Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион

Не може да се справи с проблемите на града, смята той
303
Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Реакцията на партията относно сближаване с БСП е изключително остра. Те са наши идеологически противници, имаме различия, не искам да ги обиждам, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той призова Христо Иванов предварително да кажи дали ще се коалира отново с БСП.

"Представям си как Христо Иванов и Асен Василев се събират да правят бюджет, тъй като са толкова различни като политически субекти“, каза още Борисов.

Той припомни, че близо 5 млрд. лв. са взети директно от джобовете на българина по време на управлението на „Продължаваме промяната“.

"И по-точно през резервоарите на колите на българите… Истината винаги излиза наяве каквато и да е“, каза Борисов.

Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Той трябва да бъде консенсусна, защото трябва да работи със съветниците, заяви лидерът на ГЕРБ. "Всеки трябва да бъде сигурен, че ние сме най-честните и най-прозрачните", добави той.

Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров, защото не може да се справи с проблемите на града под тепетата.

Лидерът на ГЕРБ коментира и евентуалното обедниение между ПП и ДБ. Те се обединяват, защото знаят, че са по-слаби от нас, а са по-слаби, защото управляват лошо, добави Борисов.

"Повече лъжи няма да толерирам", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По добре Бойко от колкото Киро Парапета и Харвардските мошеници!
36
7
 
2
 
! Отговори
До Радослав преди 1 година
Одеве се изаках да тии сладко!
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това червено бичме защо не е в затвора?
34
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите масово ще гласуваме за ГЕРБ. Те пак ще са първа сила. Този път с още по голям процент подкрепа. Хората се убедиха за 2 години че Бойко Борисов е по-маклото зло.
33
6
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 36: това, че гроб нацелиха да управляват във време на стабилно развитие на икономиката на Европа което теглеше и нас не означава, че стават за нещо! За парите които Европа изля в България трябваше да сме с магистрали като Гърция, земеделие като Полша, туризъм като Турция, а сме с развитие ниво Албания, а може би и зад нея след 12 години крадене като разпрани от дон тиквон и шайката му неокомунисти!
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този се опитва да се "бърше" с други хора. Боклуккк.
31
12
 
5
 
! Отговори
Надблюдател преди 1 година
Две години ГЕРБ е извън властта! Две години "чегъртане", а не можаха да намерят доказателства и за пет лева! Дамаджаната Рашков бил имал доказателствата, но щял да ги покаже, само че ..друг път! На тези избори, или може би на по-следващите! Борисов говори за милиарди окрадени от ПП-тата, и всички доказателства са предоставени в Прокуратурата! Затова и лаят срещу Гешев, защото знаят, какви са ги натворили!
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката човека го назначи .Представлявам си колко милиона са погълнати .Жалка разрушителна акция на ГЕРБ спрямо Българи и българския народ .За 13 г само лош материал от тях *** крадливи и едно нищо са хората
29
11
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 19: по времето на гроб България се развиваше напук на гроб и кражбите им защото световната икономика беше добре. И дори днес все още няма хора обхванати от такова отчаяние както по времето на Дон тиквон и да се самозапалват по улиците! Или забрави как хората се самозапалваха като факли в опит да свалят комунистическият ти диктатор дон тиквондур? Като видя самозапалено хора по улиците ще се съглася, че нещата сега са катастрофа като управлението на гроб!
28
4
 
10
 
! Отговори
Истанбул преди 1 година
А това безумие само на територията може да го има - ТРАНСПОРТНА фирма да извършва СТРОИТЕЛНА дейност. Илиян ПИМК-а всеки му знае далаверите.
27
14
 
8
 
! Отговори
виждам преди 1 година
Борисов е велик държавник и не спират да го коментират всеки ден за разлика от еднодневките.
26
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най големия престъпник след иван костов
25
7
 
17
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Незнам кое е по смешното: че Бойко иска оставката на кмета избран с 3 пъти повече гласове отколкото някой от депутатите от ОПГ Герб или, че индивид осъден няколко пъти за лъжа, да се изкаже, че няма да толерира лъжи, хаха. Тоя дъртак вече и шизофренията го тресна освен комплекса за малоценност! И в качеството си на какво се изказва пенсионера Бойко? Тоя хептен заприлича на тоя който го издигна Бай Тошко, свален от поста, но все още си фантазира, че той е партията!
24
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До #26 : Е като спечелят изборите с кого ще управляват, а *** отговори ми ?
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ ги е страх само от БСП!
22
1
 
8
 
! Отговори
Тенгри яко в дупако преди 1 година
Филибелийте, дет са гласували за Здравко Физкултурата требе да станат като един и да го защитят. Този ход на Тиквата не е заради некакъв си футболен стадион. За мене, градските агиткаджии (които не са много умни като хора) ще го преживеят. Стадиона е просто повод да се назначи за кмет Здравка Клинчева, Русата Пуса и тогава доспатската помъчорка, че ни йеве мамито отсекъде!
21
4
 
22
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Този боклу.к няма спирка толкова брутален и безскрупулен лъжец и крадец не е съществувал в политическото пространство в България. Това недоразомение просто няма очи на онова нещо между раменете си.
20
3
 
16
 
! Отговори
Стоев преди 1 година
И аз искам ти и другите престъпници да ви видя в затвора но живеем в ке не да наречен д-ва България
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласувайте за БСП, за да не се върне тоя дебеллак на власт, че пак ще се разпорежда, все едно му е бащиния.
18
4
 
23
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Тулупя се изживява още като фактор в политиката! Ха ХА хА! КъФ си че да искаш оставки?? Да не си го назначил ти кмета? Хората са си го избрали! Аре мъна!