Протест пред президентството срещу Румен Радев

Шествието настоява за импийчмънт на президента
24 мар 2023 20:05, Красимир Ангелов
244
Протест пред президентството срещу Румен Радев
Снимка: БГНЕС

Граждани се събраха пред президентството на протест с искане за импийчмънт на президента Румен Радев, както и за предоставяне на оръжие на Украйна, съобщава БГНЕС.

Още по темата
"Румен Радев е ПОZОР за BG. ФЕН на ZЛОТО", гласи един от протестните плакати. Протестиращите веят български и европейски знамена, виждат се и украински и американски флагове.

Протестиращите граждани искат първото решение на Народното събрание да бъде за предоставяне на военна помощ за Украйна, както и да бъде стартирана процедура за импийчмънт на президента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
5
 
11
 
! Отговори
Абе потник преди 1 година
МАЛКО СТЕ, МАЛКИ СТЕ...
116
14
 
3
 
! Отговори
пУтиняк преди 1 година
До copocнятоя ограбваше войничетата служили при него...още утре ще ти доведа поне двама който е пращал в отпуск...да му носят рушвети...!!!Война е...опасни игри играе резидентО...стъкмистиката платена от пАсолството няма значение!!!Бог да пази САЩ и Свободният свят!Бог ви е дал животите като Свободни...не го забравяйте!!!плащате им да ви служат...не да ви грабят!!!
115
13
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Подкрепа!Да си толкова паднал,че да одобряваш убийства на жени и деца,да одобряваш геноцид над мирни с цел да ги подчинят и им отнеман Свободата...така правеше Османската с Предците ви...избиваше ги за да са им рая...резидентО одобрява безчувствено и платено,зависимо...този геноцид и позори Народа ни пред Света!!!реШетников Оставка!!!авер си на борисов и корнелия!!!
114
10
 
25
 
! Отговори
copocня преди 1 година
Абе жълтопаветна cгaн, колкото и да вдигане "юмручета", с колкото и повече пръсчета да натискане клавиатурата и да скачате по улиците... абе малки сте, малко сте... не можете да му се качнете нито на юмрука, нито на рейтинга... НАРОДА НЕГО ПРЕЗИДЕНТА ОБИЧА И ТАЧИ!!! Над 70% му е одобрението от народа, само разликата от следващия в класацията е над 30%...
113
5
 
17
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Кът могу знайти идете са бийти е Украйна уа? Аде нъл се голем го вадите !
112
8
 
16
 
! Отговори
Ветропоказатели преди 1 година
Протестът ще да е финансово подплатен. Както казва проф. Андрей Пантев: Само да се обърне вятърът, тия първи ще се наредят на Лъвов мост да посрещат руснаците".
111
17
 
5
 
! Отговори
Бобо преди 1 година
Колко много русофили има тук, които и грам идея нямат какво блато е любимата Русия.
110
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са същите протестиращи, които го подкрепиха когато излезе с вдигнат юмрук. Който сее ветрове ще жъне бури.
109
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи протести за високата инфлация няма, даже стадото пасе всеки ден във веригите, но за Украйна се намериха протестиращи. И щом протести за свръхинфлацията няма, как да повярвам, че този протест не е платен?
108
4
 
16
 
! Отговори
Bai Asen преди 1 година
В Белене щях да ги пратя, ако бях на власт!
107
6
 
4
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 112 - Че те 30000 ли са спрели влаковете с евреите? Дай най-видните които са спасили евреите и после са обявени за фашисти. Аз не помня всички избити комунисти, но веднага мога да ти посоча например 6-те ястребинчета понеже са деца и се помнят лесно.
106
3
 
16
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 110 - Може да се намери само нещо, което съществува, а думи хвърлени просто така... предизборно. Няма нищо умно или достойно в това толкова много да мразиш, че да си готов да се самозатриеш от злоба и омраза. Затова и аз лично предпочитам неутралитет. И какво лошо има в неутралитета? Защо трябва някой да ме кара насила да се обърна срещу него? Като искаш подкрепяй САЩ - ходи и се бои за Украйна. Като искаш подкрепяй Русия и ходи и се бии за нея. Аз искам мир за България, а не да ме въвличат!
105
16
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До 103 е продажниците обикновенно веят руското знаме
104
8
 
2
 
! Отговори
Долу Моча преди 1 година
До 111 Абе да те мислиш че им помня имената на над 30 000 българи които са избили комунистите
103
1
 
3
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 109 - А ти бил там и си го видял или... Как пък разбра, че е фалшифицирана? И защо не изложиш фактите както смяташ, че са, с имена, но все пак да не са като македонски прочит.
102
4
 
1
 
! Отговори
ПугинХуйлоМунчоМуйло преди 1 година
До 108 Не съм длъжен да ги давам отчет намери си сам и си прочети
101
3
 
1
 
! Отговори
Долу МО ча преди 1 година
До 107 Виж какво историята е фалшифицирана аз ти казвам истината за това което се е случило
100
1
 
4
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 106 - Деби Л кажи какво включва де щом има? Какво ще дадат вместо какво? Фюрера участваше ли, какво стана когато се събуди...?
99
1
 
5
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 104 - Ще дадеш ли имена на тези които са спрели влаковете с евреите за Полша и кои от тях са били обявени за фашисти от комунистите? Масово се хвърлят твърдения просто така без факти!
98
2
 
2
 
! Отговори
ПутинХуйло преди 1 година
До 105 М а л о у м не си подготвен има такова предложение потърси и прочети преди са говориш глупости