Корнелия Нинова: Джендър идеологията вече е тук

Лидерът на БСП е на предизборна среща в Плевен
Обновена: 15 мар 2023 09:55 | 15 мар 2023 09:53, Нели Христова
105
Корнелия Нинова: Джендър идеологията вече е тук
Снимка: БГНЕС

„Сега двубоят е между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ и се следи кой ще е първа политическа сила. ПП и ГЕРБ не са алтернатива едни на други. ПП, ДБ и ГЕРБ са едно и също. И ще ви докажа през политики защо е така.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на среща с избиратели в Плевен.

- „ПП, ДБ и ГЕРБ заедно искат да се премахват паметници и да се заличава паметта на България, историческата памет – видяхте решенията в СОС за премахването на Паметника на Съветската армия;

- Те са заедно в позицията да се изпраща оръжие за Украйна;

- ПП, ДБ и ГЕРБ са заедно за джендър идеологията;

- ПП, ДБ и ГЕРБ са заедно в пазарния фундаментализъм. Те казват: „Държавата не трябва да се меси на пазара, той трябва сам да се регулира и сам да определя цените“. Но ние виждаме какво става сега. Сега ситуацията е такава, че има нужда от държавна намеса и здрава държавна ръка, която да помогне и на икономиката, и на семейството.

- Те са заедно и в това да имаме дефицит под 3%, за да влезем веднага в Еврозоната, но това означава орязване на разходите - от болници, от училища, от заплати, от всичко. Не можем да си позволим да оставим българския народ в тази криза още по-беден;

- Те гласуваха заедно и за закупуването на новата ескадрила F-16, в най-критичния момент, когато имахме нужда тези пари да стигнат до всяко семейство. Те се карат единствено за това кой е по-корумпиран. ПП и ДБ казват: “ГЕРБ открадна милиони от асфалта“. ГЕРБ казва: “ПП сключиха договори с посредници за газ и откраднаха милиони“. Но в съществените политики те са едно и накрая ще се съберат“, каза Нинова.

„Джендър идеологията вече е тук. Мислехме, че този проблем е забравен с отхвърлянето от Конституционния съд на Истанбулската конвенция и обявяването ѝ за противоконституционна. Но нищо подобно. Съдът по правата на човека в Страсбург осъди Литва за това, че беше спряла книжка в училищата за хомосексуално обучение. Европейският парламент преди две седмици прие решение да се ратифицира Истанбулската конвенция от името на Европа и да важи за всички държави, въпреки че шест държави сме против. Показахме ви вчера български учебници по „Човек и природата“, в които вече има такива текстове. Ние казваме, че хората над 18 години, пълнолетните, са свободни да решават как да живеят живота си и с кого. Те не бива да бъдат преследвани, не бива да допускаме хомофобия, език на омразата. Но децата не закачайте! Нашата битка е за българските деца. Искаме да спасим душите на българските деца, да спасим традиционното българско семейство и ценностите. Защото в този толкова противоречив свят, най-важното си остават най-близките ни хора – семейството и децата“, категорична е тя.

Нинова отбеляза и необходимостта от независима енергетика: „Белене“ трябва да стане и може да стане – няма да се откажем нито от вашите подписи, нито от хилядите подписи, които събрахме тогава на референдума, нито от икономическата и пазарната логика. Наистина огромна инвестиция, тук има оборудване, то трябва да бъде използвано и то може да носи на България по-ниски цени и по-ефективна икономика, както и работни места. И не само за Плевен, аз съм сигурна, че тук ще дойдат хора и от други региони. Инфраструктура ще се построи, ще даде живот на съпътстващи дейности. Затова ние ще продължим нашата битка за изграждане на АЕЦ „Белене“, категорична бе тя.

Лидерът на БСП припомни, че преди години е започнала политика, според която ядрените централи трябва да се закриват, но сега е точно обратното: „Европейската комисия обяви ядрената енергия за чиста енергия, за зелена енергия и да се стимулира строителството на ядрените централи. Това се прави в редица държави. Само тук се отказаха от този български национален интерес, затова ние от БСП ще го защитаваме и ще се борим за него“, допълни председателят на партията.

По думите на Корнелия Нинова, най-тревожният проблем пред българите сега, е високата инфлация, високите цени и ниските доходи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
4
 
! Отговори
Антирусофоб преди 1 година
Бяхме с детето на кино и в рекламите преди филма пуснаха кадри как двама младежи почнаха да се боричкат, после да се натискат и целуват, и тълпата други младежи до тях реагираха като към нещо абсолютно нормално. Това е, което се внушава на младите отрано - че хом. е нещо нормално, дори интересно, модерно и препоръчително. Обърканите, нестабилни и разочровани младежи са особено уязвими. Това обаче не е път към щастието, а девиация. Ще струва много разбити съдби, нещастни хора и нещастни родители
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напълно права е
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затвор за тия който тихомълком я пуснаха в България.
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да пази България!
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чрез джендърр поведение много млади хора прикриват комплекси които имат от "успелите" според тях хора в обществото. Тези млади хора демонстрират някаква горделивост прикрита като джендърр поза. Те се страхуват от живота. Страхуват се да поемат отговорност и мислят че ще са вечно млади. Уви не е така.
55
3
 
2
 
! Отговори
До 61 преди 1 година
Хубаво е да имаш аргументи с природата, но човешката раса не е на нивото на овцата и овена и не мисля че искам да се принизявам към доместикирани животни. Човешката раса се развива, промените в природата ни идват от начина на живот. Аз не съм животно
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи съм на прав път че е поведение щом ме изтррихте значи е така. Мен че ме изтррихте как да е но защо изтррихте вашия човек че не можах да го прочета.Нещо беше против Корни има си хас.
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Звездичките са доказателство че имам право за написаното преди това.
52
3
 
2
 
! Отговори
ИЗТРИЙ ВЕДНАГА преди 1 година
В ПРИРОДАТА ИМА КОЧ И КОЗА,ОВЕН И ОВЦА,БИК И КРАВА, НО Д-Ж-Е-Н-Д-Ъ-Р НЯМА. ОРГАНИЗИРАЙТЕ ИМ РАНДЕВУ С АФРИКАНСКИ СЛОН ЩОМ ДЪРЖАТ ДА СА СЛОНИЦИ !!!
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички знаем че на Корниту не и пука за *** и антиджендъри ами се мъчи да изкара някоя точка за умиращата и партия.Продължавай да са прайш и да са преструваш.То друго не ти е останало Корни.
50
1
 
5
 
! Отговори
хаха преди 1 година
абе корни , май си забравила когато каза на Борисов - ела от вън да се разберем като мъже :) та май идеологията не ти е чужда
49
2
 
5
 
! Отговори
магаревъд преди 1 година
На другарката нинова й изби чивията. С тезисите на джендеризма, пазара, МОЧОвете и най-вече по подкрепата за украйна подкара столетницата към четирипроцентната бариера. Последователите на русия вече са организирани да гласуват за копейкин. Бесепето имаше странична подкрепа от хора които не искат управлението на гербдепесе без да са русофили (отделно че и герб и депесе са руски продукти). Сега даже тази странична подкрепа се губи - хората ще се ориентират към ПП и новозмислената лява партия.
48
1
 
1
 
! Отговори
туркиня преди 1 година
До Българинонея с белите глави като мен са направили всичко от което ти пр льо се възползваш
47
4
 
11
 
! Отговори
Янко Поянко преди 1 година
"Дж.ендър идеологията е вече тук !" - извика Корни, докато наместваше топките си под прашките..
46
5
 
6
 
! Отговори
SS преди 1 година
ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА !
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия е дясна.
44
3
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Корнииии, БСП-ту ще влезе ли у парламета въобще, а? Или ще вкарате 10 дупетати и ще се биете с шамари кои да са? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
43
4
 
12
 
! Отговори
Социаглиcт преди 1 година
Корни, днес сладки приказки за джендъридеологията, утре директни кражби от бюджета. Верваме ти!
42
4
 
11
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Браво на Корнелия. Като захапи един кокъл и не го пуска, докато не го оглозга до край. Така прави един истински мъж.
41
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От едната крайност в другата. От пълно неразбиране към хората с различна ориентация, до официално признаване и даже превъзнасяне на гейовете. Ами много е просто-ако си гей, значи си такъв и не може насила да спиш с противоположния пол. Ако не си-пак така-не могат насила да те направят гей. Какво толкова го умувате това?