Слави Трифонов към македонците: Колкото и да палите, пак сте българи

Какво ви притеснява от тия малки стаички, които носят името Борис Трети, Ванче Михайлов?
166
Слави Трифонов към македонците: Колкото и да палите, пак сте българи
Снимка: Dnes.bg, архив

"Хора, колкото и да палите и да стреляте, няма да промените факта, че сте българи и рано или късно ще разберете смисъла на думата “смирение". Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в социалната мрежа Facebook, за да изрази възмущението си от откриването на българския културно-информационен център в Скопие.

Още по темата

"Имаше толкова полиция, все едно очакваха да дойде възкръсналият Пабло Ескобар", пише той.

"Не знам как да ви наричам. Вие сте българи, а огромната част от вас мразят България. Харесва ви да ви наричат македонци, но македонците са част от Древна Гърция и вие нямате абсолютно нищо общо с тях. В момента сте северномакедонци, но това пък ви дразни, понеже ви принудиха да се казвате така. Да не говорим, че една голяма част от вас са албанци", каза още Слави Трифонов и заяви, че е доста объркан и не знае как да се обърне към тях.

Лидерът на ИТН отвори темата и за македонския език. Той нарече езика "български, в който няма "ъ".

"Какво ви притеснява от тия малки стаички, които носят името Борис Трети, Ванче Михайлов или Български културно-информационен център? Кое ви плаши толкова, че ги палите тия стаички, стреляте по тях и скоро очаквам да започнете да ги взривявате", пише Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 30Имах бивша във Велико търново общежитията......ако си мислите, че ние сме т*пи, значи не сте срещнали макета :)))))
28
3
 
10
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Човек е такъв, какъвто се чувства, а не какъвто Славчо му казва. Които се чувсват българи си взеха паспорти, които не да си седят македонци. Хайде сега да видим как да обессим Доган и Тиквата, че няма кво да се яде в България.
27
6
 
6
 
! Отговори
Лейди ГаГа преди 1 година
Тоз индивид някой виждал ли го е със жена, освен по телевизора?
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонците щели да се "молят" да дойдат. Аре нема нужда да идват. Доказателство за произхода им е, че 100 000 македонци взеха български паспорти въз основа на документи. А иначе са промити мозъци. Само това липсва и тука да почнат да трошат и стрелят.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Инж+Ние макетата не ги смятаме изобщо за приоритет, те са чужди промити сърбета за нас, които си чакат шамарите :))) Проблема в Славчо е, че първо ги подкрепяше, даже първи приоритет му беше за БГ, да праща макета на Луната, при положение, че има сумати проблеми в България.....с една дума клоун и то селски :)))
24
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой на балканите не може да каже категорично каква му е семката. На кръстопътя между Европа и Азия са се омешали много и различни етноси, народи, вери и племена. Това е древно място за съжителство на мултикултури, верска търпимост и толерантност. Това не е недостатък или порок, а богатство, което не оценяваме.
23
2
 
5
 
! Отговори
Чочолина преди 1 година
Само българите са стъпали на луната след македонците!!!
22
5
 
12
 
! Отговори
Инж+ преди 1 година
Ако бяхме нормална европейска държава - на средно ниво дори, "македонците" щяха да се молят да дойдат в Бг да учат, да работят и т.н. Да - ама НЕ. А сега - "хоремашки'' патрЕотизъм!!!
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжно е, че такъв псевдопатриот се изживява от диванчето, не можа когато го избраха мнозинството да стане от него и се покри, но ко да праиш, пишман патриоти навсякъде :)))
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Александър велики не се е казвал Александър Филиповски ? Нали баща му е Филип ? Защо Александър е говорил на елински а Вапцаров е писал на български а не на македонски ? Аве има нещо гнило в Македония ама щом ние трябвало да ги пуснем в ЕС защо не поискахме първо да ни пуснат в Шенген ??????? Поне да си защитим интереса ако не можем да защитим българите с северна Корея ааааа северна Македония исках да кажа .
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не заслужават да са Българи. Оставете си ги Македонци и не подхранвайте национализъм! Стока с тия изтъркани фрази. Македонци са си и нямат нищо общо с нас нито. Студена добросъседска дипломация и толкова. Какво се ги българите. То и аз се дразня. То вече мъж за жена приемаме но македонец не приемаме! Ама и ние сме едни закоравели тикви. Вижте какъв динозавър дъртак ги плещи тези остарели неща! Аз пък не ги приемам за Българи а за 100 албанци!
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те не искат да са българи защото нямат келепир. Ако бяхме като Германия например отдавна да са развяли трибагреникът и да пеят бг химнът с ръка на сърцето.Всичко е само заради пари.Иначе са ди диви *** с взели най-лошото от роми,гърци и сърби.
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете ги на мира тези комплексари, макетата! Нека се имат за велики, нека си купуват уважение?!?, нека се имат за деца на Александър Македонски, нека си измислят език и история! Истината и историята да са им съдници! Защо им слизате на нивото? Нима Даме Груев, българските първопросветници и учители, учениците на Кирил и Методий са се вълнували от макетата и борили за македонския идеал? И в църквата/джамията Св София се виждат изчегъртаните кръстове, но това не отменя истината.
16
2
 
3
 
! Отговори
Никола преди 1 година
Недей да коментираш, като си албанец. Вие албанците не познавате нашата история
15
3
 
5
 
! Отговори
СлаФчо преди 1 година
като му видиш физиономията, знаеш че е от семката на Чингис Хан. Не, мерси.
14
5
 
5
 
! Отговори
Румполов преди 1 година
Достойно Слави Трифонов Тук си апсолютно прав Те са българи като ти и аз Благодаря.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма що големото обвинение че някой бил татарин или тюрк. Не е важно какъв си важното е да не си б-***. А македонците показаха, че СА.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти нали се направи на инвалид, що се обаждаш от диванчето ? :)))
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спри се бе човек, спри се вече...
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-после една хубава приказка и от Славито в политиката.