Чолаков: За ГЕРБ даването на мандата на БСП не означава нищо

Той бе категоричен, че снимките на Борисов са манипулация
Обновена: 17 юли 2022 20:46 | 17 юли 2022 20:30, Нели Христова
27
Чолаков: За ГЕРБ даването на мандата на БСП не означава нищо
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов е на колене пред "Продължаваме промяната". Това заяви депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков в ефира на NOVA.

Още по темата

"За ГЕРБ даването на мандата на БСП не означава нищо. ДБ се надяваха през цялото време, че третият мандат ще отиде при тях. Странно е с 27 депутата да се опитват да правят правителство, но те са зависими от ПП. Правителството ще го прави ПП, а останалите - ДБ, БСП и ИТН ще играят просто подгряваща роля и ще се съгласяват. В светлината на изказванията на народни представители от тези три формации мисля, че по-скоро ще има правителство. По ирония на съдбата тези три партии в момента са на колене пред ПП. Те имат алтернативата или да отидат на избори, което очевидно е рисково за тях, или бидейки заложници на ПП, да изпълняват абсолютно всички техни желания. Доколкото познавам интригантския стил на тези хора, те ще се възползват на макс. Няма да се изненадам ако ИТН гласуват Гюров да стане шеф на БНБ, Радостин Василев да запази министерския си пост. Слави Трифонов е на колене", смята Чолаков. Той отново бе категоричен, че снимките от спалнята на Бойко Борисов са колаж.

"Някой не иска тази игра да свърши иначе ще трябва да започнем да задаваме други въпроси, които са неудобни за някого. Някои определени политически среди имат нужда този скандал да бъде поддържан жив, само че няма как. Взехме политическо решение повече да не отговаряме на въпроси за кюлчетата, докато не ни бъде отговорено на въпросите кой влиза в стаята. Излиза истината, че снимките са манипулация."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Влади преди 1 година
"...кой влиза в стаята.. " Ето това си е цензура в този сайт. Защо не отразихте вярно думите на Чолаков, бе? Че става дума за Кирето и Ленчето, когато отиват да правят секс след парапетното "подпиране". Лора Танка чак се възмути от това за двойката и го нарече "грубо сравнение". Грубо, когато не им изнася на измислените купени жутналисти.
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес по тв някаква от ДБ с неприятен говор (а-а-а след всяка дума) обясняваше защо били с БСП, щото нямало как, зад тях стоели избиратели. Та ми стана интересно зад Герб не стоят ли и кой им дава право да игнорират българите, подкрепящи Герб, които при това са доста повече от техните. Всичките са пратени там да решават проблемите на народа, не да си играят днес с Иванчо, утре го не щЪт, айде пък с Драганчо или да се харесват/не харесват.
17
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извънредна новина от последните минути: "Лена Бориславова е дъщеря на Цветелина Бориславова". Което означава, ще Тиквата й е извънбрачен баща
16
3
 
7
 
! Отговори
Нора преди 1 година
Омразата ,злобата към Борисов и ГЕРП , жаждата за кокала изкара на повърхността всички политически П.ро.Ст.и.Т.у.т ки.Тези негодници демонстрират по най- безсрамен начин не управление а гедна пълна По ..р н.О.г Ра Ф.и.я..Гнусно,отвратително!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
20 Видяхме колко могат, бяха свалени с болшинстно, в парламента. Сега, пак същите провалени синковци, искат да управляват?! Пълен абсурд!
14
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подлогата в атака
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие като се отказахте значи не става нищо от вас има други които са можещи
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
17 ти пък кой си че ще пишеш по сайтовете заплахи днес бг това редно ли е да се пишат такива заплахи омраза
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
10 а тези сегашните как лапат много много по всички направления малко ли ти се вижда 10 имаш ли професия работиш ли пазаруваш ли имаш ли дом
10
21
 
8
 
! Отговори
българин преди 1 година
Докато не ви арестуват заедно с банкянския шебек,няма да мирясате.Герберастка разбойническа организация.
9
17
 
5
 
! Отговори
оиоио преди 1 година
До Анонимен, a бойко не е жаден за власт и еполети, така ли? доктор на науките (нищо че едва чете), кмет, главсек, генерал (не е ясно какви битки е печелин), 12 години премиер, че и още иска. бойковата социопатия какв е?
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще наблюдаваме поредния провал на жадните за власт и пари, от провалената коалиция.
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
10 Всичкиглупаци са много емоционални. Те, или се смеят, ту се цупят, непрекъснато, също като теб. "Смъртта" на ГЕРБ е силно преувеличена.
6
7
 
2
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 8. Ами запушиха им устите.......някак, предполага се как . Защо се скриха, когато спечелиха изборите? Защо събориха правителството точно когато трябваше да се приемат важни на страната неща?! С две думи- фурнаджийски лопати. Такива нямат работа в управлението.
5
0
 
15
 
! Отговори
модерният ляв преди 1 година
Лъскат се вилици,точат се ножове за мръвки големи
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ БКП ПЪПЪЗАЕДНО И ГОРКИТЕ ЧАЛГАРИ ЗАЕДНО БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
3
11
 
7
 
! Отговори
Shark преди 1 година
По-добре на БСП, отколкото на ИТН. Тези чалгари изобщо не трябва да бъдат канени в правителството. Пак ще правят саботажи в полза на ГЕРБ.
2
3
 
11
 
! Отговори
ПП = БСП = ДБ.... преди 1 година
ЗАЕДНО... ЗАЕДНО... ЗАЕДНО............!!........ БАЙДЪН ГИ ХВАНА-И УВОЛНИ КИРО И ЛЕНА...
1
4
 
6
 
! Отговори
оьъш преди 1 година
ЩЕ Е ДОБРЕ СЛАВУЦА ДА Е НА КОЛЕНЕ И ДА ПРАВИ ***!?Ше буташ 4 парламента, а? ше управляваш зад дивана от боровец, а? ЗЕМИ ТОЗ, ГОЛЕМИЯ И ДУХАЙ,ДУХАЙЮ!