Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме

Премиерът е подал оставка сутринта
27 юни 2022 18:00, Нели Христова
236
Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. Това съобщи във Facebook профила си премиерът Кирил Петков преди минути.

Още по темата

Ето какво написа още той в мрежата:

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието.

Вярвам, че няма друг път освен напред - напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии.

Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!

Припомняме, че правителството на Кирил Петков падна на 22 юни след гласуван вот на недоверие миналата седмица, внесен от ПГ на ГЕРБ-СДС, заради провала във финансова-икономическата политика. "За" оставката на кабинета бяха 123 депутати, 116 бяха против, нямаше въздържали си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
11
 
! Отговори
Бива гьонсуратлък, преди 1 година
ама при този е повече.Как не го е срам да се хвали като махленски тарикат,не знае ли цените на храните,явно не е влизал в супермаркет дълго време(как да влиза,като е голямото парвеню,гавазите му вършат всичко,а той се ли.гави с ***).Всичко е с 25% и нагоре по-скъпо.Хвалбите на този попръцко са като пир по време на чума. Хората изнемогват,не могат да си поддържат стандарта,а той лъже на воля какви чутовни икономически и социални подвизи е извършил.Но вече е аут и няма да се върне.
76
2
 
3
 
! Отговори
От край време преди 1 година
всички знаем каква България искаме. От 140 години знаем, но пръдажната власт ни пречи и ни вкарва във воини, които винаги губим. Трябва да има референдум за излизане от нато и ес, в които ни вкараха без народа да се усети. Лъжат ни от над 30 години
75
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност не искаме канадска България.
74
1
 
8
 
! Отговори
ТЪп преди 1 година
А бензина защо поскъпна? Няма икономическа причина. Не такава промяна искахме.
73
1
 
3
 
! Отговори
ерфъжру6е преди 1 година
ПП са от едно котило с ГЕРБ , ДБ, ДПС и тн. Единствената партия в момента е Възраждане. Всичките други на бклука. Видя се прекрасно вече 30 години че западните "ценности" унищожават държавата и не постигнахме нищо добро. Време е за преориентация и кардинална промяна. За да живеят добре на запад трябва да взимат от нас. Е всичко си има граници. А най-смешното е когато някакви необразовани ниско интелигентни хорица от ДБ тръгват да обясняват кое как трябва да е без да са прочели и една книга.
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама от купешки приказки,много думи нищо съществено не казва досущ като комсомолски секретар...направо да заминава за Канада и там да им обяснява кое е мафия и кое задкулисие...
71
1
 
4
 
! Отговори
до 75 преди 1 година
Точно така. Ти си си истински фашуга. Да ти вземе някой една тояга, че здраво място да не ти остави, фашок гуден. Тая игра е играна, бе извург.
70
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Противниците на ПП (на К. Петков) и ДБ, и вероятни поддръжници на Герб, Възраждане, ИТН, ДПС....тези партии ли искате да ви управляват пак, които в последните 20 години доведоха страната до пълен упадък? Защо българите имат толкова къса памет??
69
4
 
12
 
! Отговори
До Кирил Петков преди 1 година
Моля те, не се връщай! Приятелю! Идва зима и ни се иска разумни мъже да управляват държавата.
68
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП плюс ДБ е изборът за благоденстваща, просперираща България. Но т.н. народ, който пращи от "ум" играе сякаш на "бинго": я тук, я там някой да ни оправи. Ама не става. Ние сме като ония китове, които се самоубиват на брега от дезоринтация.
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България трябва да бъде православна християнска. Мъжете да са мъже, а жените жени. Армията да е армия и заплатите заплати. Да не се допускат педераспаради, атлантически "ценности", НПОта, прекупвачи, спекуланти, измислени журналисти и тн. Трябва всичко да е истинско а не менте като сега. ПП, ГЕРБ, ДПС, БСП, ДБ са врагове на народа и държавата.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Досега сички референдуми от 35 г. се провалиха.
65
1
 
8
 
! Отговори
Марш в Канада говньо преди 1 година
Лена, май лов, идвам да те утеша!;)))
64
0
 
13
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Евала братле! Всички знаем, че не си сам, винаги пред теб ще е Ленчето, а зад теб Кокорчо, а ти посредата, като в един сандвич, но лека полека изяден от мафията на България. Е и после повърнат, че няма нищо истинско във вас, а сте само от ***.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чисто луд. F20 по МКБ 10.Напълно професионално го казвам (работя в психиатрия).
62
0
 
10
 
! Отговори
77 преди 1 година
Престанете да ми триете коментарите. Както вече няколко пъти писах, т.н. Простокиро е за незабавно поставяне под психинаблюдение. Този човек живее в собствен измислен свят, оттам идват и постоянните лъжи, които говори за щяло и нещяло. Много добре да си помислят гласувалите и канещите се да гласуват за него.
61
1
 
10
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Костадинов това от месеци го обяснява. Ти сега запя неговата песен.
60
1
 
10
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Да не чуеш нещо от Костадинов. Тия 9 милиарда, я дай отчет къде са? Нали прозрачност, без корупция, щяхте да арестувате политици, да махате гешев, ко стана ??? До момента се показахте като статукво и още по-големи п.длоги и от боко тиквуна... гешев е толкова лесен за махане, ама въпроса е вие дали го искате ??? ЯВНО НЕ. БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА, НЯМА СПАСИТЕЛИ, САМО ГРАБИТЕЛИ. СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СА СЪЩИТЕ НЕЗАВИСИМО КОИ СА!!! КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ СПАСЯВА,КОЙТО НЕ... БОГ ДА Е С НЕГО!!!
59
3
 
11
 
! Отговори
Н преди 1 година
Не са обяснявай и не се връщай противна муцуНо.
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз искам да знам кога бензинът ще стане 5лв, че вече нямам търпение.