Атанас Атанасов: Не мога да мисля за коалиция с Бойко Борисов

Надява се на споразумение с ПП
16 авг 2022 09:35, Росен Стойчев
58
Атанас Атанасов: Не мога да мисля за коалиция с Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

За „Демократична България” би било добре, ако постигне мнозинство само с „Продължаваме Промяната”, каза в ефира Нова Атанас Атанасов от ДБ.

„Не бих искал да си мисля, че мога да участвам в коалиция в Бойко Борисов. Призовавам ръководството на ПП да се замислят върху това искаме ли да постигнем промяна.

Още по темата
За нас никак не беше лесно да вземем решение да бъдем в общо мнозинство с БСП, но голямата цел е промяната. Нашата задача беше демонтаж на борисовата корумпирана държава. Това ни накара да влезем в мнозинство с тези партии. Целта обаче не беше постигната”, заяви той.

По думите му, за да се постигне промяна, е необходимо концентрация на реформаторските сили.

И поясни, че днес от ДБ ще се регистрират в ЦИК за участие на изборите „Това не препятства възможността да се явим заедно с ПП. По закон има допълнителен срок, в който регистрирани политически субекти могат да се явят заедно с един номер. Вече сме в предизборна ситуация. Хората трябва да избират.  Има нещо много близко с това, което се случи в началото на прехода, когато БКП контролираше през своя партиен апарат цялата държава, но нямаше коалиционни партньори”, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Единственият начин да се върнете във властта е , Ицко да вземе байрячето, да преждрапа до Росенец и да се помоли за парче от баницата!
24
1
 
23
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 1 година
ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ЛЕВИЧАРСКИ КОАЛИЦИИ И СДРУЖЕНИЯ ЩЕ УМРАТ .....БЕЗВЪЗВРАТНО!!!....ШАНСОВЕТЕ ИМ СЕ ИЗЧЕРПАХА ---НАРОДА ВЕЧЕ РАЗБРА ТОТАЛНАТА ИМ НЕКАДЪРНОСТ И РУСКА ЗАВИСИМОСТ!!!
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СОЛОМОН И ГЕРГАНА ПАСИ СЪЩО СА АУТ
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Злобна безполезна дедка с мания за величие. Достатъчно беше, че от младежкото ДБ преди известно време го направиха на салата и му лъсна истинският образ.
21
2
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Имало ли е случай да излезе Танас, и да не каже..."ама той Борисов"? Само омраза и внушения бълват от Този . Непрекъснато ни обяснява ...какво мислил Борисов, какво смятал да прави, и какво си мечтаел! Явно ченгето в него е надделяло над човешкия образ!
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Него го вълнува коалицията с БСП, всъщнист Атансов е бил специален гост на конгреса на Нинова на Бузлуджа.
19
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без ГЕРБ няма да има правителство. Атансов ще си седи отново в опозиция, където е мястото на всички ***.
18
11
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
С възможностите на машинното гласуване правителство ще съставят - ПП, ДБ и Български възход. Така искаха преди месец от посолството на САЩ в България. Но сега в самата Америка нещата се променят - така че ще видим...
17
1
 
29
 
! Отговори
Майорс преди 1 година
Абе ген, Гном каква промяна от ДБ и ПП след лато и двете партии сте подвластни на олигархията , която ви остави за 7 месеца на власт и вир докарахте страната до фалит! С безпринципна коалиция нищо не става освен провал!
16
2
 
36
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Мнението на дъртият комунист Атанасов е без значение, злобно, недорасло, комунистическо сектантче.
15
3
 
27
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Що всички искат ББ да се оттегли, а те не? Курнито два пъти подава оставка и двата пъти си я оттегля. Жабата Гном и Пинокио пък никога не са и помисляли за оставки. Тепегьози-демагози. Електората на ДБ е от същия ***, като този на БСП.Само дето се наричат демократи. И пеперудки да се наричат, пак са едни коне с капаци, каквото им кажат вождовете, това е истината, те не мислят с главите си.
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АТАНАС АТАНАСОВ Е НИКОЙ.
13
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Генералите като този и Борисов изобщо не могат да мислят. По принцип и изобщо, а не само за коалиции. Те, ако то можеха мисленето, да не са станали генерали. Щом пък се мислят за такива, нека да отидат да се бият във войната в Украйна, а не за депутатски места в Българско НС.
12
2
 
28
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Тоя милиционер въобще да не говори за принципи. Вече беше в коалиция с Борисов. След това беше в коалиция и с Нинова. Тук принцип няма. Принципа на ДБ е ясен - "..ние сме с вас, които сте на власт..". Не струват. И мисля, нямат повече работа в Парламента.
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отново уникална снимка на Гномът-проклетник, ский само къв злобен поглед! И даже ушите му се заострили в горния край като на eлфитe...
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече сте били в коалиция с Бойко, преди 12 месеца беше немислимо да сте в коалиция с БКП, но бяхте. Вие и с Путин ще влезете в коалиця само и само да сте на власт ве генерале хаха
9
4
 
16
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Че няма ли опит от втория мандат на Борисов като депутат от реформаторският блок?
8
2
 
11
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Майстори на внушението са тия , ама сами ще закопаят. Колоне хубаво това
7
2
 
15
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
.....ЗНАЧИ ГНОМА МОЖЕ И ДА НЕ ИЗКЛАСИ ПАК У ПОЛИТИКАТА...ха,ха,хааааа-----А , ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО!!!!
6
2
 
29
 
! Отговори
перко преди 1 година
Голям демократ се оказаза този комунистически прокурор от възродителният процес. Ген. Гноми г-жа Лъжа са двете лица на една и съща монета!