Терзийски от ПП: Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната

"Предложението на Трифонов за референдум е отчаян опит да се завърне в политиката"
29 авг 2022 16:30, Красимир Ангелов
185

Малко повече от месец остава до поредните предсрочни парламентарни избори у нас. Как оценяват управлението си от "Продължаваме промяната"?

"За управлението на кабинета "Петков" за тези 7 месеца бяха направени много категорични крачки в посока решаването на енергийната криза в България. Успяхме да построим интерконектор, който ГЕРБ не успяха да построят за 12 години. Успяхме да не оставим българския бит и бизнес без газ за нито един ден. Договорихме и два танкера, за които намерихме слотове. По тази обвързваща оферта намерихме още 7 и можеше да се осигури изключително спокойна зима за българите. За съжаление, въпреки този щаб, който организираха от служебното правителство, очевидно нямаше достатъчно воля и капацитет те да осигурят съответните слотове", каза Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната" в студиото на "България сутрин".

Още по темата
По думите му танкерите са били договорени 2 дни преди падането на правителството.

"Те са осигурени. Единственото, което трябва да се направи, е да се намерят слотове. България има доста добра свързаност и с Турция, и с Гърция. Енергийните експерти потвърждават, че един такъв трансфер е абсолютно реалистичен", допълни Терзийски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че на българина му е писнало да го замерят с лъжи и неверни факти.

"Хората трябва да получават адекватна информация и адекватно управление - нещо, което ние не видяхме от г-н Борисов за 12 години. Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната ни. Ние започнахме много битки и ги започнахме в името на България. Започнахме битката за "Капитан Андреево", за чистата храна на нашите деца, повишихме пенсиите и минималната работна заплата, ще я повишим отново", заяви още Йордан Терзийски.

Самият той ще е водач на листата във Велико Търново, където ще се изправи срещу Костадин Ангелов от ГЕРБ и Явор Божанков от БСП: "По никакъв начин това не ме притеснява. Ние ги победихме на предишните избори. Мисля да водим една напълно открита кампания, тя трябва да бъде изключително позитивна и трябва да бъде насочена към това, че да убедим българския гражданин да гласува."

Според него предложението на лидера на "Има такъв народ" - Слави Трифонов, да се проведе референдум за президентска република, е отчаян опит да се завърне в политиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Друго си е да дръпнеш вратовръзката на депутат. Както обича да прави лицето от снимката. Егати и модела на Терзийски, мирзийски, КироВасилев дуета тарикати от ПП. Видяхме какво могат. Досега се "учиха", както сам Киро ментата каза, но на наш гръб, с големи заплати, шуробаджанащина и кражби. Бай, вратата е там.
155
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лойко на бял кон,лойко е за затвора,бе и много добре го знаете
154
1
 
11
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ЕЙ ТЕРЗИЙСКИ ЛИ СИ КАКЪВ СИ АЗ ПЪК ИСКАМ ТОЗИ МОДЕЛ НА ГЕРБ И СТИГА С ТЕЗИ ЛЪЖИ ПО ГОЛЯМА КРАЖБА РАЗРУШИТЕЛНА ОТ ВАШАТА ШАЙКА ИМА ЛИ ДЕТО САБОТИРАХТЕ ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ДА СЕ ПЕРЧИТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ БЕЗНАКАЗАНО ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ КЪДЕ Е ДЪРЖАВНОСТА ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ С ЮМРУК
153
4
 
7
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Промяната иде на бял кон от Банкя.
152
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Как е протестъри ? 148 "С кой акъл нормален човек би гласувал за Пълен Провал !?!" Пълен провал 1. Благодарение на кокорчовците къщата ми за 6 месеца в годината става НЕОБИТАЕМА - отоплението ѝ на газ струва няд 1 000 лв. на месец; 2. Поминъкът ни на ден е не 20 лв., а 70 лв. благодарение на "кокорчо-повишения" на пенсии и прочие "доходи"; 3. Целта на наш Мадурко е да дискредитира ВСЯКО правителства на ВСЯКА партия, дори собствната му, за да се докопа до пРЕЗИЛдентска ДИКТАТУРА .
151
1
 
11
 
! Отговори
Продължаване на преди 1 година
"промяната" не "ще бъде",а е пагубно за страната.Харвардските мошеници с нелепите си вредни действия,с лъжите си за всичко доведоха до провал в икономиката,скъпотия и инфлация невиждана от ЖанВиденово време.С големите си обещания те излъгаха маса хора,но лъжите им вече не вървят.А това момче(гледах го по ТВ)бе явно слабо подготвено,пелтечеше и се запъваше,повтаряше опорки,нищо интересно не каза, бе тягостно и досадно да го слушаш и му гледаш опулената физиономия.
150
2
 
12
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
ПП--ГРОБОВНАТА ПЕСЕН ЗА "ПРОМЯНА" В БЪЛГАРИЯ....ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!
149
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то и връщането на ПП ще е гробовно за България, даже може да е по страшно от герберското
148
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пп = бб -- конкуриращи национални предатели. Дърпат им конците от едно и също място.
147
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връщане на ПП,БСП и ДБ ще е най пагубният модел за БГ.
146
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приказките за корупция и някаква борба с нея са инструмент за мамене на народа. Предполагам, че това е някаква стратегия на вашингтонските измамници. От сащ отишли във венецуела да преговарят и казали -- знаем, че сте корумпирани, но искаме да купуваме петрол от вас защото ни трябва. Оттам ги изгонили. Всички нпо, които произхождат от сащ се занимават само с корумпиране на държавни институции и медии. В същото време официално говорят, че били за борба с корупцията.
145
0
 
25
 
! Отговори
Нели преди 1 година
Млъкни беее, писнахте на хората с тия лъжи.Какъв е вашия модел бе- да лъжете и да сте брутално нагли.Та вие нямахте никаква програма, до като не ви се разтури коалицията с ИТН и се събрахте с БСП , ДБ и цяла седмица Корнела ни надуваше главите колко много ,,сте загрижени за гражданите" и трябвало програма .Разкарайте се ,големи претенции на некадърници и негодници.Това сте вие
144
2
 
26
 
! Отговори
А ве оуууу преди 1 година
ц-ъ-рвул, ти *** ли си или мислиш, че ние сме ***?Къде се покри Фигуранта с вдигнат юмрук дето ви домъкна на власт толкова накадърници?
143
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Терзийски, след днешната пресконференция на служебната министърка на финансите ти имаш смелостта, наглостта и нахалството да излизаш и да критикуваш някого. На вашето място бих се скрил в миша дупка и години не бих се оказвал от нея. Но вие срам нямате!
142
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Най-пагубното нещо беше допускането ви до властта и за това е виновен всеки един гласувал за вас - лично и поименно. Както и всички глухи, слепи и ненормални, които пак се гласят да ви подкрепят.
141
1
 
20
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 1 година
Ленин е първият политик който използва понятието ПолезенИдиот. Благодарение на ораторските му умения и слабостта на политическата класа успява да канализира недоволството на няколко хиляди ПолезниИдиота и взема властта в Русия през 1917 чрез преврат. Още чувстваме негативните последствия от това събитие. ПолезнияИдиот под контрола на опасен и коварен политик е по-страшен и от най-страшното оръжие. Хора не се водете по свирката пРезидента и не се превръщайте в ПолезниИдиоти!!!
140
2
 
4
 
! Отговори
шанаджия преди 1 година
Не пискайте срещу корупцията!Тя е нещо много полезно!С нейна помощ нещата бързо се уреждат!Пречките от глупави закони се преодоляват лесно!С нейна помощ се поправят грешки!И най-важното-корупцията печели време!Нашите прадеди още по тракийско са казали,че при големец вратата се отваря с крак!Щото в ръцете носиш дарове!Те са знаели защо!
139
3
 
22
 
! Отговори
Пагубни преди 1 година
Сте вие бе момчета!То бива самочувствие без покритие,ама не бива!
138
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе тва паветата, защо Киро Лоса kpagнe от вноса?
137
8
 
6
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
Бас ловя,на кило кръв и метър кожа,че следващото правителство,ще е ГЕРБ-ПП-ДБ(в краен слупай+ДъПъСъ)С любезното съдействие на козяк(да се чете-така ще им заповядат)