Димитров: Няма машинно гласуване

Обясни промените на ЦИК
21 фев 2023 14:14, Росен Стойчев
38
Димитров: Няма машинно гласуване
Снимка: БГНЕС

„Промените, които направи ЦИК са скандални. Хартиените бюлетини се броят една по една. Въведе се и разписките от машините да не се броят машинно, а също една по една. Иначе казано, няма машинно гласуване. Това, което бе направено, е да няма записано в протокола колко са гласували хартиено и колко машинно, а ще бъде общо число, което може да доведе до злоупотреби.

Още по темата
Няма да има никакъв начин да се направи проверка“, това каза Мартин Димитров от „Демократична България“ в студиото на Нова Нюз. Той допълни, че това се прави нарочно.

Политикът коментира защо се провали влизането на България в еврозоната. „ГЕРБ, ДПС, БСП и „Възраждане“ целенасочено провалиха датата 1 януари 2024 г. От тези партии провалиха заседанието на Икономическата комисия, като не дойдоха“, заяви Димитров. Заради ДБ няма неприет законопроект, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БОЙКА КАДЪНА Е НАПАСТ, БОЛЕСТ, АГЕНТ НА СУЛТАН ЕРДОГАН. ПОДГОТВЯ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЗА АНЕКСИРАНЕ ПО КРИМСКИ МОДЕЛ ОТ ТУРЦИЯ. ЗАТОВА ПРОГОНИ 1 МИЛИОН БЪЛГАРИ, ЗАТОВА ДОКАРА НАРОДА ДО ОТЧАЯНИЕ, ЧЕ ДА СЕ ПАЛИ ПО УЛИЦИТЕ КАТО ФАКЛИ. ЗАТОВА СРИНА ИКОНОМИКАТА, ЗАДРЪСТИ ДЪРЖАВАТА С КОРУПЦИЯ И НАРЕДИ КАЛИНКИ НА ВСЯКО ГИШЕ И БЮРО. ХОРАТА СЕ САМОЗАПАЛВАХА ОТ ОТЧАЯНИЕ ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ.
36
0
 
5
 
! Отговори
до гербера преди 1 година
Хартиени бюлетини е имало и преди ГЕРБ.
35
3
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
НЕКСАДЖИИТЕ РЕВАТ ДАВАЙТЕ РЕВИТЕ МНООГО СИЛНО ПИТАТЕ ЛИ НИ НАС ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ДЕТО НЕ ЛЪЖЕМ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ КАК ЖИВЕЕМ СЛЕД ВАШЕТО ОВЛАДЯВАНЕ НА ВЛАСТТА НЕ ВИ КАСАЕ РЕВЕТЕ ЗА КОДОВЕТЕ НЯМА ГИИИИИИ
34
3
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
КАКВО ТИ ПРЕЧИ ЧЕ ЩЕ СЕ БРОЯТ БЮЛЕТИНИТЕ МАЛТИНЧО НЯМА ГИ ВЕЧЕ КОДОВЕТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ МАНИПУЛИРАТЕ РЕВЕТЕ МНОООГОООЩЕ ИЗПУСНЕТЕ МНООГО ПАРИ ОТ НИЩОПРАВЕНИ МАНИПУЛАТОРИ
33
2
 
4
 
! Отговори
Аууу преди 1 година
*** лчетата много реватза тези машини няма да мпгат да направят далаверката.
32
1
 
0
 
! Отговори
Флашки преди 1 година
има лЕ, МяуТинчо?
31
4
 
1
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
До ХЕ ХЕ : Крадците и корумпетата пак надигат глава и си искат подравените избори с хартиена бюлетина.Да сте видели някаде в Европа дса раздват пари и кепапчета по избори? За това нямат машинно гласуване.Хората там отдавна са минали по този път.Те и в парламентите си не гласубат с пръстов отпечатък ама в нашият така се гласува,нали? Защо ли?
30
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изборните мошеници приемат закони и решения за улесняване и прикриване на изборните си машинации, лобизъм и фалшиви избори. Време е да кажем на изборните мошеници, че няма да признаем изборния резултат. Това не са избори, а изборни манипулации и изборни лъжи. Страх ги е от честни избори, от проверки и машинни протоколи. Гербодепесарите, чрез местната власт на кметовете си и купуване на изборни шефове на комисии, си нагласят резултатите.
29
3
 
10
 
! Отговори
Ами няма, преди 1 година
няма у да има. Няма флашки, няма кодове.Голямо реване, че не можете да манипулирате вота. Мъка, мъкааа
28
5
 
11
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
Няма го "вашето" машинно гласуване! Смешен плач е това! Защо не се жалвате пред Европа, може пък да ви разберат,макар че там почти няма машинно гласуване!
27
3
 
9
 
! Отговори
Чочко преди 1 година
Мартине, трябва да се броят разписките от машините една по една за да се засече дали е вярно отчетено машинното гласуване, гласували на машина примерно 1 500 000, трябва да има същия брой разписки и те се сумират с гласувалите на хартия.
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има И МАШИНИ И ПРОТОКОЛИ, хайде стига с тази евтина пропаганда! При това ще гласуват близо 1 млн повече хора. Ама те били роми, на ами времето е тяхно. Ако от п.е.д.е р на а.атките номера на политиците се раждаха деца, щеше да е друго.
25
8
 
3
 
! Отговори
🎶&#1 преди 1 година
Щом няма машини и протоколи Няма да гласуваме.Стига са ни правили на абдали
24
3
 
15
 
! Отговори
Ддд преди 1 година
Гилямо квичене за тия нагласени машини ,Киро утече у канала без машините си ,мошеник.
23
7
 
3
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
Абе какво не ви харесва на харем гроб? Ето баш баш кадъната ни разполага с ухото на султан Ердоган, всяка вечер след като олаби султана може да му шепне на ушенце как да направи живота на нас обикновените герберокадъни още по добър. Ето договори се да ни пратят афганци, но злите полицай не искат да ги оставят тук зада ни правят щастливи герберокадъни. Какво ни е обещал султан Ердоган и да не е изпълнил след клякане на Боко калдаръм кадъна? Още малко и Южна България ще я анексираме в Турция.
22
8
 
0
 
! Отговори
Major преди 1 година
До фалшивия майор. *** при трифчо, имат нужда от още един сценарист да им им пише глу.павите текстове.
21
5
 
10
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
До 12. Ти така и ще си умреш с омразата към ГЕРБ. А тях пак ще ги има. Не става така, недей.
20
7
 
3
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Не ми обръщайте внимание, от толкова блъскане на тиквата в таблата на ердогановото легло съм изгубил връзка със Севда ПР. Цял живот на хранилка плюскам, за Боко калдаръм кадъна пускам и за анадолски змей съскам. Ама така е като съм майор от харем гроб, с помпони ще подскачам, на бейове се аз предлагам и за Боко калдаръм кадъна моля се сега защото с него лапачката е гарантирана. Да живее харем гроб и да ни води към поля изпълнени с анадолски тополи.
19
2
 
13
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не и хората от Донос България! Не стига че спелиха изборите с машините на Мадуро и софтуер контролиран от тях , но все някой им е виновен! Колкото до Еврозоната причината е в тях , защото благодарение на некадърното им управление доведоха до двуцифрена инфлация , тройно по високи цени на газ и всичко останало и не изпълниха критериите! Заслугата им е че Прокопиев и дир не попаднаха под закона "Магнитски"!
18
1
 
15
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
Абе много ви боли че вече не зависи вота от флашките