Слави Трифонов към македонците: Колкото и да палите, пак сте българи

Какво ви притеснява от тия малки стаички, които носят името Борис Трети, Ванче Михайлов?
166
Слави Трифонов към македонците: Колкото и да палите, пак сте българи
Снимка: Dnes.bg, архив

"Хора, колкото и да палите и да стреляте, няма да промените факта, че сте българи и рано или късно ще разберете смисъла на думата “смирение". Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в социалната мрежа Facebook, за да изрази възмущението си от откриването на българския културно-информационен център в Скопие.

Още по темата

"Имаше толкова полиция, все едно очакваха да дойде възкръсналият Пабло Ескобар", пише той.

"Не знам как да ви наричам. Вие сте българи, а огромната част от вас мразят България. Харесва ви да ви наричат македонци, но македонците са част от Древна Гърция и вие нямате абсолютно нищо общо с тях. В момента сте северномакедонци, но това пък ви дразни, понеже ви принудиха да се казвате така. Да не говорим, че една голяма част от вас са албанци", каза още Слави Трифонов и заяви, че е доста объркан и не знае как да се обърне към тях.

Лидерът на ИТН отвори темата и за македонския език. Той нарече езика "български, в който няма "ъ".

"Какво ви притеснява от тия малки стаички, които носят името Борис Трети, Ванче Михайлов или Български културно-информационен център? Кое ви плаши толкова, че ги палите тия стаички, стреляте по тях и скоро очаквам да започнете да ги взривявате", пише Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
49 е достоен македонец!! Виждате ли че са не цивилизовани и не са като нас?
48
1
 
5
 
! Отговори
До 48 преди 1 година
За да имаш мнение политик ли трябва да бъдеШ??? хахаха
47
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте какъв динозавър дъртак ги плещи тези остарели неща! --- Пикльо пак ли дрогаа ???
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо, а ти пич колкото и да се пънеш не си политик.
45
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави, самият ти не си българин, пък си тръгнал да правиш от макетата българи... Жалка история.. Всички разбраха, че партията ти е турска. ДПС щяха да ти гласуват правителството, ако другите не бяха скочили срещу тебе.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоа па. Написах им на сайта да си наемат ПР не Слави да се излага с изцепки ама ето го пак...Маани ги да си бъдат каквито искат, ако искат да са джадай, мене кво ме интересува...Аз мисля че това кой как се самоопределя не е въобще важно. По-важно е как се дават пари за ненужни неща като самолети.
43
4
 
3
 
! Отговори
Народно събрание преди 1 година
Слави наистина е мутра от онези мутри от прехода, или най-малкото тяхното цигуларче. Благодарение на ИТН, които по нареждане бутнаха правителството, днес в парламента същите мутри от статуквото се опитват да върнат хартиената бюлетина. Това е благодарение на теб Слави.
42
1
 
9
 
! Отговори
БУНГАР преди 1 година
Оставете фиромците--те са една торба хора..ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ СА ТУРЦИТЕ--ТЕЗИ КОИТО СА ИМАТ ЗА ТУРЦИ--КАКВИ СА ВСЪЧЩНОСТ, ДАЛИ СА ТУРЦИ..ИЛИ СА РОМИ И АРАБИ ?..ИДВАТ ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ С ТОВА ГЕНОЦИДНО ОБРАЗУВАНИЕ ''ТУРЦИЯ'' .
41
2
 
3
 
! Отговори
Правописна грешка преди 1 година
Македонците НЕ ИСКАТ да са РУСНАЦИ, сърби или гърци. Достатъчно са страдали от ВСИЧКИ СЪСЕДИ!
40
3
 
5
 
! Отговори
Борислав преди 1 година
Слави,нагла мутра си,върна България с 15 години назад и пак се появявяш,макар,че никой не желае да те вижда.Къде си тръгнал бе ***,не си кадърен жена и дечица да имаш пък искаш държава да управляват и то от дивана.Мутра смотана.
39
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонците НЕ ИСКАТ да са българи, сърби или гърци. Достатъчно са страдали от ВСИЧКИ СЪСЕДИ!
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете хората да са каквито искат! Били са българи дедите им; изселени са 400 000 българи към България,;100 000 войници от капитолиралата БГ армия, ХОРА СЕЛЯНИ, са откарани във френските и английски АФРИКАНСКИ мини след 1 СВ, вардарските българки са изнасилвани и омъжвани насила от сърби за да раждат сръбчета, а Егейска Македония е заселена с етнически гърци. Каквото било, било!
37
2
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Буратино отново е на гребена на вълната.Оп-са!
36
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пак търси известност. Какво ни пука какво е казал дългия предател? Нито е депутат, нито е шоумен. Неговото мнение не е по-важно от това на всеки клошар по улиците на София.
35
1
 
9
 
! Отговори
МАКЕДОНСКИ КОСМОНАВТ преди 1 година
Абе,Слави кога ще летя,нали обеща ??
34
4
 
8
 
! Отговори
Хартиена бюлетина преди 1 година
Къде ти е ракетата драги Слави? Как в точно време те включват и теб за да отклоняваш вниманието на обществото от гаврата с хората, която се извършва в момента в народното събрание от хартиената коалиция. Извършва се преврат срещу държавата в момента. Преврат срещу правото и свободата. И с участието на ДПС, което означава движение за права и свободи. Каква ирония. Слави, в момента не извършват ли и предателство срещу всички прогонени, които така ревностно защитаваше? Слави отклонява вниманието.
33
0
 
10
 
! Отговори
буци преди 1 година
Кога ще оправят дупката на Ломско шосе, заради която от Волуяк сутрин не може да влезем в гетото ? Цяла седмица е разкопана ?!? ГЕРП - до кога ще ви търпим в софия ?
32
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро подписа понеже е руски агент инсталиран от Радев под фасадата на Харвард, естествено когато управляваше имаше 100% съвпадение с БКП и тегли заеми да раздаде социалки.
31
7
 
9
 
! Отговори
буци преди 1 година
Слави, аз съм ти фен! Много добре пееш, моля те върни се в шоуто ти, че без теб не е шоу!
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не заслужават да са Българи. Оставете си ги Македонци и не подхранвайте национализъм! Стига с тия изтъркани фрази. Македонци са си и нямат нищо общо с нас. Студена добросъседска дипломация и толкова. Какво все ги българите. То и аз се дразня. То вече мъж за жена приемаме, но македонец не приемаме! Ама и ние сме едни закоравели тикви. Вижте какъв динозавър дъртак ги плещи тези остарели неща! Аз пък не ги приемам за Българи а за 100 албанци