Терзийски от ПП: ГЕРБ отказаха дебат

Важното е да не се краде, за да има за пенсии, посочи той
26 сеп 2022 20:36, Росен Стойчев
57
Терзийски от ПП: ГЕРБ отказаха дебат
Снимка: БГНЕС

В предизборната кампания не виждаме диалог, а провокация и пропаганда. Хората се интересуват от конректни неща - доходи, инфлация, как ще преживеят зимата. Те искат възмездие и да не се краде, за да има високи пенсии. Както направихме ние по време на управлението си.

Още по темата
Това коментира Йордан Терзийски от "Продължаваме Промяната" в ефира на Нова Нюз.

Според него с БСП може да се намерят общи решения, въпреки различията във възгледите.

По думите му ГЕРБ е отказала дебат, а това е обида към българския избирател.

"Те не говорят с гражданите, не смеят да ги погледнат в очите, защото знаят, че няма какво да предложат, но дължат отговори. Трябва да има катарзис, пречистване от корупционните практики в партиите. Отричаме диалога с хора, които нямат желание и воля да наложат политика на антикорупция", смята Терзийски.

И допълни, че ДБ са най-близо до възгледите на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
5
 
! Отговори
.... преди 1 година
Гошо тАпото все се събужда с мисълта, че някакъв ром от Банкя му дишал зад врата! Все той му е в главата, и не само там...! Къде е ПроСтото ,бе? Свършили му дежурството?
25
12
 
4
 
! Отговори
Да! Боко е ШУБЕ! преди 1 година
Тия дето мислят Боко за голям мъж - ами шубе е. Шубе го е от дебати. Шубе го е от жени(!) журналисти ,които не му цепят басма и питат направо. Шубе го да припари в парламента и си оперира менискуса за 27-ми път. Шубе го е да излезе на улицата. ШУБЕ!!
24
0
 
12
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ТЕРЗИЙСКИ ВЪН ВЪН ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ЕДНОДНЕВКА ТИ СИ НИКОЙ НЕ РАЗБРА ЛИ ДОКОГА ЩЕ БАЛАМОСВАТЕ ШАРАНИТЕ ЛЪЖЦИ КРАДЦИ МОШЕНИЦИ
23
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе дебелият, мазен, алчен, крадлив и неграмотен ром от село Банкя е по-гнусно нещо...
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Hяaaмa нищо! Cъбepeтe ce c Бойкикев и Гнома ga cи xopтyвaтe лakapgии kaт' ви e ckyчнo
21
2
 
4
 
! Отговори
.... преди 1 година
Гошко, поне си разбирач по маркуча на "Боко"! Винаги успяваш да оправдаеш прякора си!
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие от т.нар. ПП, освен че пробвахте да направите петилетката на Боко за няколко месеца (сигурно сте успели), реабилитирахте Боко. Така че за какъв дебат се борите не е ясно. По-гнусно нещо от вас в т.нар. "политически елит" на България не е имало, откакто се помня.
19
5
 
1
 
! Отговори
Кметът на Симитли преди 1 година
Откакто сондирах Тиквата за шистов газ, изпитва някакъв страх от дебати. Аз съм виновен, наистина.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това им е практика явно на ПП-то. Заежиха се на руснаците още от пролетта, не щът газ, няма да продължават договора, гонят дипломати, говорят непрекъснато срещу тях и, като видяха дебелия, те не били виновни, руснаците не си спазили договора. Същото и с Борисов, до вчера го не щяха, отказваха да говорят с него и представители на Герб, ако не се пенсионирал Борисов, как ли не го наричаха, сега пък зор що не се съгласил на разговори. Не знаят какво искат.
17
14
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Боко в...пожарникарското не се е учил да...дебатира,а да гаси пожари с...маркуч. Така че е...извинен. (платено...съобщение на ЦК на Герп -Банкя)
16
2
 
16
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Борисов го било "шубе" от "Меката"китка Асенчо??? Майтапчии ,бе! Ами като завие с фалцет и размаха изнежено юмруче, верно няма да издържи на тази пародия! Сменете си "опорката"! Това как Борисов се "изплашил", няма да ви се вържат и от Гей-парада!
15
14
 
5
 
! Отговори
Боко шубето преди 1 година
Боко го е шубе от дебат. Там няма да му задават услужливи въпроси ,като например защо даде наши пари за тръбата на руснаците.
14
1
 
8
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Колко сте г.nusnиииии. Осъзнавате ли го???
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРб ви води с 10% защо да дебатира с вас. Вие, всъщност сте бита карта.
12
2
 
13
 
! Отговори
Дебатът преди 1 година
Ама Терзийски, вие нали нямаше да разговаряте с Мафията, защо сега искате дебат с нея?
11
1
 
18
 
! Отговори
Отврат преди 1 година
Докоснеш ли се до Л'ната, най-много да се оцапаш! Като влезем в Супера,всички виждаме как сте се загрижили за нашите доходи! Изключение правят единствено самодоволните физиономии на Кики Ментето и Кокорчо!
10
1
 
15
 
! Отговори
Батман преди 1 година
Пиявици,жадни за пари и власт.Само им дай да крадат.
9
9
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 1 година
А при бай Тошо 1,30. По твоята логика да живее бай Тошо. Много си евтин манипулатор или просто по рождение си изключително т...ъ...п ама моного.
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Eй, мижитурчета. Малко неграмотно говорите. ГЕРБ не са отказали дебат, ГЕРБ са ви отсвирили. Май не сте проумели разликата. Ако вземат на всяко нагло келешче да обръщат внимание държавата ще отиде там където вие я засилихте. Кланяйте се на крупния бизнес, мазнете се и продължавайте да показвате че сте си заслужили коматчето.
7
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къв дебат бе хора? Боку може да говори несвързани лъжи само пред добре подбрана верна му аудитория. Иначе с това полуосновно образование и речник от 1300 думи какво може да каже. Ше ги таковам с двеста, построи милиарди километри магистрали или за Мата Хари или Хара.Та той напоследък не може да завърши изреченията си освен око не са лъжи. Неговите приближени също взе да ги е срам от бедния и объркан словоред