Радев: Политическата криза все още не е намерила решение

Корупцията освен, че подкопава тя е и заплаха за нашите граждани, отбеляза той
21 мар 2023 11:28, Нели Христова
163
Радев: Политическата криза все още не е намерила решение
Снимка: БГНЕС

Нужни са спешни реформи срещу корупцията по високите етажи на властта. Корупцията освен, че подкопава тя е и заплаха за нашите граждани. Само заедно може ефективно да се борим с нея, каза президентът Румен Радев при откриването на конференция „Антикорупция и национална сигурност“, която се провежда в София.

За пореден път президентът отбеляза, че последвалата политическа криза все още не е намерила трайно решение.

Румен Радев каза още агресията на Русия срещу Украйна е показала, необходимостта от силата на правото в глобален план.

"Войната показа, че рисковете пред демократичното управление и националнатата сигурност са свързани. България прие важната и отговорна роля да води работна група, която да постави под въпрос и да намерим решения на темата за противодействие на корупцията, като фактор, засягащ националната сигурност, суверенитета на всяка една от нациите и стабилността на региона", каза служебният министър на правосъдието Крум Зарков, който откри конференцията.

Министър Зарков посочи, че България е поканила страни от региона, разбирайки, че корупция има навсякъде и нито една демокрация не е имунизирана от нея, но тя има различни причини и проявления в различните региони.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
1
 
! Отговори
Свободен избор преди 1 година
Каквато и политика да се води, ЕС умира, а България минава в зоната на влияние на Османската империя 2.0. Нито пъпъ, нито дъбъ, БСП, ГЕРБ, Възраждане и т.н. могат да променят нещо. Българите сами направиха своя избор свободно.
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато имаме про-руски чорап за президент, политическата криза няма как да намери решение
68
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помним това недоразумение с вдигнато високо юмруче. Главният виновник за политическата криза.
67
0
 
6
 
! Отговори
7373 преди 1 година
След вдигнатия юмрук какво последва? Който сее ветрове, жъни бури!!!
66
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Румен Сетрификатов Радев. Трибунал.
65
2
 
5
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 1 година
Радев , колкото да си въобразяваш ,че нищо лошо няма да ти се случи , няма такъв виц! Когато на власт дойдат отговорните хора , мислещите за бъдещето на своите родители , деца и внуци ще потърсят наказателна отговорност първо от теб като президент вдигнал юмрука , прегазил конституцията , назначил шепа крадци довели държавата до дъно ! Към тая пасмина ще се присъединят Хр. Иванов , кака Цона ,Н. Йорданова и шефовете на всички НПО в България , в едно с олигарсите с куфарчета!
64
1
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 година
Ядрена бомба за целият свят.И рестарт след1 000 000 000 години на планетата с по- умни индивиди!
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политическата криза си има име и то е Румен Радев.
62
1
 
7
 
! Отговори
джаф джаф джаф преди 1 година
Я, пудела на руска хранилка се разлаел. Циба от тука, че ботуша на народа скоро ще го нарита към руската му колибка и да се жалва на каишодържачите му от Кремъл....
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политическата криза дойде точно от този човек. Защо. Защото народа искаше най после да види възмездие и справедливост. Да вкара дългогодишните си грабители в затвора. Да ги види в затвора. Защото поредници от лъжи и обещания го обезвери. Радев е последния такъв. Никакво придвижване по голямата кражба ,,Автомагистрали,,. Радев даже стопира с намесата си , обслужвайки политическите си влиятелни приятели от Русия . Така народа загуби и стана свидетел на поредната криза...НА ДОВЕРИЕТО..господин Раде
60
4
 
2
 
! Отговори
МВР УБИВА ЗВЕРСКИ преди 1 година
В България се изтезават хора по поръчка на Главният Прокурор Иван Гешев и корумпираните полицаи се радват, такава гнусотия няма и в Иран!
59
2
 
8
 
! Отговори
Шок и ужас преди 1 година
Срам ме е че съм българин, когато такива като Радев и Борисов ме представляват пред света...
58
2
 
2
 
! Отговори
Радев кажи си преди 1 година
Радев кажи защо се изтезават Българи в град Бобов дол и полицията нищо не прави, МВР лична собственост на Гешев ли е!?
57
2
 
6
 
! Отговори
Емии преди 1 година
Още малко и повече няма да го търсим тоя човек за обществени длъжности. Кой знае с какво го държи ГРУ. Некоя друга година и наборите му ще отпаднат по естествен път от играта и тва е край с любофта към асвабадителите
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ето заради кои България ще е все изостанала и изоставена.Заради предатели като тоя народа ще бяга и ще се стопява. Поредния клоун в българската политика. Подвежда хората с вдигнати високо юмрузи и после неговите и на покровители интереси.Това е Радев. Двуличен и подъл човек
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решението на политическата криза е Радев незабавно да си подаде оставката. Вместо това той се опитва с неговите проксита от ИТН да прави еднолична президентска "република".
54
2
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Рундю отново посрами България, като се измъкна като *** от сделката за снарядите 155мм. Нямали сме капацитет?!? Ами нали Бретон каза, че дават пари да вкараме такива машини и да произвеждаме. Рундю е позор - Импийчмънт!!!
53
2
 
6
 
! Отговори
Отврат ! преди 1 година
Дори Северна Македония си даде 4-те самолетчета. Заради тия предатели, ще останем единствената държава в Европа със старо съветско въоръжение, което никой нито може да ремонтира, нито ще иска да купи...Браво ! На това му се казва далновидност...и ако на тия предатели не им пука, се чудя защо обикновенния човек си мълчи...особено тия, които сме били в казарма и знаем за какви *** и какви "военни" става дума...
52
1
 
1
 
! Отговори
Това не е Държава преди 1 година
Абе какви са тези корумпирани прокурори в Перник и Кюстендил, защитават мутри и корумпирани полицаи!? Това е краят!
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Типичен руснак.....двуличен и и безочлив