Проданов: Правителството върна модела на ГЕРБ

Отговори за Корнелия Нинова
4 сеп 2022 22:09, Росен Стойчев
70
Проданов: Правителството върна модела на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„Моделът ГЕРБ-ДПС се връща през служебното правителство”.

Още по темата
Това твърди пред Нова представителят на БСП Христо Проданов.

Според него „Има такъв народ” е проект, който е бил създаден да „препере” този модел и да предизвика няколко предсрочни парламентарни избори.

Бившият министър на туризма отрече твърдения на настоящия шеф на Държавната консолидационна компания, че по времето, когато лидерът на БСП Корнелия Нинова е била министър на икономиката и индустрията, държавни предприятия са били източвани в кухи фирми.

„Поредната лъжа. От 2015 г. е сключен договорът с дубайската компания, която да съветва „Кинтекс”. От 2015 г. единственият министър, който не е превел пари по този договор, се казва Корнелия Нинова. Веднага след нея са преведени средства”, твърди членът на Изпълнителното бюро на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Увеличили били детските Но на кого. Детски на хора които не работят и никога не са работили. Осигурили права за неграмотните а същевременно мсчкате интелигенцията 32 години и я изгонихте от БългарияДетски надбавки за деца които никога не почват работа. Какво бе какво не разбирате. Какви са тези разлики в пенсиите 1000 и повече лева. Социалисти равно на фашисти 1:1.
14
6
 
5
 
! Отговори
.... преди 1 година
До анонимника! Поизмий се малко бе , че тая миризма на рубли не се понася! Пък и от името на народа взел да говори! Откачена работа!
13
1
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Момчето нещо ни прави на будали. Имаше управление БСП-ДПС, и не веднъж. Не знаем какъв е този модел с герб. Може би е в бъдещето?
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кукубенд парламент! Върнете Чалгата! Върнете модела на циганскиОркестър! Месечина, месечина, йойой! Слава на Чалгария!
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искаме еврозоната ! Не искаме еврото !!! Не искаме Нато нито САЩ !!!Не сме съгласни със санкциите срещу руския народ !!! Не сме съгласни да се изпращат оръжия на фронта под каквато и да е форма и да се взема страната на нациска Украйна ! Какво трябва да стане за да го разберете. Какво трябва да стане за да чуете гласа на народа. Не ви искаме помощите и увеличенията бе, махайте се. Продажници и предате ли. Какви помощи, каква Украина бе мизерници. !!!
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу санкциите срещу Русия. Долу даването на оръжия под каквато и да е форма. Долу САЩ, Нато и Украйна, долу бесепе предателите. Долу Фашизма и монополизма. Или бъдете като Орбан или се махайте продажници !!!
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зя сега най умните са от ДБ, обясняват ти как ГЕРБ са най голямото зло и в същото време са в коалиция с БСП.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е Продажник. Хората не искат компенсации и помощи, а искат реални неща, искат премахване на монополизма със закони!!! Искат достойни работни места. Какво направи БСП за тия 30г. НИЩО. Какви пенсионери какви пет лева виеблуди ли сте бе БСП продажници. Какви оръжия ,какво Нато каква еврозона. Не Не Не и Не !!!! Глухи ли сте бе бесепе ????
7
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да реалисте но Герб говорят същите неща като продължаваме промяната. Каква е ползата от Герб тогава. И служебното правителство ги защитава. Има нужда от нова политика. Хората не искат помощи искат реални неща. Лично аз не искам лъжи по отношение на РФ.
6
1
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
А БСП умре, але, але, але.... Е точно този ще гледа парламента само по ТВ :)))))))))))))))
5
4
 
13
 
! Отговори
Лъжа преди 1 година
Моделът ГЕРБ работеше! Може би не е било с темповете които ни се искало, но държавата вървеше! Докато Харвардските измамници ни засилиха години назад! Освен ако някой се връзва на лъжите на Корнела, че оставила държавата в "цветущо" състояние!
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е лошо така, модела на ГЕРБ, ГЕРБ това ГЕРБ онова айде в парламента, айде парички за няколко месеца колкото може, после пак ГЕРБ алабала и то тука колко баламурници има като им кажеш че се бориш против ГЕРБ и веднага ухилени ще ти дадат да ги оправиш няколко пъти
3
2
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Единствено ГЕРБ не е управлявал с ДПС!!! Можеш ли да вярваш на човек, чиято партия винаги се е коалирала с ДПС, и да ги пришива на ГЕРБ ?
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия как повтарят модела на ГЕРБ като папагали вече колко време все едно не ги видяхме всичките мишки дето плюят по ГЕРБ колко струват и до къде ни докараха.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами няма да е лошо да върнат модела на ГЕРБ щото тоя модел новия нещо бая трагичен излезе.