Терзийски от ПП: Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната

"Предложението на Трифонов за референдум е отчаян опит да се завърне в политиката"
29 авг 2022 16:30, Красимир Ангелов
185

Малко повече от месец остава до поредните предсрочни парламентарни избори у нас. Как оценяват управлението си от "Продължаваме промяната"?

"За управлението на кабинета "Петков" за тези 7 месеца бяха направени много категорични крачки в посока решаването на енергийната криза в България. Успяхме да построим интерконектор, който ГЕРБ не успяха да построят за 12 години. Успяхме да не оставим българския бит и бизнес без газ за нито един ден. Договорихме и два танкера, за които намерихме слотове. По тази обвързваща оферта намерихме още 7 и можеше да се осигури изключително спокойна зима за българите. За съжаление, въпреки този щаб, който организираха от служебното правителство, очевидно нямаше достатъчно воля и капацитет те да осигурят съответните слотове", каза Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната" в студиото на "България сутрин".

Още по темата
По думите му танкерите са били договорени 2 дни преди падането на правителството.

"Те са осигурени. Единственото, което трябва да се направи, е да се намерят слотове. България има доста добра свързаност и с Турция, и с Гърция. Енергийните експерти потвърждават, че един такъв трансфер е абсолютно реалистичен", допълни Терзийски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че на българина му е писнало да го замерят с лъжи и неверни факти.

"Хората трябва да получават адекватна информация и адекватно управление - нещо, което ние не видяхме от г-н Борисов за 12 години. Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната ни. Ние започнахме много битки и ги започнахме в името на България. Започнахме битката за "Капитан Андреево", за чистата храна на нашите деца, повишихме пенсиите и минималната работна заплата, ще я повишим отново", заяви още Йордан Терзийски.

Самият той ще е водач на листата във Велико Търново, където ще се изправи срещу Костадин Ангелов от ГЕРБ и Явор Божанков от БСП: "По никакъв начин това не ме притеснява. Ние ги победихме на предишните избори. Мисля да водим една напълно открита кампания, тя трябва да бъде изключително позитивна и трябва да бъде насочена към това, че да убедим българския гражданин да гласува."

Според него предложението на лидера на "Има такъв народ" - Слави Трифонов, да се проведе референдум за президентска република, е отчаян опит да се завърне в политиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
25
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Стига лъжи Терзийски? На вас от партиятс на подмяната начело с просто Киро и Кокорчо основното е лъжата! Да казваш че си построил за 7 месеца газопровод , че си осигурил газ но руска и с 30% по скъпа , тройни цени на всичко , двуцифрена и най висока инфлация в ЕС, за 6 месеца 20 млд лв заеми , преведени на ошфорка в Дубай 800000 ле , липсвщи и поунсли 1,172 члд лв за зърно , парапета на Лена, това ли доброто според вас! Отивайте си мошеници!
15
3
 
22
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Дори да е така ( аз лично предпочитам ГЕРБ пред вас ) не означава, че трябва да ви търпим да ни съсипвате живота, само заради да не дойдат ГЕРБ ... Аз отказвам да приема, че след всички гафове, тия ще бъдат втора партия. Това няма как да стане. Или поне срутването ще бъде повече. За мен това е платена социология.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 8:Е,те сигурно ще са Герб,Възраждане и още някакви други.Как ще се разбират не знам...леви,десни,леви,десни и ще вървим напред:).
13
19
 
5
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Стига плашете с този ГЕРБ. ГЕРБ е изгубена кауза. Няма кой да се коалира с тях. Те няма да управляват повече България.
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо си в грешка,нещастнико,пагубно ще бъде ако вие се върнете на власт,тогава - господ да но е на помощ!!!!!!
11
2
 
28
 
! Отговори
Не сте прав преди 1 година
Модела на ПП е роднина - милиционера Рашков - любовница - роднина ...
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връщането на ПП ще заличи страната...
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бе ще върнем модела на Прашков и Кокорчо с *** надявайте се *** Ние Избирателите искаме само модела Борисов той е най добре за нас за вас вазелина терзийски аре баста леваци КРАДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА ЛЪЖЛИВА ***
8
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен 101 преди 1 година
Празни приказки. Моделът ГЕРБ донесе една стабилна и относително просперираща държава с предвидими икономически параметри. Тази па пла ч, т.нар офисен планктон, която търпеливо наблюдавахме месеци наред да се учи да работи и управлява цяла държава успя за малкото време, в което безчинства да ни върне едни 20-25 години назад. Добре, че сме във валутен борд, иначе ни чакаше Виденов-2.
7
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакво връщане на ГЕРБави и на Просто позорници. Искаме "Възраждане".
6
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ и ПП са двете страни на монетата каквото и да се падне все е пагубно.
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
100 пъти по добре ГЕРБ отколкото Киро Лъжеца и Асен крадеца
4
1
 
38
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
Модела ПП е най пагубния за България.Гнусни, лицемерни, арогантни и некадърни корумпета
3
34
 
4
 
! Отговори
Кокаина на Боко преди 1 година
Боко вкарваше кокаин през капитан Андреево и пълнеше чекмеджето. ПП му спряха коката и сега Боко не знае къде се намира.
2
3
 
34
 
! Отговори
То па преди 1 година
На ПП модела много убав - роднина - молоционер - роднина - милиционер - няма шо.
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Погубен за вашите комисионни