Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди

Текстът на песента възмути политическия елит
6 яну 2023 09:21, Нели Христова
401
Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди
Снимка: БГНЕС

Вълна от възмущение предизвика песен, публикувана от Слави Трифонов, в която се пее за говорителката на кабинета Петков - Лена Бориславова.

Там тя е наричана  "уморена кака Лена, гладна хиена", както и куп други обиди, докато в клипа се нижат кадри, които проследяват политическия живот на кабинета Петков.

"Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно", написа Трифонов към клипа.

От "Продължаваме промяната" обаче не закъсняха с отговор и заявиха, че партията ще подкрепи Лена Бориславова във всички правни мерки, които ще предприеме.

"Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение", написаха от ПП на страницата си във Facebook.

"Лена беше цел на много атаки и фалшиви новини през последната година. В България умните жени плашат - най-вече small-dick-energy-мъже, но и не само!  Поредна грозна атака от гологлавия “шоумен” и  придворните му сценаристи излезе днес! Когато всичко ти е малко, мозъка също - друго не очаквайте!", написа в профила си Настимир Ананиев и продължи: "Целта е да се откажат младите и можещите да се занимават с политика!  Аз подкрепям Лена, трябва и Вие да я подкрепите! Млада, образована, кадърна жена, която вместо да прави кариера се включи в българския политически живот, за да могат повече българи да живеят нормално - статутквото и Булгар Булгар не може да приемат това!  Срещу мен също тече клеветническа кампания с лъжи и фалшиви новини и напълно я разбирам!
Разбирам, че системата като не може да те държи с компромат или папка се опитва да ти съсипе имиджа и доверието в теб! Не трябва да го позволяваме!"

Андрей Гюров също застана зад колежката си от ПП: За пореден път ставаме свидетели на грозна провокация от хора, които не успяха да се реализират и целят да откажат младите от политиката, потъпквайки една силна жена. Това демонстрира много по-дълбок проблем в нашето общество и разбиранията за мястото на жените в него."

"Лена Бориславова е борбена, интелигентна, можеща и всеотдайна. Тя избра да пожертва личното си време и кариерата си, за да се бори за една по-добра България. Тя е пример за жена, която не се страхува да застане на първа линия на политическата сцена и нито за миг не спря да отстоява позицията си!", написа той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


401
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
33
 
! Отговори
Разлики преди 1 година
Политическият елит бил възмутен от една песен. Ние - суверена, пък сме възмутени от цялата дейност на политическия елит. Ама как да заведем дело. Нали и съдебната система е от тяхната страна.
197
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кога ще осъдят отговорните за това, че в пердизборният ден въртяха "Депутатът Ицо", като реклама в YouTube нон-стоп? Песен, критикуваща "враговете" на ПП.
196
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"рртардите, айде да видим в кой съд ще успеят да докажат, че се пее баш за тая Лена" - Първо - не знам какво означава "рртардите", но предполагам е някоя вулгарщина. Второ - В съда, в който видят, че официалният канал на Телевизия 7/8 в YouTube e пуснал тази песен с клип, в които лицето Лена Бориславова присъства в почти секи кадър, както и когато обвинението привлече няколко души от състава на телевизията, за свидетели, стига да не лъжат много, де.
195
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Георги - Ако беше на конкурс за красота или шоу за женски глпости, разбирам, ама ... Не ги избираме по красота, нали? Или поне се надявам ...
194
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че не съм фен на Лена Бориславова, не съм. Ама тая песен си е баяяяят сеслка.
193
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Слави окончателно - Виж кой е баща на Ленчето и как са ѝ се получил нещата и ще разбереш, че съществени разлики между нея и децата на другите престъпнци няма.
192
1
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Годеникът й е Миро Иванов, той има физиономия на чук. Както и да е. Въпросът е, че песента я има в Интернет.
191
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как се казва песента?
190
8
 
2
 
! Отговори
Слави окончателно преди 1 година
прероди своето мафиотско минало в настояще и спокойно може да се гордее е че е "по калъп" с Бойко и Доган. А за Бориславова се изказа и Вергов който се оказа, че бие жени.
189
9
 
10
 
! Отговори
Георги преди 1 година
До 214Жалък си . Десислава Атанасова е най противната жена раждала се някога.
188
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха,ха, "видео в компания" от двама, в таен апартамент, с едно двойно легло и маса с два стола. Да припомним само, колко дами бяха арогантно обаждани от Ицо Хазарта и Руди Гела ПП и то от трибуната на НС, докато Киро просто и останалите случайници от ПП ръкопляскаха? Десислава Атанасова ГЕРБ, бе обаждане най-вулгарно. Соня Калкутриева получи хакерски нападение със сексистки текствлове, само защото критикуваш ПП. Тогава мълчание, защо? Защото нямате морал.
187
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще излезе истината дали има или няма мустак, вещо лице ще трябва да потвърди имали или няма мустак, блазе на това вещо лице.
186
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаааа, довечера след работа ще я пусна. Не слушам чалга, ама тя Лена не заслужава някой хубав стил музика. Голям майтап.
185
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Граб-герб и граб-пп.
184
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Песента е супер и много добре си пасва на образа на лена
183
4
 
5
 
! Отговори
Ина преди 1 година
Нестимир Ананиев прави гей пропаганда и има видеа, ама е балама и е позабравил за тях. Да се стяга за един много голям да му влезне отзад
182
3
 
18
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Севдето Арнаудова (чието място, както и на Ленчето, разбира се, е в Сливенския) поне седеше в сянка. А Ленчето го раздаваше като зам.премиер! Да не говорим за всестранното обслужване на Киро Американеца. Да се радва, че в песните няма нищо за бъркането под полата й!
181
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Текстът на песента възмути политическия елит" -- такъв елит в България няма, това са случайни хора, парвенюта и откровени престъпници на свобода.
180
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И годеник има тази бизнес дама, само един ? тоя годеник с бизнеса си сигурно е някакъв аксесоар към тоалета й.
179
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"щяла да го съди" - е няма такъв смях:)))))))))))