Шишков: Пътят между Югово и Лъки е бутафория

Емблематичен пример
Обновена: 17 фев 2023 19:51 | 17 фев 2023 18:19, Росен Стойчев
36
Шишков: Пътят между Югово и Лъки е бутафория
Снимка: БГНЕС

"Пътят Югово-Лъки е строителна бутафория, направен е преди две години, а след няколко години ще представлява съвсем друга картина и никой няма да е доволен". Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков след огледа на път III-861 Югово –Лъки – област Смолян, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Тази отсечка не е единичен случай, а е емблематична за начина, по който са извършвани основни ремонти с възлагане за текущи", посочи министърът. "Цялата отсечка е незаконна, ремонтът е извършен без одобрен проект, разрешително за строеж и строителен надзор", каза арх. Шишков. И допълни, че този път е един от 31, за които е имало изработени проекти, но никой не си е направил труда да ги възложи и изработи по проект.

Още по темата

"Поръчката е направена от бившето ръководство на Агенция "Пътна инфраструктура" в периода от 2018 г. до началото на 2021", уточни той и заяви, че други служби ще търсят отговорността за всички тези проблеми.

По време на огледа беше взета за изследване ядка от асфалтовото покритие и проби от земната основа, за да се разбере как е направен пътят в дълбочина и дали отговаря на това, което би трябвало, ако ремонтът беше извършен по проект. "Надяваме се поне асфалтът и земната основа да са добре, но за съжаление пътят е осеян с камъчета и с парчета от скали", допълни арх. Шишков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: пътобявиИван Шишков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
5
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Шишко, аз по-голяма бутафория от теб не виждам! По цял ден плямпаш нещо, но никакви доказателства не показваш!
33
4
 
2
 
! Отговори
Гарантирано от преди 1 година
ГРОБ. Гарантирано от ГРОБ! Никога повече!
32
2
 
8
 
! Отговори
Предизборна кампания преди 1 година
Явно този е партизанин и извършва предизборна акция, за да прави черен пиар срещу Бойко и ГЕРБ.Това може ли да е завършил ВИАС-София архитект?
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко от вас знаят,че бившият вече министър на Пра(кри)восъдието по(партизанска) фамилия е Кацамунски?Ами от другите фамилий.Ами и тези случайно попаднали във властите? Къде го виждате тоя Народ?Свободата не е свободия.Правата пораждат и задължения а не безгранична безотговорност.Докато не станем единен Народ,така ще е.Фамилийте ще обират зърното а за хората,ще остава само плявата.Затова и от 9 милиона за 25 години(четвърт век) сме наполовина4,5 милиона.
30
6
 
9
 
! Отговори
Попов преди 1 година
По бутафорен министър (не само служебен!) от това парвеню, светът не познава .
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Muhlio, izkarai bg armiata ot arhitekti, injeneri, tehnici, lesovadi, lesnichei, ozeleniteli da im vidim mutrite...beli li sa, cherni li sa, shareni lisa...nali celiat bg narod ot vsichki mahli e investiral pari bg levove v tiahnoto bezplatno ujkim obrazovanie, bezplatno zdraveopazvane, bezplatna vatreshna i vanshna voenna i mirna sigurnost...kade e tozi choveshki material, kade e tozi trud po chasove...ne izliza smetkata...budjeta...ujkim universiteti, stroitelni tehnikumi, matematicheski...
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Розко Стойчеф ми е любимия бОтафорен джурнализ.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ботафория" е бутафорното журналистическо образОвание у нас.
26
1
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ШИШКОВ ТИ КОЛКО ПЪТИЩА НАПРАВИ ШИШКОВ СПРИ ДА САБОТИРАШ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА СПРИ НАЗНАЧЕН СЛУЖЕБНО ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА БЛАТО Е
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За шуробаджанаците(няколкото рода)изборите са алфата и омегата на системата.За ТЯХ изборите са най-важното в живота им.За това и по изборите се краде,лъже и манипулира обикновения български граждани.Знаете ли защо,след 2 поредни избора няма редовно Правителство.Заради племените, пардон,заради партийните вражди, кой да *** най-голямото парче от баницата(парите от ЕС) и заради чужди интереси,а не заради интереса на наивниците гласоподавателиАко да сме Народ до сега да сме се справили с проблема
24
2
 
7
 
! Отговори
до ОБЯВА преди 1 година
Ха напъни се и ти та направи 5 метра път поне. Ама не можеш, само глупости дрънкаш и за 5 пари работа не си свършил за 2 г. откак си министър.
23
1
 
7
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Шишков може и да е казал бОтафория, но се пише бутафория.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Kolko bg arhitekti proizvedohte s bezplatno ujkim bg obrazovanie i bezplatni bg daskalia ( bogato luksozno predplateno ot danacite i taksite na celia bg narod suveren)? kade sa, pokajete im suratite i trite imena na tesi bg bezplatni svetski veliki arhitekti na bg patna republikanska i kmetska mreja, vidove kanalizacii za chisti i prechisteni vodi, systemi za klimatizirane, otoplenie, mahli, sinori, gradinki, gori, nivi, obori...ili sa s burki?! ;)))
21
0
 
5
 
! Отговори
Граматиков преди 1 година
Бамбокова гура
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прод18Затова и на никой не му пука за България.А всеки"настанен"във властта мисли само за джоба си и за родата и целува ръка само на този от родата,който го е уредил.Другите за него са балами, макар и с по две висши образования.Това е положението. Свиквайте.Защото още не сме Народ а племена с племенни вождове,хеле тия с партийната принадлежност.Къде в Конституцията пише,че партийте се субсидират от Държавата?Ами борбата е за субсидията а не за просперитета на Държавата.Кога ще станем Народ?
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прод18Затова и на никой не му пука за България.А всеки"настанен"във властта мисли само за джоба си и за родата и целува ръка само на този от родата,който го е уредил.Другите за него са балами, макар и с по две висши образования.Това е положението. Свиквайте.Защото още не сме Народ а племена с племенни вождове,хеле тия с партийната принадлежност.Надеждата в Конституцията пише,че партийте се субсидира от Държавата?Ами борбата е за субсидията а не за просперитета на Държавата.Кога ще станем Народ?
18
0
 
4
 
! Отговори
Ботилката преди 1 година
Ботафория
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е,поради простата причина,че в Общинските съвети и в администрацията(особени там) попадат хора,който са политически назначения и не знаят,какво трябва да вършат.На много места има хора, който буквално са неграмотни но политкоректни и с години заемат места,който не заслужават.Затова и се стига до куриози.И в другите власти е същото положение,че и по зле.Цели родове са"класово общество"(кланове по мафиотски стил)във властите.Шуробаджанашка се нарича"системата"т.е.нашенска "марка"капитализъм
16
1
 
6
 
! Отговори
До Васил преди 1 година
Можеха поне в гугл преводача да видят, ама то акъл море, глава шамадур:
15
0
 
7
 
! Отговори
мак преди 1 година
Росенееее, оправи заглавието.