
! Отговори
Опасно изкушение преди 1 година
Вторник от 20 до 21 часа по бтв
120
1
 
0
 
! Отговори
Опасно изкушение преди 1 година
Понеделник от 20 до 21 часа по бтв