Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди

Текстът на песента възмути политическия елит
6 яну 2023 09:21, Нели Христова
401
Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди
Снимка: БГНЕС

Вълна от възмущение предизвика песен, публикувана от Слави Трифонов, в която се пее за говорителката на кабинета Петков - Лена Бориславова.

Там тя е наричана  "уморена кака Лена, гладна хиена", както и куп други обиди, докато в клипа се нижат кадри, които проследяват политическия живот на кабинета Петков.

"Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно", написа Трифонов към клипа.

От "Продължаваме промяната" обаче не закъсняха с отговор и заявиха, че партията ще подкрепи Лена Бориславова във всички правни мерки, които ще предприеме.

"Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение", написаха от ПП на страницата си във Facebook.

"Лена беше цел на много атаки и фалшиви новини през последната година. В България умните жени плашат - най-вече small-dick-energy-мъже, но и не само!  Поредна грозна атака от гологлавия “шоумен” и  придворните му сценаристи излезе днес! Когато всичко ти е малко, мозъка също - друго не очаквайте!", написа в профила си Настимир Ананиев и продължи: "Целта е да се откажат младите и можещите да се занимават с политика!  Аз подкрепям Лена, трябва и Вие да я подкрепите! Млада, образована, кадърна жена, която вместо да прави кариера се включи в българския политически живот, за да могат повече българи да живеят нормално - статутквото и Булгар Булгар не може да приемат това!  Срещу мен също тече клеветническа кампания с лъжи и фалшиви новини и напълно я разбирам!
Разбирам, че системата като не може да те държи с компромат или папка се опитва да ти съсипе имиджа и доверието в теб! Не трябва да го позволяваме!"

Андрей Гюров също застана зад колежката си от ПП: За пореден път ставаме свидетели на грозна провокация от хора, които не успяха да се реализират и целят да откажат младите от политиката, потъпквайки една силна жена. Това демонстрира много по-дълбок проблем в нашето общество и разбиранията за мястото на жените в него."

"Лена Бориславова е борбена, интелигентна, можеща и всеотдайна. Тя избра да пожертва личното си време и кариерата си, за да се бори за една по-добра България. Тя е пример за жена, която не се страхува да застане на първа линия на политическата сцена и нито за миг не спря да отстоява позицията си!", написа той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


401
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
20
 
32
 
! Отговори
помислете преди 1 година
Каквато и да е тази жена /не я познавам/ това което е направил слави е отвратително.
237
8
 
7
 
! Отговори
Петков преди 1 година
Завършил съм Харвард, ако искате да знаете
236
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кака Лена - промяната яко се подиграваше на др известни политици. Наричаше ги с груби имена публично, чрез социалните мрежи и хич не й пукаше. сега да не се сърди, че й се присмиват, защото се връща тъпкано.
235
4
 
20
 
! Отговори
Жмелисти преди 1 година
Никога повече Ю-питери с Харвардско (от горната земя) образование на власт, те носят всички характеристики на лошите и провалени черти на западната глобалистична цивилизация: плиткост, липса на задълбоченост, липса на уважение към местният контекст, склонност да се отнасят в някакви фантазни светове, тежко нарцистична фиксация в себе си, драматични конфликти и много скрита агресия
234
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави, защо не направи песен за майката на Пеевски? Поне ти е от категорията! Или Шиши не дава? Защо не направи песен за Цацаров, или не ти е достатъчно женствен? Защо не направи песен за Цветелина Бориславова, или Буда не дава?Слави, ти си гнусен страхливец и подъл човек и ще те запомнят хората именно с подлостта, лъжите и страхливостта ти. Карикатура на политик, карикатура на певец, карикатура на мъж.
233
7
 
9
 
! Отговори
Морални шушанки преди 1 година
за депутатът "Христо" може, а за Славуца не може? Що така бре??
232
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ и ДПС са тумор в сърцето на България
231
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименНапълно прав сте. Харвардските възпитаници претърпяха истинско фиаско. като чуя Харвард, нищо не значи . Що се отнася за кака Лена- промяната, завършила е едно курсче в Харвард. Обикновен адвокат е, сега трупа опит и стаж. Не е дори консултант или партньор в голяма фирма, но с огромно самочувствие. Яко се разпореждаше и доста се компрометира. Ако не ги отсвири итн щяха още много поразии са направят.
230
7
 
7
 
! Отговори
Прост Чалгар преди 1 година
Празната глава на тоя нищо не може да роди. Проблемите се наричат ГЕРБ и БСП...
229
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛЕЛЕИ!БИЛА МЛАДА- ТОВА Е ВРЕМЕННО,,!БИЛА УМНА?НИЩО СМИСЛЕНО НЕ СЪМ ПРОЧЕЛА ИЛИ ЧУЛА!КЛИШЕТА И ОПОРКИ!ЕЕЕ ЗА ВИСОКО ПЛАТЕНА !СЪГЛАСНА СЪМ!ЗА КРАСИВА?В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО КРАСИВИ И УМНИ ЖЕНИ И НЕ ЧАК ТОЛКОВА КОСМАТИ!ЗА МЕН ХАРВАРДСИТЕ ДИПЛОМИ ПРЕТЪРПЯХА ФИАСКО В БЪЛГАРИЯ!ИЛИ ТЕЗИ ВЪЗПИТАНИЦИ СА БИЛИ СЛАБАЦИ ИЛИ ДИПЛОМИТЕ НЕЩО СА ДЕФЕКТНИ!
228
0
 
14
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Настимир Ананиев да не е правил св***а на Слави че да му знае размера?!
227
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трифонов е харесал това напористо момиче. Обаче вече не му става и от злоба я злепоставя. Злобен пенсионер е Трифонов. Пък и може защото не му е таковала парапета отзад, на задното стъкло. Трифонов защо не може да откраднеш милиард от данъкоплатеца?
226
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ehee "Значи може Тиква, Копейкин, Шиши и т.н ама как Лена уморена не може - снежинки мамини". Може, и не е същото. Последната е млада жена която тепърва навлиза в живота, някак грозно и прoсташко е, не му прави чест на Трифонов
225
3
 
10
 
! Отговори
ehee преди 1 година
Значи може Тиква, Копейкин, Шиши и т.н ама как Лена уморена не може - снежинки мамини
224
0
 
17
 
! Отговори
фифи преди 1 година
Цяла България възмутена за песничката,а никой не е възмутен от парите дето Киро и ги подари
223
1
 
23
 
! Отговори
Хиена преди 1 година
15 бона на месец + още толкова от БР + преммии и комисионни?
222
1
 
17
 
! Отговори
аз преди 1 година
Слави първи разбра че в България може да се правят милиони от простотия.
221
18
 
7
 
! Отговори
ХФ преди 1 година
Може Бориславова да не е цвете за мирисане, нито пък съм привърженик на ПП, но подкрепям тази прекрасна млада жена пред един самозабравил се бизнесмен със чувство за величие.
220
10
 
19
 
! Отговори
Евала на Слави преди 1 година
Песента си е точно на мястото и отговаря на цялата истина..!!! Промяна НЯМА а ИЗМАМА и ПОДМЯНА.!!! Лъжи, лъжи и пак лъжи..!!! Друг е въпроса, че Слави се провали с кадрите си...!!!
219
4
 
11
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Тази особа на гърба на хората забогатя с своето пошло предаване.Аз лично никога не съм го гледа.Вече омръзна като Гала .Нека се оттегли