Джамбазки: Холандски и германски интереси не ни пускат в Шенген

Въпрос е на превозвачи
8 яну 2023 06:29, Росен Стойчев
113
Джамбазки: Холандски и германски интереси не ни пускат в Шенген
Снимка: БГНЕС

"Ние не сме в Шенген не за друго, а защото холандските и германските икономически, превозвачески и търговски интереси не искат да няма граница между черноморските и гръцките пристанища и Централна и Западна Европа".

Още по темата
Това заяви в БНТ Ангел Джамбазки.

Българският автотрансортен бранш губи 150 млн. евро годишно от чакане по границите, подчерта Джамбазки и коментира, че България и Румъния от 12 години са изпълнили всички критерии, но де факто са извън ЕС, защото Шенген представлява ЕС.

"Това пространство не е направено, за да се разхождаш по летищата, а е направено за движенията на бизнеса и стоките и когато ти си извън това нещо, ти си извън ЕС", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То заради интересите ще да е, корупцията няма нищо общо.
23
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми нали за това унищожиха селското ни стопанство да няма конкуренция само внос на месо и зеленчуци от целия Европейски съюз а ние какво изнасяме някой да каже
22
6
 
10
 
! Отговори
Bob преди 1 година
Ти направи хитлеристки знак в европарламента и пак не ни харесаха германците.. Пробвай пак, може тоя път да ни харесат.
21
10
 
12
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Цъкльо, вероятно пак си бил пиян, като си плещил всичко това!
20
10
 
9
 
! Отговори
Ефрейтор преди 1 година
На този започнаха да му пречат нидерлански и германски интереси. Важното е, че не са интересите на партията му. Вътрешно македоно одринската. Откакто са извън парламента, никъде не искат да ги пускат. Дори и да гласуват. А пък пистолета му, ще го конфискувам. Какъв е той, че да има оръжие, а пък аз да си нямам. Честита да му е новата година на лидера им. Македонеца от Русе, известен като бивш вицепремиер и лидер на партията му на Джамбазки.
19
6
 
9
 
! Отговори
Зюмбюл/Лале преди 1 година
Ако тикволандия продължава да праща в Европарламента резачки, комунисти, *** и карикатури като дебелия Ал, никога няма да бъде приета в Шенген.
18
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нацистките интереси ви пратиха в турския Шенген, при султан Ердоган. Май трябва да направите една денацификация на държавата и да махнете нацистките сини знамена и свастики и сини кръгли месечини от всички административни сгради.
17
6
 
16
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Аз не знам какво още трябва ни покажат, за да ни стане ясно, че:НИКОГА! АМА НИКОГА НЯМА ДА НИ ПУСНАТ В ШЕНГЕН!!!!!!!!
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ДОЛНЮ, този данък не значи нищо. Откакто сме с 10% плосък данък, Румъния ни прегази икономически. Ако имаш поне малко знания по икономика ще знаеш, че данък печалба не е интересен за хората, които формират работеща икономика.
15
3
 
21
 
! Отговори
Русе преди 1 година
Е те като гласуваха пакета Мобилност на Макрон, 3-*** евродепутати от България не отидоха да гласуват и 2 гласа не стигнаха. ЕС подкупва политическия елит на бедните страни с добре платени постове в ЕК, ЕП, ЕЦБ и т.н.
14
8
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До Шенген означава: чyкyндyp, да не би сега да има някакъв контрол над границите бе!
13
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради депутати като теб
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Причините са главно имиграцията Но този път до края на годината ще влезем .Служебното правителство за разлика от Бойко, който при откази си мълчеше. Реагира много остро дори със заплаха за Вето в ЕС на холандски и австрийски решения И те омекнаха и извикаха радев на разговори. Тази година ще влезем но ще искат и най вероятно ще помогнат, да затегнем границата с турция.Макар че шенген не е чак толкова важен Колкото го правят нашите.Ирландия кипър доброволно не са в шенген А са богати страни.
11
4
 
15
 
! Отговори
Заключение преди 1 година
А аз очаквах да каже нещо за корумпираните полицаи, превозващи мигранти срещу заплащане. Ама явно го е страх, че пак ще го хванат пиян и затова лае по холандците. Безопасно е.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Джамбазки взима Евротата от Европарламента но това не му пречи да Говори срещу Тях.И второ в казарма от страх не е ходил-но ум дава и за Войската какво да става.За такива повече да не Гласувате.
9
6
 
20
 
! Отговори
Лорд Стамат преди 1 година
Дрънканици на човек който има нужда от обществено внимание.
8
5
 
14
 
! Отговори
Бигот преди 1 година
Еми добре, надявам се да не ни пуснат и в езвороната
7
4
 
13
 
! Отговори
Deutschland преди 1 година
Има нещо верно ,но това не е главната причината. Граничим с турция а с това с Азия и близкия Изток.Което на практика означава Афганистанци сирийци кюрди 80 милионите турци влизат в БГ И са вече в холандия .През Бг румъния унгария и вече австрия холандия няма граница. А тези страни са малки в сравнение с германия И са без това и сега заляти от мюсюлмани.Бг и румъния в шенген и без граница помежду си .Ще ги унищожи и обезличи.Това е главната причина.
6
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоуунът Джамбаз,заедно с оня другия Валерко ще ходят ли пак да пъдят бабички по границата,за да не влизат в България да гласуват,въпреки,че имат лични карти същите като нашите и същите права?
5
28
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези приказки ги разказвай на децата в забавачницата, дано те ти повярват! Не сме дорасли за Европа и още не сме узрели за Шенген. С това правителство, с тази пародия на 'парламент", с руските партии, президент и останалите клоуни вътре....няма шанс.