Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди

Текстът на песента възмути политическия елит
6 яну 2023 09:21, Нели Христова
401
Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди
Снимка: БГНЕС

Вълна от възмущение предизвика песен, публикувана от Слави Трифонов, в която се пее за говорителката на кабинета Петков - Лена Бориславова.

Там тя е наричана  "уморена кака Лена, гладна хиена", както и куп други обиди, докато в клипа се нижат кадри, които проследяват политическия живот на кабинета Петков.

"Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно", написа Трифонов към клипа.

От "Продължаваме промяната" обаче не закъсняха с отговор и заявиха, че партията ще подкрепи Лена Бориславова във всички правни мерки, които ще предприеме.

"Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение", написаха от ПП на страницата си във Facebook.

"Лена беше цел на много атаки и фалшиви новини през последната година. В България умните жени плашат - най-вече small-dick-energy-мъже, но и не само!  Поредна грозна атака от гологлавия “шоумен” и  придворните му сценаристи излезе днес! Когато всичко ти е малко, мозъка също - друго не очаквайте!", написа в профила си Настимир Ананиев и продължи: "Целта е да се откажат младите и можещите да се занимават с политика!  Аз подкрепям Лена, трябва и Вие да я подкрепите! Млада, образована, кадърна жена, която вместо да прави кариера се включи в българския политически живот, за да могат повече българи да живеят нормално - статутквото и Булгар Булгар не може да приемат това!  Срещу мен също тече клеветническа кампания с лъжи и фалшиви новини и напълно я разбирам!
Разбирам, че системата като не може да те държи с компромат или папка се опитва да ти съсипе имиджа и доверието в теб! Не трябва да го позволяваме!"

Андрей Гюров също застана зад колежката си от ПП: За пореден път ставаме свидетели на грозна провокация от хора, които не успяха да се реализират и целят да откажат младите от политиката, потъпквайки една силна жена. Това демонстрира много по-дълбок проблем в нашето общество и разбиранията за мястото на жените в него."

"Лена Бориславова е борбена, интелигентна, можеща и всеотдайна. Тя избра да пожертва личното си време и кариерата си, за да се бори за една по-добра България. Тя е пример за жена, която не се страхува да застане на първа линия на политическата сцена и нито за миг не спря да отстоява позицията си!", написа той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


401
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
4
 
3
 
! Отговори
Чалгатв преди 1 година
Супер! А за тошо По.т.ния и филип скъсаната дън.ка кога чалгица? Има нужда? Струва ми се , че ппп, бКП, дБ имаха партньор, кой беше този партньор?1.ит.н2.граб и дпс , чрез дъщерна Славина3 . славица
177
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време беше да я възпеят тая радетелка на националните ни интереси:))))))))))))))))
176
3
 
11
 
! Отговори
ок преди 1 година
на мен ми е интересно Миро Иванов/бившия годеник/ какво ще каже?!? М?
175
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена е една модерна лапачка, трябва само да й покажеш някаква цифра и е готова за жертва и за бизнес 24 часа. Ха-ха, хи-хи ! Браво Слави ! Откакто свали продажното правителство на пп съм ти фен, макар че не гледам телевизионното ти предаване.
174
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Тя избра да пожертва личното си време и кариерата си, за да се бори за една по-добра България." -- а защо тогава получаваше заплата, в размер какъвто не й се полага, щом така стояли нещата, в плана на жертвата ?
173
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човека не издържа психически. Той вече се виждаше седнал на диванчето до Бойко и Доган и как слага и сваля министър-председатели и президенти. Но те му казаха трима сме много и го изритаха.
172
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"кадърна жена" -- дали знае български или говори на смесен турско-български ?
171
13
 
10
 
! Отговори
Striker преди 1 година
Не съм фен на Кимчен Петков, но Лена е 10-пъти по-умна от целокупната партия на Чалгаря, който опростачи две поколения българи.
170
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Независимо дали ПП са се провалили или не, такъв тип отношение от публично лице към жена е знак за страшна селска простотия. Затова младите хора бягат от БГ и не искат ад се върнат, селянията убива.
169
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ясно , че ще го съди , отвратителен народен предател се оказа плешивия !
168
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
199 Тук /в този фонд/,всеки се представя индивидуално, едни го могат, други, не. Едни имат морал, други, не. ПП доказаха, че са от тези, които немогат да управляват дори една фирма, та камо ли, държава. Тарикатът Асен Василев ограби съдружнислка си. Продажбите на фейк пробиотика с откраднатите български патенти, на Киро просто, не вървят.
167
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
183 Кой можеше да стигне до стипендия на Сорос, децата на комунистите, разбира се. Взели, взели, но стипендията и дипломата не дават гаранция, за морал и способност да управляват.
166
2
 
7
 
! Отговори
До г-з преди 1 година
И младата тогава меркел.
165
2
 
9
 
! Отговори
Гъз преди 1 година
От създаването на Форума на младите глобални лидери през 2004 г., негови членове са били личности като предприемачите Марк Зукърбърг и Питър Тийл, президентът на Франция Еманюел Макрон, Трюдо, премиери, десетки министри и обществени фигури от цял свят.Това е програма на световният икономически форум на Клаус Швааб и Сорос. Къде - в Харвард. Грингофили.
164
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде бе Суафчо , коги ша пуснеш песничка за кмета на СИМИТЛИ ? Ил там ша та бият през пръстити ил направо през глъвътъ ...
163
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ппрастите са насpaxa
162
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко и е. Не стига, че с връзки се настани на топлото място, не стига, че беше част от организираната урсулова група за поевропейчване на населението, ами и се набута в чуждо семейство. Заплатата и няма да я коментирам. Крава.
161
2
 
12
 
! Отговори
Гз преди 1 година
То пред очите ви, всички изкарали инструктажа на Сорос и Клаус Швааб в харвард. Американска колония сме, разликата с губернията е че в губернията си част от държавата и получаваш нещо, колониите биват само цоцани .
160
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
184 Молиш нещо, което е в състояние на свободен пад, ПП. Друг е въпросът, че молбата ти няма връзка със здравия разум.
159
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много важно,като го съди.А тази ку.кумявка е следсвена,алчна интересчийка.Работила е при Бобоков,оттам излизат ей такива Бобокова 2 с една кошница поръчки за олигарси