Мартин Димитров: Радев и неговото правителство не се справят

Важно е да има редовно правителство, смята политикът
1 мар 2023 22:03, Росен Стойчев
57
Мартин Димитров: Радев и неговото правителство не се справят
Снимка: БГНЕС

"България е тотално зациклила. Това започва да става опасно. Радев и неговото служебно правителство не се справя. Служебният кабинет, за да не сбърка, не прави нищо".

Още по темата
Това заяви Мартин Димитров от ДБ в ефира на Нова Нюз.

Относно опита на Земеделците да се регистрират заедно с тях, Димитров заяви, че разговорите за партниране са след изборите. "В политиката вписването няма значение. България е в тежко положение и трябва да има редовно правителство", каза той.

Според него цените ще се нормализират.

Като първа стъпка политикът посочи, че регулаторите трябва да си дойдат на мястото. Започваме с най-важния – Комисията за защита на конкуренцията. Той призова да създадат комисия за защита на конкуренцията от качествени професионалисти, които да действат и да налагат такива глоби, че никой повече да не се занимава с картел и подбни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питам се кога тези от "Дай, България" ще свършат нещо полезно?! Отговор не търся...
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мартине, като сте свили части от двигателя на държавата, като бяхте на власт, а други сте потрошили, как няма да е зациклила.
40
1
 
3
 
! Отговори
Матрицата преди 1 година
В дълбините на световния воден океан до действащи морски вулкани за първи път възникнал вирусът Живот и човека също е вирус а вирусите се изтребват с други вируси и тъй като целият живот заедно с човека са вредни вируси колкото и да раждате пак ще Ви изтребят абсолютно всичките защото сте вредни вируси доказано от математическия цифров статистически АТЕИЗЪМ
39
1
 
12
 
! Отговори
Дима преди 1 година
За съжаление и тоя Костовисти булдог е безплоден.Позвизава се в политиката повече от 10 години и нищо не е направил полезно.Всичко е само бла,бла бла
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СДС е основан на фалшивия Никола-ден 7 декември от марксиста седесар бивш член на БКП Жельо Митев Желев да си възхвалява по сталинистки собствения си фашизъм с "Моята борба е безмилостно жестока"!.А иначе безпартийния Никола Вапцаров категорично отказал да става член на БКП за разлика от Маджо СИК дето Иван Костов го представя на заседание на СДС 1998 така:"Маджо се отказа от БСП и идва в СДС"!Цялата Китайска червена компартия да я приемат в СДС,ГЕРБ,ДСБ че си нямат комунисти..
37
3
 
6
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Радев и неговото правителство не се справят?! А кога Радев вдигна юмрука,много го обичах те,че си го избрахте за втори мандат.Наглеци,безсрамници.Не господинчо,няма да стане да ни правите на мало умни.Негодници
36
4
 
9
 
! Отговори
Радев е пич преди 1 година
Добре ,че е Радев ,та още не са ни закопали тези от ДБ! Ако можеше служебното правителство да е редовно и да правят промени по законодателството- всичко щеше да си е на мястото!
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога излъгаха, когато се кълняха на президента Радев:"С Вас сме!", или сега, когато му искат импийчмънта? Хвани единия и удари другия, това са политиците на България днес. Начело с президента.
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой беше тоя и какво е ДБ?
33
0
 
3
 
! Отговори
RED вагин МЕЛОДИЯТА преди 1 година
Ние ЧЕРВЕНИТЕ сме "АЗ РАБОТНИКА" по Айзък Азимов и не сме навреждали на нито един човек...................после СМЯХ до последния българин,украинец,руснак и сие...............................Ашколсун Червена ужбългария на Турция
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Десницата в посткомунистическа България не се състоя! Вместо това се състоя измамата едно от чиито основни лица е и този. Измамата, която превърна партийните секретари и ченгетата в икономическа олигархия. Коалицията между ПП и ДБ окончателно сложи край на надеждата за промяна в битите на гражданите от настоящите парламентарни играчи на политическия терен.
31
0
 
2
 
! Отговори
бай Ставри преди 1 година
До Влади Бай Ставри, ще Го даде на Влади да Го поглади и един час няма да го извади
30
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извини се, бе, че не построихме държавна АЕЦ Белене. Ще строим 4 блока, електромобилите ще се зареждат 8 часа през нощта. Мартинчо е късоглед десен фашизоид и предател на българските интереси.
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не се карат путинофили и путинофоби в България. Да отидат при Пригожин и в Украинската чуждестранна легия и да се бият за идеите си.
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уф, като се има предвид кой го казва, Сичкото казано олеква и значи не е вярно.
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
София е пълна с мъже, които подлежат на запас и след като са толкова отдадени на каузата на Украйна, Марш!-на Източния фронт, а ген. Атанас Атанасов на двубой с Путин, не знам кой от двамата е по-нисък.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето *** са мъже, които трябва да бъдат призвани да изпълнят войнския си дълг на Източния фронт и да защитят евроатлантическите ценности с духа и телата си.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали му падахте на колене пред президенството, сега пък не се справял? Вие нали гласувахте за него?
24
4
 
9
 
! Отговори
mn преди 1 година
Радев и служебното решиха газовата крива, стопираха ръста на инфлацията и възобновиха спрените инфраструктурни проекти. Кризи, които създадоха *** на същия този Мартин Димитров. Сега, ако успеят да се преборят и със спекулата по някакъв начин, изобщо не ми трябва редовно правителство. Навит съм да си караме на служебни.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя евангелист още ли е жив ?