Калина Константинова: ДБ и ПП ще бъдат по-силни самостоятелно

Подготвят се листите
21 авг 2022 11:57, Росен Стойчев
117
Калина Константинова:  ДБ и ПП ще бъдат по-силни самостоятелно
Снимка: БГНЕС

„Те ще бъдат много по-силни самостоятелно и ще могат да разгърнат тяхната по-дясна програма много по-убедително за тяхната електорална ниша, докато при нас, честно казано, социалният пакет ще е изключително водещ в нашата програма. И смятам, че поотделно ще бъдем много по-силни”.

Още по темата
Така Калина Константинова от ПП и бивш вицепремиер по ефективното управление коментира отклоняването на поканата от ДБ да се явят заедно на парламентарните избори.

Пред Нова тя посочи, че ДБ е техен естествен партньор и че ПП са доказали, че заедно работят "изключително добре".  "Ние така или иначе сме и ще бъдем в една управляваща коалиция заедно от другата страна на изборния процес", посочи Константинова. Но подчерта: "На този етап обаче сме изправени пред задачата да разгърнем пред избирателите си своята програма". За нея единствената задача сега е да може да се спечели доверието на повече от 121 депутата, з ада с егарантира стабилно управление.

Бившият заместник министър-председател по ефективното управление коментира и въпросите, свързани с газа. "Както в последните 4 месеца, откакто знаете, че ние не получаваме газ от "Газпром", как ние успяхме да осигурим и танкери, и газ, и начинът, по който да бъде доставен? Това трябваше да се случи и в следващите месеци и при желание на правителството" - каза тя по повод приетия от служебното правителство само един танкер втечнен газ от общо седемте договорени със САЩ от кабинета "Петков".

"Българският интерес е да осигурим на българите възможно най-евтиния газ. Откъде идва той е въпрос на перговори и договорени цени", допълни бившият вицепремиер и като припомни, че в темата за "Газпром" се вкарва "много идеология и геополитика", обясни, че не са се отказали от договор с компанията: "Ние чакаме изпълннеие на този договор и не сме се отказали от него, просто такова не се случва" обясни Константинова.

Не са готвои още листите на ПП, призна Константинова: „Листите предстои да бъдат приети и изчистени в рамките на следващите дни”. Подчертавайки принципа, който са приели във вече регистрираната им партия - всеки да се кандидатира от родното си място, тя потвърди, че ще бъде в софийските листи. А на въпрос за лидерска позиция на Христо Петров, който отново да застане срещу Бойко Борисов и Корнелия Нинова, отговори, че такава се обсъжда като доказащо работещ вариамт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Калинка със сочно дупе , ох на батя .
88
1
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
НИКОГА БКП ППДБ НИКОГА ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ И БЕЗНАКАЗАНО ЛЪЖАТ НАГЛО ПО НОВО ИЛИ БТВ ИЛИ БНТ Е ТЕЗИ ДОБРЕ ЛИ СА НЯМА ЗАКОНИ НЯМА ОТГОВОРНОСТ НЯМА ДЪРЖАВНОСТ ОЛИГАРСИТЕ ЯКО КРАДАТ
87
0
 
8
 
! Отговори
Тия преди 1 година
Не могат помежду си да се разберат, та камо ли да управляват страната !
86
0
 
8
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Ще бъдат по-силни в провала си !
85
0
 
3
 
! Отговори
перко преди 1 година
Слави рифонов: ЛЕВИ И ДЕСНИ ПРАВЯТ ЛЮБОВ В ТЪМНОТО, А ПП ИМ СВЕТЯТ!!! !
84
0
 
10
 
! Отговори
ИЗПОЛЗВАХА ВИ преди 1 година
КАЛИНО, КАЛИНО- ГОЛА ВОДА СТЕ КАЛИНО- КЪДЕ СА ВИ УХИЛЕНИТЕ МУТРИ- ОЛИГАРХИЯТА ВИ ИЗПОЛЗВА ЗА ДА ОБЕРЕТЕ НЕГАТИВИТЕ А ЧЕРВЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ БГ И ДА ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА.
83
0
 
7
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тази вечно хилотещата се нарочена "вице", все още не е разбрала че тия от п.п.-то са окончателно изри-тани от СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯТ РАЗУМЕН НАРОД. И, че никога повече няма да могат да се допрат и до най-малкия лост на мластта ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАШАТА БЪЛГАРИЯ. Този път няма да им помогнат нито пластмасовите кутии на Мадуро, нито някакво хилаво задкулисие. Толкоз.
82
1
 
13
 
! Отговори
КЕБАПЧЕТО = 3 ЛЕВА.. преди 1 година
Алооооо, ПРОМЯНАТА..... ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ НАМРАЗИ...!!!
81
2
 
8
 
! Отговори
Катя преди 1 година
Нашия пенсионерски клуб ,,Мечтай" кани Киро Петков и други кандидат пенсионери от ПП да се присъединят към нас На Борисов още му рано,защото има много работа да върши след тоя 7 месечен хаос .Не злобейте ,не лъжете защото всичко се вижда с просто око ,а вие ставате още по-отвратитвлни
80
1
 
9
 
! Отговори
Киро Брейка преди 1 година
Ей, все на Калини ми върви в тоя живот. Имах 3 гаджета Калини, след това четвъртото, пак Калина, ми стана жена. И като я гледам и тая другарка Калина и тя ще смаже точилото.
79
1
 
14
 
! Отговори
Бунгур преди 1 година
Калино моме,добра си,ама не за политика. Хайде,кой каквото може.
78
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От къде го помпат това самочувствие не е ясно. Направиха ни по-бедни, бъдещето е неясно, въведоха своя далавера с посредниците на газ и си мислят, че за тях ще гласуват отново 25% от избирателите. Мечтайте си, некадърници!
77
0
 
11
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Ами от тока парите къде са? На бизнеса свръхвисоки цени, уж го компенсирали с 300 лв ама тока от 80 стана хиляда. Другите 700 от джоба на потребителя. Колко мклиарда взеха от народа и натрупаха в Енергийте дружби, и оттам помагаме, обаче предимно на Ленчето с 17 бона, а пък Киро и Кокоро направо с милиони. От газа башка!
76
0
 
17
 
! Отговори
Ама разбира се преди 1 година
Гласуваш за ПП, получавашш комунистическо управление.Искам да видя как така наречената градска десница пускат бюлетина за Чашков
75
0
 
13
 
! Отговори
Ама разбира се преди 1 година
Може ли само някой да ми каже, тази калинка като вицепремиер какво точно свърши? То може ни това че не направи нищо е добре, че като видяхме какво направиха останалите от пп в негативен аспект се плаша. Надявам се разглезените Софиянци дето ги избират тия некадърници да усетят неминуемото вфигане на.данъците скоро заради вдигнатите разходи в държавата заради тези нещастници
74
1
 
15
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
Щели да имат по голяма социална програма, айде стига бе, това звучи направо цинично. Докарахте ни до просешка тояга с.вашата некадърност, а сега ще ни помагате. Били осигурили танкери, ама.служебното правителство трябвало да се справят с останалото, то все едно гербаджиите да кажат, че са осигурили азербйджански газ, а вие е трябвало да направите останалото. Как не ви е срам не нещастни лицемери, шъбци и измамници. Върнете комисионните от газа и ще има достатъчно социални мерли
73
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глобалисти -> Copoc -> НПО -> Радев, БСП, ПП, ИТН, ГЕРБ, ДПС, ДБ -> послушание, медико-фашистки мерки, маски, тестове, гаври с деца, високи цени за горива, ток и газ, съсипване на бизнеси, ограбване на населението. Това е реалноста от 2 години насам.
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може ли да не пибликувате простотиите на поредната калинка. Тази не може сама да си намери храна, а я направиха Министър.
71
7
 
7
 
! Отговори
Лора преди 1 година
До ,,Възраждане" Я се разкарайте па вие бе,какво ще ,,възраждате"?!българо съветската Дружба?!Я марш фашаги при Путин,само Копейкин ни липсва ,които като Киро бе е у ред с главата
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
62 Уличните разбойници са протестърите, които се продадоха на Маджо, Божков черепа, чужди посолства. Затова се сгромолясаха безславно. Никога ПП.