Протест пред президентството срещу Румен Радев

Шествието настоява за импийчмънт на президента
24 мар 2023 20:05, Красимир Ангелов
244
Протест пред президентството срещу Румен Радев
Снимка: БГНЕС

Граждани се събраха пред президентството на протест с искане за импийчмънт на президента Румен Радев, както и за предоставяне на оръжие на Украйна, съобщава БГНЕС.

Още по темата
"Румен Радев е ПОZОР за BG. ФЕН на ZЛОТО", гласи един от протестните плакати. Протестиращите веят български и европейски знамена, виждат се и украински и американски флагове.

Протестиращите граждани искат първото решение на Народното събрание да бъде за предоставяне на военна помощ за Украйна, както и да бъде стартирана процедура за импийчмънт на президента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
7
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Да останем без Президент, както нямаме правителсво хора вие имате ли акъл или сте изкукалил ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е ИЛИ ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА?
136
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не беше Радев, ПП и ДБ нямаше да помиришат властта. Сега са срещу него...
135
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
140 Не ГЕРБ, а ДБ искат импийчмънт на Радев, забравяйки, че бяха зад него, при избора му за втори мандат. Че и за първия.
134
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протестиращите граждани искат първото решение на Народното събрание да бъде за предоставяне на военна помощ за Украйна. . . . . ПРОВОКАЦИЯ! ДА ОТИВАТ ВЕДНАГА В УКРАЙНА НА ПЪРВА ЛИНИЯ - НЕПРАВОСЛАВНИТЕ НЕВЕРНИЦИ! ТЛАСКАТЕ МЕ КЪМ ВЪЗРАЖДАНЕ - ***!
133
8
 
18
 
! Отговори
Владо преди 1 година
Да се качат протестиращите на влака за Киев барабар с урановите снаряди в куфарите и да ходят да помагат на бандеровците! Радев е най-достойния Български президент!
132
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България неутралитет. Който иска война, Украйна е близо, ще ги приеме с отворени обятия. Да мислят и за черните чували после.
131
10
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
Шепа гербарастии искат импийчмънт през 1 месец пък Радев печели с 70% всеки път хаха
130
4
 
16
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
На когото му се воюва с РФ да заминава на фронта и да се доказва какъв голям мъж е.
129
10
 
7
 
! Отговори
Ирония на съдбата преди 1 година
Ясно е, че краят на резидента ще е като краят на бай тошо
128
4
 
18
 
! Отговори
:: преди 1 година
Всеки от тия клоУни да грабне по един снаряд с (уран)и да бега към Украйна.Най вече Укропитеците дошли да си играят на Майдан.
127
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ХАЙДЕ КЪСИ ПИШ-ПИШ, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА МЪЖЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА,ГРАБАЙТЕ ДЖЕПАНЕТО И СЪС СВЕЖ ТРЪС КЪМ УКРАЙНА!... БЕГОМ-МАРШ!!!
126
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото, каето ще постигне румбата е съдбата на бай тошо!
125
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами предлагам ,щом им е толкова мила Украйна на тези протестиращи,да си стягат куфарите и да заминават да си я защитават!И стига вече с тая Украйна,че взе да ни втръсва!
124
7
 
15
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Организаторите на протеста са същите дето протестираха срещу Борисов.
123
6
 
8
 
! Отговори
Шрайка преди 1 година
Болшевиките отново са на улицата. Неолибералните комунисти обвиняват всеки несъгласен с директивите на демократическата партия и ЦК на ЕС, че е комунист. Освен изкуственото регулиране на цените, забраната на "вражеската пропаганда", един от най-ясните показатели за комунизъм е борбата срещу реалността и логиката.
122
18
 
23
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Според мен ,всички тези протестиращи ,заедно с целите им семейства да бъдат наредени пред президентството и разстреляни .
121
3
 
4
 
! Отговори
Готин преди 1 година
Все повече се убеждавам, че на "българина" му трябва "камшик и вериги". P.S: И се научете да пишете смислени и граматически правилни коментари. Докажете, че сте преминали в пети клас.
120
5
 
8
 
! Отговори
А Футбола? преди 1 година
Изглежда Лондонски ботаници са прелъгали техните военни че ако треснат уранените бомби в Украина, че земята ще бъде стерилизирана срещу *** по зърнените култури, зеленчуците и плодовете, както и крави, овце, кокошкипреасета и всичко. Това подсказва че на английския пазар подло ще бъдат докарани всякакви украински земеделски продукти които са стерилизиране с обеднените урани. Съществен страх се заформя в ПЛ на Англия- погледнете даже англиски топ футболисти напускат отборите на ПЛ. И кво са?
119
5
 
19
 
! Отговори
Къде е ДружинаПолска преди 1 година
Конте, бивш премиер на Ирталия ясно го каза.Доставката на оръжие още повече съдържащо уранени отпадъци е път към загуба на всичко, Италянцияте ясно го казаха, че обднения Уране на Украина е новият Ирак. А италянците бидейки в Ирак имат над 2000 войници със серьозни ракови проблеми. Европа ще се обърне с/у Ахнглия. Те изобщо не се консултирали с натовските си партньори за Уранената каша. Даже Полша след клипа как украински бежанци пребиват с юмруци в главата полско момче и то в училището му.
118
15
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
България не е малка...Българите не сме малко,обичащтите истински България сме милиони,стремящи се да живеем Свободни сме милиони...раша ни вменява,че сме малки и бедни,греда,вменява ни го за да ни грабят с агентите на дс строящи им потоци,убеждаващи мислещите да не гласуват и се откажат от Правото си да заявят как искат да живеят!като ...рая на дпс-гроб...или като деца на Апостола..в Чиста и Свята Република!!!та чий деца сте...на Апостола или на налагащият ви робство и грабежи?Война е...