Срещата ГЕРБ - ПП ще е на 8 ноември в НС, ще участват Кирил Петков и Асен Василев

Срещата ще се излъчва на живо
Обновена: 5 ное 2022 15:50 | 5 ное 2022 15:45, Анисия Иванова
75
Срещата ГЕРБ - ПП ще е на 8 ноември в НС, ще участват Кирил Петков и Асен Василев
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ – СДС Десислава Атанасова съобщи във Фейсбук профила си, че срещата с представители на „Продължаваме Промяната“ (ПП) ще е във вторник – 8 ноември, от 10:00 часа.

„Като председател на ПГ на ГЕРБ - СДС поканих на експертна среща на 8 ноември от 10:00 часа в зала „Запад“ представители на ПГ на ПП. От ПГ на ГЕРБ - СДС в срещата ще участвам, заедно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров - председател на ПГ на ПП, предварително уточнихме, че срещата ще е открита за медиите през цялото време“, пише Атанасова.

Още по темата

 От „Продължаваме Промяната“ (ПП) съобщиха, че ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС за разговор по политики.

"Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от “Продължаваме промяната” - 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС.

Подчертаваме, че това не е среща за подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим експерти за диалог по политиките, които сме готови да подкрепим като градивна опозиция.

Тъй като вярваме, че българските граждани заслужават да чуят намеренията и ангажиментите лично от лидерите, които взимат решенията, в срещата ще се включат и лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев.

Както вече обявихме, всички срещи на ПП с партиите в парламента за обсъждане на 16-те политики ще бъдат излъчвани на живо.", съобщиха от пресцентъра на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 1 година
нинова се усети че са я пуснали по пързалката и сега се чуди за кой да се хване та да не излети
59
0
 
0
 
! Отговори
пак неподготвена преди 1 година
абе импексова та ти през цялото време се оправдаваш с това аз искам но другите са виновни :)
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавата шайка приключва жизнения си път. Ще изгният по занданите тия разбойници.
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези двамата ако преговарят с крадливите гробари на следващите избори ще видят парламент на кукуволято , национални предатели
56
7
 
11
 
! Отговори
стоян преди 1 година
Никога повече Герб.
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пак срещи, пак празни приказки и глупости
54
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Никой не иска да го управляват арог-антни, с-амовл-юбени, напълно дис-кредит-ирани к-ел-еши, но ако и вие сте такива, разбирам вота ви, особено ако искате за няколко месеца да тествате границите на търпимост на съотечествениците ни.
53
7
 
8
 
! Отговори
Смях преди 1 година
ГЕРБ били в "изолация"? Ама кой изобщо ви е излъгал, че точно в този момент ГЕРБ се натискат да управляват? На тях им е достатъчно да са първа политическа сила! Превратаджията Радев и Харвардските Мошеници да си сърбат попарата ,която са надробили! На ГЕРБ им стига, че ще попречат Кирчо и Кокорчо отново да докопат властта, и да опоскат държавата! Колкото до Радев, той тепърва има да плаща греховете си към Позитано!
52
5
 
8
 
! Отговори
анонимен до 61 Просо преди 1 година
В какво точно да им се размине на ГЕРБ ? В това което са ви внушили Е. Йончева К. Нинова, Мая и отровното трио , главатарите на ПП и много други . Еее, "много успокояващо , че се доверявате на второ и трето поколение соц. функционери". Поне едно доказателство за обвиненията срещу Борисов ? Гешев бил негов човек. Сигурно и всички , които издигнаха от ВСС Гешев са хора на Бойко. Хайде стига със смешки-тук не е комиците и приятели
51
5
 
8
 
! Отговори
До ПросТото преди 1 година
Пак не си в час! Борисов си ги работи като по учебник. ПП-тата играят ва-банк, но отиде ли се на избори с хартиените бюлетини, и директно си отиват при Чалгата! Накъдето и да играе Борисов, винаги е в печеливша позиция ! Още повече , че не съм сигурен, дали точно сега му се управлява, след поразиите които нанесоха на държавата Харвардските Измамници!
50
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До До ПросТото...па и нещо наистина трагикомично:..-Уж гроп са "първа полическа сила",а се натискат да се подмажат на другите,които "не са първи"...Готови са да се съюзят с тези,които обявиха за "врагове на нацията" само и само да им се размине по някакъв начин..За мое съжаление,имат голям шанс да направят тая "еквилибристика"...Но,както знаеш :-"ПРОСТНАРОД-слаба държава"..
49
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До До ПросТото...."Първа политическа сила" ?!...Ей,симпатяго,та тия са се добрали до "одобрението" САМО НА НЯКОЛКО процента от ЗАСПАЛИЯ "електорат" !..ЩЯХА да са "Първа сила",ако бяха гласували поне 70 процента от хората..Сега ,ако от сто "гласоподаватели" са гласували само ТРИМА и двама от тях за гроб ,това НЕ означава ,че гробарите са "първи" !!!!!..Означава само едно:-Че на българина не му пука за собственото му дередже..Означава и друго:..-Че ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА СИ !..
48
2
 
8
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 1 година
Досега не бяхте доволни от управлението на нито едно правителство, а сега сте недоволни, че не може да се състави правителство.
47
3
 
2
 
! Отговори
Бебче за кака преди 1 година
Хората, които ми отнеха силите и ме убиха, всъщност трябва да ми върнат отнетите неща!Разбирате ли?Чакам !Може ли?За добро ще бъде!
46
2
 
6
 
! Отговори
Кои преди 1 година
Кои лидери ще се срещнат?
45
5
 
6
 
! Отговори
Не мисля, преди 1 година
...че Мустафата има нещо общо! По-скоро Гешев, и пазарлъка, да не им бива потърсена съдебна отговорност на Харвардските Мошеници, за поразиите които нанесоха на държавата! Борисов ще направи грешка, ако стигнат до такъв пазарлък!
44
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков и Василев правят публично непремерени изказвания, което може да направи срещата безсмислена.Радост ще има само за тези, които редовно опитват да остоумничат с чесане на езиците!следващите избори ПП ще са на 8 място, ако я карат все така!
43
0
 
5
 
! Отговори
Мурджана Шундева преди 1 година
Напоследък се предлагам се на всеки. Непрекъснато съм толкова съм възбудеена, че изобщо не ми пука.
42
6
 
6
 
! Отговори
До ПросТото преди 1 година
ГЕРБ отново са първа политическа сила, и то с Мадуровките на Радев! Хайде поразмърдай малко някоя гънка! Стига с тая примитивна помия! Или само това се "котира"?
41
9
 
2
 
! Отговори
Barbara Jonson преди 1 година
Mr. President Kiril Petkov